Aspirante peste 30 de ani - cap.3

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Andicu super tare
Liana cum esti?
crinuta vad ca esti activa, pt cand te-ai gandit la un nou FIV?
Cami incerc si eu sa slabesc pana la urmatorul FIV, am inceput sa nu mai mananc dupa ora 18 mai mult de un mar sau o portocala si vad ca e mai bine. Sper sa reusesc macar 10kg pana la toamna.Si eu ca si tine sunt o perseverenta in FIV-uri.
Asi ce mai sunteti niste vedete, o fam frumoasa.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cristinici vedete e mult spus si nici nu-mi sta in fire.Suntem doar o familie frumoasa si fericita.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cristinici as vrea sa fac un nou FIV in vara, insa parca nu as renunta si la concediu. A fost un an greu anul trecut, si nici acum nu imi e usor. Si inca psihic parca nu mi-am revenit complet dupa FIV-ul nereusit. M-am gandit ca este mai bine sa-mi fac concediul (mai repede, in iunie) si apoi sa fac un nou FIV (cel tarziu in septembrie). Sper sa reusesc sa fac asa cum vreau. Nu vreau sa renunt. Tu ce vrei sa faci in continuare?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Ce fac fetele?
Crinuta de ce sa astepti pana in vara?

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

fetelorazi am facut a doua ISA la Giulesti. Valori super la ovare ieri si endometru (le-am scris la cap. endometru) si sotu' azi 85 mil. Problema e ca iar mi-a zis dr. ca din cauza varstei s-ar putea sa fie nereusitele. Pai, cum ca m-ai toate prietenele mele au avut copii la 37, ce daca eu sunt cu i an mai batrana ca ele acum? Si Nadia nu are 44 sau numai in America se poate reusi? Voi ce ziceti, mai sunt babe ca mine pe aici?

Mergi la inceput

KITTA - gandeste pozitiv si incearca sa crezi in sansa ta.

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara.

KITTA, sper sa fie o reusita !! ai incredere in sansele tale si fii optimista!

Fetelor, sa va dau o veste buna ptr mine: se pare ca am dat jos 5 kg intr-o luna poate o luna 1/2! am ajuns la 60 kg de la 65. m-am cantarit de 2 ori ca nu-mi venea sa cred si cantarul e nou,electronic, cica de incredere. Azi colegele imi spuneau ca se vede ca mi-a mai scazut fundul, dar le-a fost sa mentioneze. N-am tinut cura de slabire, dar e adevarat ca nu prea am mai mancat dupa 6-7 seara si nici dupa dulce nu ma omor...se pare ca isi revine organismul meu, desi tot mai am vreo 3-4 kg sa dau jos, ca sa ajung la greutatea dinainte .

Va pe toate!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

andicu
fetelor plec sa bag cornu'n perna
Ne vedem maine dimineata la

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Luli, si noapte buna!