Aspirante peste 30 de ani - cap.3
Raspunsuri - Pagina 6

danita spune:
salut gagici,
eu recunosc ca citesc din 2 in doi ... dar citesc:)
va doresc un weekend super si lasa-ti toate gandurile urate la usa saptamanii ... nu va mai bate-ti capul cu ele ...... si lasa-ti gandul cu bebe sa intre in cap ..adanc de tot !:)
pupiciiiiiiiii

IULIABRAILA spune:
buna seara , fetele!
eu apar aproape numai noaptea. trebuie sa imi schimb programul ca am inceput sa "dorm" la job.
se scoala vreuna din voi bine dispusa dimineata? ce faceti pt asta?
si mai si, va duceti bine dispuse la servici?
miine, calumea, acasa, ne intilnim, poate direct si bla, bla , bla, mult
liana, pis, asi, cami, andicu, crinuta 71
pentru astazi:"nimic nu este imposibil" - special pentru KITTA

gabi68 spune:
Buna dimineata fetele!
Liana ce faci fata frumoasa?Cum mai esti?
Pis tinem pumnii in continuare
Kitta cred ca suntem de o varsta nu?
Un week-end placut tuturor
Gabi

Fabya spune:
Kitta eu zic sa te gindesti pozitiv,medici spun multe ca sa nu-i tragi nici la ceea mai mica raspundere .Eu am o prietena care a facut copil la 42 de ani,iar ce sa zicem de profa (iliescu) care a facut copil la virsta aceas ce sa mai spunem ,tu esti pustoica de 18 ani in compratatie cu ea nu mai gindi asa capul sus si sa vezi ca ai sa reusesti mai ales cind iti pui in cap ceva atunci iti iese mai ales daca e dorit.
O intrebare la fetele mele si pe voi va durut in zona ovarelelor dupa ce a trecut ovulatia la citeva zile adica 2 in cazul meu???o fi de la supra stimularea ovarelor.
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

zisaCami spune:
Buna dragelor,
Eu am fost la munte si acum plec din nou, de aceea nu v-am mai scris.
V-am pupat si week-end placut,
Cami

Fabya spune:
Ce liniste pe aici se vede ca toate fetele sunt la cumparaturi
glumesc,eu am fost si am cheltui o grmada de bani pe lenjerie intima,m-am innoit
Si acuma o intrebare:
Fetelor va rog explicati-mi am avut CM pe 28.01.06 am facut stimulare ovarelor imediat dupa el cum a zis med.,in a-10 zi ecografie ,surpriza in comaparatie cu data trecuta mai multi foliculi si mai mari .Foliculi mari 2 pe o parte de 19-20 si pe cealalta 3 mici de 16-17 a trebuit sa fac repede Predanol(pregnyl) a doua zi marti ora17(find in ziua a-11) deci ovulatia a avut loc la mine joi dimineata si spun asta ca am avut durerile acelea care se simt destul de tari in zona ovarelor care au durat pina tirziu dupa-amiaza.De joi seara am inceput sa iau Utrogest.
Problema e alta de ce acuma de mai bine 2 ore simt din nou acelasi dureri cu inetepaturi mari in zona ovarelor mai mult pe stinga,ce mai e acuma iar e ovulatie
Va doresc un sfirsit de saptamana placut alaturi de cei dragi si mult relax pentru ca vine o noau saptamana,cu multe surprize pe care vi-le doresc sa fie bune asa cum fiecare si-le doreste.
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

crinuta71 spune:
Buna fetelor,
Ce faceti voi acum in weekend? La noi a nins asa de frumos azi.... Doar ca eu nu mai vreau sa ninga, vreau sa vine primavara.
Luli as vrea sa las sa treca vreo 6 luni intre FIV-uri. La mine s-a "terminat" prin noiembrie, asa ca urmatorul ar pica prin aprilie - mai. Si daca il fac atunci, nu mai putem merge in concediu
(sotul nu poate sa-si ia de atatea ori concediu in aceea perioada). Si mai repede nici nu ma simt in stare sa incep iar drumurile si tot ce inseamna FIV-ul.
Iulia nici nu vreau sa-ti spun cum sunt eu dimineata cand merg la lucru. E putin spus ca NU sunt bine dispusa.... Si nimic nu-mi convine dimineata....
la toate fetele de aici
poze

crinuta71 spune:
Kitta nu te stresa cu varsta. Eu am facut 5 IUI, la noi toate analizele sunt bune, aveam 31-32 de ani cand am facut inseminarile si tot nu am reusit. Nu inseamna ca e de vina varsta. Nu te mai gandi la asta si incearca-ti sansele si nu renunta. Dupa cum vezi, sunt destule exemple care au reusit si mai tarziu decat tine (chiar si eu stiu cazuri, nu unul, care au nascut la 40-41 de ani).
Andicu 5 kg intr-o luna? Felicitari!
poze

Liana30 spune:
ia uitati aci
uite cum sunt..radiez..moamaaa daca m'ati vedea ce mumoasa sunt..
acu venii de la coafor..ca trebe sa merg la botez...
hai sa va zic..il luai si pe ultimul...ufffff..scapai si fara nici o restantza...o minune pentru mine...
va pupacesc pe toate si va urez un w-e super...
"Nimic nu-i imposibil!"

Elise spune:
Liana, pai fa repede o poza sa te vedem!
Kitta, maica-mea a facut cel mai mare si mai sanatos copil al ei la 42 de ani, bunica-mea l-a facut pe singurul (si singura sarcina) la 44.
Asa ca...esti adolescenta pe langa ele, nu-ti face probleme!!!
Elise