Aspirante peste 30 de ani - cap.3

Aspirante peste 30 de ani - cap.3 | Autor: asi

Link direct la acest mesaj

Se pare ca suntem multe si.....avem si un nou capitol.
Va invit la discutii si anunturi.

Deci dans bebelushelor!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

CORECT ! BRAVO ASI !
ai fost mai vrednica decit noi, noi ne bucuram tare, tineti aproape, ca altfel....
fetele, voi nu ati ajuns acasica astazi? sau numai dimineata ?
asteptam ca trebuie punctat aici, toate raport, chestii, impresii, sfaturi, poate ma ajutati la aspirante cap.2, am pus o intrebare nasoala, cam lunga, nu o mai repet aici, ocup loc. PLEASE, uitati-va si astept sfaturi.
eu sint tot aia, IULIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Asi Sa-ti traiasca Razvanel! V-am vazut in revista "Avantaje" ( de fapt am cumparat-o special ). Sotul meu nu agreea sub nici o forma ideea adoptiei, insa dupa ce a citit articolul a mentionat "deocamdata"! A fost uimit de cat de mult seamana cu tine, nu-i venea sa creada ca nu l-ai nascut tu!
Crinuta 71 Raspund cu intarziere pt. ca am fost la munte, la schi si abia aseara m-am intors.
Multumesc pt. incurajari! Daca voi ajunge din nou la FIV, cel mai devreme il voi face in noiembrie - decembrie sau aprilie-mai 2007. Vara in nici un caz, e singura perioada in care-mi incarc "bateriile"!
Luli uneori nu-i suficienta doar vointa! Nu sunt asa de convinsa ca voi reusi doar pentru ca-mi doresc! Cu slabitul a fost altceva ... era ceva ce depindea de mine!
Andicu si mie mi-a spus d-na dr. sa nu fac cure de slabire si tocmai de aceea nu am facut nimic multa vreme, insa dupa al doilea FIV, cand am luat 7 kg intr-o luna m-am hotarat ... de aceea am facut pauza de 1 an inte FIV-uri, ca sa am timp sa slabesc si sa ma mentin asa cel putin 3 luni dupa ce am reusit sa slabesc.
Pis ai niste rezultate super la tratament! Mult succes in continuare!
Lachi

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cami multumesc mult!Ma bucur ca am putut sa te ajut cu ceva si cat de putin cu acel "deocamdata".Uneori si eu ma intreb ca oare e chiar adevarat ca nu l-am nascut eu?

Iulia de noduli la san intrebai?Pentru asta e foarte bun Mastodynon.

Va doresc la toate o seara faina!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Asi
Pentru mine conteaza f. mult acest "deocamdata", chiar daca este atat de putin ... m-am linistit dintr-o data, asta inseamna ca mai exista speranta! Dupa cel de-al treilea FIV ( nereusit ) nu am mai putut discuta absolut nimic legat de acest subiect cu sotul meu, fara sa-l infurii ... nu mai stiam spre ce ma indrept! Acum insa am depasit momentul si am inceput ( timid, ce-i drept ) sa ne gandim la a patra incercare si apoi vom mai vedea.
Pe de alta parte imi dau seama ca nu pot continua la nesfarsit asa, cu cate un FIV sau doua nereusite pe an ... la un moment dat va trebui sa ma opresc! Si poate ca adoptia va deveni o alternativa!
si iti doresc sa reusesti sa-i daruiesti cat mai curand o surioara sau un fratior!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

nu ASI, de noduli pe fese facute de tantile asistante de la meternetate, de la injectiile pe care mi le-au facut cu antibiotice dupa avortul meu spontan(la 4 luni si juma facut). am 3 sapt de atunci, mai am vreo sansa(am pus:lamiie, cartof ras, varza cruda zdrobita, gheata tot timpu 5 zile, dupa tratament ca era sa fac flegmoane, aveam niste edeme umflate si vinete -negre si am fost la ghirurg si trat cu antiinflamator+heparina(unguent gel)- frecat..
rezultat- 10 noduli- 7 pe o fesa, 3 pe alta, deja inutilizabile alta data.
si i-am implorat sa-mi faca intravenos tratamentu-nimic-cica-asta zisa de sefu de sectie-vrei sa faci copii? da, misca la salon si stai la injectii. io innebunita, dupa 4 zile refuzat injectii si ca la nebuni, nu mai VREAU NICIODATA in viata injectii, nu m-a durut nimic mai tare never(si am operatii la activ si trat dentare super naspa, si picioare rupte si migrena cronica).
AJUTOR! mai stie cineva ceva tratamente de orice fel?
ca mai am nevoie, d-abia m-am apucat de facut copii si unde bag io tratamentele alea?loc ioc.
VA ROG, astept.
IULIA azi moto- "eu traiesc in acest oras ca in evul mediu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

asi - ingerasul tau este copia ta fidela - nici eu nu cred ca nu l-ai nascut tu!!!

Elise

Mergi la inceput

Elise ,Cami multumesc

Iulia cred ca trebuie sa gasesti pe cineva care sa stie sa faca injectii.Tratamente pentru a ramane gravida neinjectabile sunt.Totul e sa vorbesti cu doctorul tau sa vezi care se potrivesc pentru tine.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Fetelor eu daca nu fac bb pana in 35 de ani, renuntz. Nu am curajul si vointa voastra.
pupici

cami30

Cami nu esti singura care gandeste asa.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Buna dimineata fetelor,
IULIABRAILA nodulii trec doar cu operatie. Eu m-am ales cu noduli si nu-ti spun ce chin este la fiecare injectie, cand asistenta cauta vreo 20 secunde un loc liber in care sa ma intepe! Si totusi mai gaseste asa ca nu dispera. Important este sa-i spui inainte de injectie, pentru ca daca te inteapa intr-un nodul e foarte dureros, si nici nu intra serul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Asi: in ce nr. din Avantaje? Vreau si eu sa-l cumpar

Cami: poate ca al patrulea va fi norocos, nu se stie niciodata.

Iulia: imi pare rau pentru ceea ce trebuie sa suporti, nu am nici o idee...

Mergi la inceput