Aspirante peste 30 de ani - cap.3

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata frumoaselor
Asi vad ca deja am ajuns la capitolul 3..hmmm..sper sa fie un capitol cu noroc sau cel putin cu un inceput promitator.
Eu dupa testul negativ din ziua 25 astept sa imi vina ciclul ca sa ma pot apuca de cura de polidine.Azi sunt in ziua 27, deci ar cam trebui sa apara , cu atat mai mult cu cat ultima inseminare am facut-o in ziua 13.
Va pe toate si sa aveti o zi buna

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Tabitha e numarul din decembrie 2005.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Cami iti doresc ca urmatorul FIV sa fie reusit!
Fetelor, intradevar, Razvan, copilasul lui Asi e scump de tot. Si seamana si cu Asi si cu sotul ei (cel putin mie asa mi s-a parut). Si eu am ramas uimita cand am vazut asemanarea.
Pis maine ai punctia, nu? Iti tin pumnii!
pentru toate fetele de aici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Thabita Asa am zis si eu: mai intai ca voi reusi din prima; apoi ca dintr-a doua incercare; la cea de-a treia eram convinsa ca e cu noroc ... asa ca ce sa mai spun de a patra incercare?! Cred ca nici nu ma voi mai gandi, nu voi mai sta la pat, ma voi comporta absolut normal, ma voi plimba, ma voi distra si o sa vad eu ce-o sa iasa! Viata merge inainte!
Crinuta71 Mult succes si tie, cred ca tu vei incerca inaintea mea!
Pis mult succes la punctie si dupa: sa ai cat mai multi embrioni de calitate! Tu unde si cu cine faci FIV-ul ( scuze daca ai mai scris )?

Cami

Mergi la inceput

Cami
Liana unde esti?
Lachi tu pe unde umbli?

poze

Mergi la inceput

Liana eu nu prea am apucat sa citesc ieri si azi pe forum. Acum am vazut ca ti-a iesit testul negativ. Imi pare rau de tot (scuze de intarziere). Dar lasa, acum urmeaza o noua luna, in care trebuie sa speri ca vei reusi. Asa cum de fapt, cred ca speram toate.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Betysuntem de aceeasi varsta, dar poate mai sunt si alte fete ca noi. Insa nu ne-am pierdut speranta, nu?
Am aparut si eu pe aici, caci pana acum ma interesau alte subiecte. Deci, voi incerca sa stau aproape si sa va impartasesc din experienta mea de "baba". Vad ca se vorbeste de kg in pus. Eu am luat vreo 7 pe care nu le-am mai dat nimanui din vara anul trecut cand am facut stimulare degeaba avand trompele infundate. Dar nu mai conteaza. Sotul s-a obisnuit si a zis ca pana nu iese B B sa nu slabesc, ci dupa aceea are el grija de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara.

Cami, m-am hotarat sa mai astept cu slabitul. Merci de sfaturi.
Pis face FIV la Medsana, cu dr Denisa Protopopescu ,din cate stiu eu vineri are punctia.
KITTA, bravo tie fata hotarata si optimista! ai un sot super daca gandeste asa! nici al meu nu s-a stresat inca prea tare, dar daca insist cu intrebarile,recunoaste ca mi-a mai crescut fundul,dar macar zice ca tot ma iubeste!
Asi, in ce numar din Avantaje ai aparut? sa o iau si eu!
Lachioanea cred ca face bagaje ptr vacanta de Sf. Valentin...
Crinuta, trebuie sa recunosc ca mai trag un ochi din cand in cand pe la "Szeged" si tot astept sa spui cand te-apuci iar de treaba . Sunt sigura ca va fi cu a2a incercare!! Deja ma gandesc si eu, ca tiganul,sa fac tot acolo a2a oara,daca nu-mi iese la Medsana.

Mie nu-mi mai vin uratii ! nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa plang de dorul lor! numai o dereglare imi lipsea acum cand aproape am intrat in linie dreapta cu FIV-ul!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele!
ce mai este nou?
andicu....ce ziceai ca faci? astepti....? hai ma....?dereglare....?
liana...?ce erau alea? de ce nu apari? ai surprize pt noi?
ceva vesti bune?
pis, tinem pumnii.
ne mai vedem.
pt ziua de azi: "ce zi nasoala, da noroc ca a fost scurta"
, IULIA

Mergi la inceput