Aspirante peste 30 de ani - cap.3

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

IULIA
raportez''''z1
dehhhh..asta e..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata!

Raportez si eu , ziua 30, tot fara rushi!

Va urez o zi frumoasa!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Andicu pentru ca i-ai raspuns mai repede lui Cami...nici sa nu te gandesti ca nu va fi din prima...
Eu aseara am facut pregnyl-ul si maine dimineata la 9.30 am colectarea de ovule...
Eu sunt mai linistita acum...nu stiu de ce...
Mai fetelor eu sunt veterana aici ...si daca eu pot ...are sa vedeti ca Doamne-Doamne are sa ne ajute pe toate...

multi si sa aveti grija de voi

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by Pis

Eu aseara am facut pregnyl-ul si maine dimineata la 9.30 am colectarea de ovule...
Mai [red]fetelor eu sunt veterana aici ...si daca eu pot ...are sa vedeti ca Doamne-Doamne are sa ne ajute pe toate...

Pis

Pis, iti tin pumnii, sa fie bine si sa vii cu vesti bune, apoi peste 10 zile cu 2 liniutze:))))
Sper sa iti calc si eu pe urme cat mai curand.Ti-am trimis un PM, daca poti sa imi raspunzi iti multumesc.

Mult noroc,

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamadalina spune:

In sfarsit un loc unde nu ma simt de 200.000 de ani!!!
Unde sa ma simt bine la cei 31 fara 5 zile ai mei...
Prima mea luna de tratament naturist a fost... amara, au venit uratii in 31 (chiar in ziua cand am vazut-o pe soacra-mea; uneori ma gandesc ca sigur are vreo legatura)... dar ma indrept din nou vertiginos catre o noua perioada fertila cam din seara asta vreo 9 zile de si sperante ca vor ajunge unde si cand trebuie ... cine stie?...
Va pup, zbor dupa avantajele din decembrie si sper sa mai gasesc... sa vad pe asi si bebe sa va traiasca si sa fii mandra de el, de tine si sa fiti fericiti impreuna.
Va pup deocamdata si astept vesti bune si la mai multe

Maduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

EU am o intrebare care ma macina de mai mult timp.Citind toate anunturile si discutiile postate nu am ajuns la un raspuns concludent.Poate ma ajuta si pe mine cineva.IN TIMPUL TRATAMENTULUI CU BROMCRIPTIN POTI RAMANE INSARCINATA?si ce implica acest lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

In timpul tratamentului cu brocriptin se poate ramane dar trebuie apoi neaparat intrerupt.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hellooo sa va anunt ca in sfarsit, ziua 1 de . Acum m-am linistit!

fetele.

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pis iti tin pumnii pe maine la punctie sa fie multi foliculi si multe ovocite de calitate buna! (Nu stiu de ce am retinut eu ca azi ai punctia).
Andicu nu te mai gandi la "a 2-a oara". Trebuie sa te gandesti ca vei reusi din prima. Si asa va fi, ai sa vezi. Eu ma apuc de treaba ori in vara, ori in toamna. Doar ca parca nu as renunta la concediul din vara. Dar va anunt cand incep, nu scapati. Deci de aceea lipseste Lachi. Acum ca esti in prima zi, asta inseamna ca incepi pregatirile pentru FIV?
Liana
pe toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

quote:
Originally posted by Pis

Andicu pentru ca i-ai raspuns mai repede lui Cami...nici sa nu te gandesti ca nu va fi din prima...
Mai fetelor eu sunt veterana aici ...si daca eu pot ...are sa vedeti ca Doamne-Doamne are sa ne ajute pe toate...

Pis

Pis succes maine!

Mergi la inceput