Tenul si produsele de la Avon

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

oare asa sa fie?sa fie escroci?m-ai pus pe ganduri...dar ma gandesc ca aici tot prin catalog comand ca nu exista magazin si poate nu or fi chiar escroci...poate asa o fi 'stilul lor'...cine stie ...

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

nu cred ca se pune problema de excrocherie. in bucuresti am vazut mici standuri de la avone in diferite magazine. in cora , mag.unirea.
atita doar ca nu-s de calitate [d.p.m.d.v]

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Wow, da' ce ne pricepem la de toate!!! Firma respectiva face comert la distanta sau in retea. Si aici, la mama ei acasa tot asa se vinde. Ba mai mult, aici nici nu ai nevoie de reprezentant, ca iei direct de pe net. Un stand am vazut si e, intr-un mall, din foarte multele de aici. Deci n singur stand. Atit. Iar produsele sint bune, unele game chiar f. bune. De ex. parfumul Today mie-mi place chiar f. mult si ma si "prinde" bine...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

nu cred in faza cu escrocheria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Folosesc si eu de multi ani produse Avon si recunosc ca unele mi-au fost bune, altele deloc. Eu ma impac bine foarte bine cu fondurile de ten,pudra de fata, mastile, crema anticelulitica si crema pt bust. Nu-mi plac deloc rujurile, fardurile de ochi, gama de sampoane.
Dar e adevarat ca depinde de fiecare tip de ten/de par etc. Si nu stiu de ce mi se pare ca la inceput (adica cand au aparut la noi) parca erau mai bune. Sau poate eram eu mai putin pretentioasa.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 16+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Si eu folosesc produse Avon de aproape 6 ani de zile si mi se par bune . Ce pot sa va spun din ce am folosit si am fost multumita :
- creion de ochi clearly shadowed satin
- rimeluri
- creion retractabil pentru ochi si buze
- luciu de buze glazewear
- ruj ultra color rich
- balsam de buze cu reflexe
- lacuri din gama nail experts
- perle pentru bronzat
- demachiante
- fardurile de pleoape de la color trend sunt bestiale
- cremele recharching
- gelul anticelulitic sunt super multumita de el
- anew
- samponul advance techniques
- planet spa
- gel pentru igiena intima
- cremele pentru picioare

Nu va mai povestesc de parfumuri si de bijuterii .....

Acuma , clar , fiecare cu ce e obisnuit si cel prinde mai bine ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Siminaf si eu am vazut produsele de la AVon de aici si nu se compara cu cele pe care le-am avut eu in tara..uneori depinde si unde sunt facute.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

de sase ani folosesc produse Avon si desi sunt unele care nu ma prind, de ex: samponul advance pentru matreata, imi plac produsele si le folosesc cu placere

dintre preferate: cremele de fata Anew, gelul de ochi anew decare sunt super multumita, am ten f sensibil si am incercat multe pana am ajuns la asta, mastile din gama Planet SPA

parerea mea ca depinde de tenul fiecareia dintre noi

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Clar, cand cumperi o crema trebuie sa fie adaptata tipului de ten. Eu una nu am gasit o crema care sa imi placa in totalitate. Singura de care am fost cat de cat multumita, este ANEW ALTERNATIVE.
Am incercat si fondul de ten Personal Match Mat, nu-mi place deloc , arata ca o masca, se aduna, mi se pare de proasta calitate. Rujurile la fel sunt destul de proaste, mi-a placut luciul Shine Supreme, insa buzele devin lipicioase de la el. Rimelul il folosesc si imi place. Cand vad produsele in catalog, par foarte tentante si nu rezist sa nu cumpar ceva, insa cu rujurile de fiecare data am luat plasa.
De asta reclama e sufletul comertului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Am un catalog AVON in fata, mi-am comandat crema aceea iluminatoare (nu stiu ce e de capul ei, poate ati folosit careva), acum ma uit la anew alternative si anew retroactive +, eu am o problema cu liniile fine de la ochi, ori mi se pare (ceea ce nu cred) dar se accentueaza pe zi ce trece. Acum am gerovital pt ochi, de vreo luna o folosesc, nu am observat vreo imbunatatire. De la ce varsta ar fi indicat sa folosim aceste creme anew? Nu vad sa scrie pe undeva.
A, rujurile nu imi plac nici mie, ma pacalesc mai ales in ceea ce priveste nunta. Tocmai s-a facut mama cu un ruj.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput