Tenul si produsele de la Avon

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Siminaf,hai sa te contrazic si eu un pic,nu te superi nu?
Deci,daca arati cu 10 ani mai tanara eu zic ca aici joaca un rol important genetica.Nu stiu de ce,dar eu pur si simplu nu cred ca o crema te face mai tanara cu 10 ani!Poate o operatie estetica,dar o crema in nici un caz!
Si eu de cand am venit aici,unde apa e foarte dura,aveam probleme cu pielea uscata..cremele pe care le mai aveam de la avon nu erau bune deloc,mai degraba mi-a priit un ulei de bebelusi.
Si inca o chestie si apoi imi zic si eu parerea.Facem pariu ca o crema,oricare o fi ea,o alegi tu,de la noi,nu se compara cu aceeasi crema de la voi?
Aceeasi chestie am incercat-o cu l'oreal,garnier..si alte marci de genu'..deci undeva la aceleasi preturi.Ei bine,nu-s domne astea de pe aici cum e o crema din Italia sau Spania.Am incercat eu si am vazut mare diferenta...
Acum,parerea mea,nu-mi plac cremele,imi fac sa-mi luceasca fata si nu suport,ori mi-o usuca.Desi mereu am luat pt ten mixt!(cum am eu)
Am incercat mai toate produsele,dar nu-mi plac in mod deosebit.
Mi-am mai spus parerea,vizavi de ele,sincer nu ma incanta,dar atunci cand nu-ti permiti altceva,decat deloc..cam asa e la mine,ca o ultima solutie.
Iar eu creme,iau de la aslavital si sunt super multumita.Prima data am fost sceptica,insa sunt foarte bune si acum nu le-as mai schimba.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

tyaa scrie in coltul paginii varsta 25+ etc,

eu folosesc gama Anew albastra, in categoria asta ma incadrez, si imi fac tare bine avand un ten f sensibil

mie personal nu imi face bine gerovitalul atat de laudat de alte fete , ma irit de nu pot scoate capul afara din casa

mie imiplac rujurile de la Avon cele din gama My lip miracle, nu am pretentia sa stea pe buze 24 de ore

luciul Shine Supreme nu imi place nici mie , dar celelalte Glazewear imi plac desi nu stau mult pe buze mi le face moi si are gustul bun .. nu are gust de crema

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Wow, da' ce ne pricepem la de toate!!! Firma respectiva face comert la distanta sau in retea. Si aici, la mama ei acasa tot asa se vinde. Ba mai mult, aici nici nu ai nevoie de reprezentant, ca iei direct de pe net. Un stand am vazut si e, intr-un mall, din foarte multele de aici. Deci n singur stand. Atit. Iar produsele sint bune, unele game chiar f. bune. De ex. parfumul Today mie-mi place chiar f. mult si ma si "prinde" bine...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Today Tomorow Allways e singurul lor produs de calitate.
Au obtinut parfumurile prin adaugarea de esenta in cantitate mai mare decit in mod normal....chiar isi merita banii.Insa in afara de astea,nu am vazut produs de al lor de calitate.
Poate am exagerat eu cu cuvintul "escrocherie",insa.....e clar si se stie intotdeauna ca ce este ieftin nu e tocmai bun.

BRENDA

CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natalis spune:

Si totusi ce ziceti de creionul corector si de trusa Persinal Match (pentru pete si cosuri)?

Orice sut in fund e un pas inainte.

Mergi la inceput

Sa nu uitati sa imi spuneti ce credeti de Creionul corector si de trus Personal Match (pt petre si cosuri).

Mergi la inceput

Sa nu uitati sa imi spuneti ce credeti de Creionul corector si de trusa Personal Match (pt petre si cosuri).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

nici pentru mine nu sunt bune cremele de la avon, dar samponul Advance pt. matreata e (nu pot trai fara el, cum il schimb, cum fac matreata) & parfumurile la fel, si nu numai cele din gama Today Tommorow Always.

Oricum, produsele care se comercializeaza in Ro sunt clar de calitate inferioara fata de cele din Sua, de exemplu.

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Pe mine m-a "vrajit" un distribuitor de m-a facut sa cumpar produsele lor... m-am uitat prin catalog... aratau bine... mi-am ales o gramada.
Epilog: zac si acum pe undeva prin baie, dupa vreo 2 ani.

Natalis, esti perserverenta !

N-am avut nevoie de creion corector...si probabil nici de Personal Match, din moment ce nu stiu ce e ala.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Leditia

Siminaf,hai sa te contrazic si eu un pic,nu te superi nu?
Deci,daca arati cu 10 ani mai tanara eu zic ca aici joaca un rol important genetica.Nu stiu de ce,dar eu pur si simplu nu cred ca o crema te face mai tanara cu 10 ani!Poate o operatie estetica,dar o crema in nici un caz!
Si eu de cand am venit aici,unde apa e foarte dura,aveam probleme cu pielea uscata..cremele pe care le mai aveam de la avon nu erau bune deloc,mai degraba mi-a priit un ulei de bebelusi.
Si inca o chestie si apoi imi zic si eu parerea.Facem pariu ca o crema,oricare o fi ea,o alegi tu,de la noi,nu se compara cu aceeasi crema de la voi?
Aceeasi chestie am incercat-o cu l'oreal,garnier..si alte marci de genu'..deci undeva la aceleasi preturi.Ei bine,nu-s domne astea de pe aici cum e o crema din Italia sau Spania.Am incercat eu si am vazut mare diferenta...
Acum,parerea mea,nu-mi plac cremele,imi fac sa-mi luceasca fata si nu suport,ori mi-o usuca.Desi mereu am luat pt ten mixt!(cum am eu)
Am incercat mai toate produsele,dar nu-mi plac in mod deosebit.
Mi-am mai spus parerea,vizavi de ele,sincer nu ma incanta,dar atunci cand nu-ti permiti altceva,decat deloc..cam asa e la mine,ca o ultima solutie.
Iar eu creme,iau de la aslavital si sunt super multumita.Prima data am fost sceptica,insa sunt foarte bune si acum nu le-as mai schimba.
pupici.

Leditia, hai sa te contrazic si eu un pic, nu te superi nici tu, nu?
In postul meu anterior am spus ca: "Si acum vreo 10 ani o luasem tare de tot pe panta in jos, apropo de ten.....". Am poze de acum 10-12 ani si de acum 4-5 ani. Si se vede diferenta! In bine. Adica ce, eu intineresc?! Bine ar fi...
Dar, in perioada aia cind deja incepuse sa se vada virsta pe fata mea, am inceput si eu sa caut creme si sa ma ingrijesc. Si iata ca reusesc... zic eu.

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Legat de calitatea produselor: stiu ca produsele cosmetice se fabrica dupa esantioane de piata privind tipul de ten, de par, etc, pina si tipul de apa. De cind am venit aici a cam trebuit sa schimb ce aveam luat din Ro, pt. ca probabil pielea mea s-a adaptat conditiilor de mediu de aici. Doar samponul pt. volum nu mi-a priit cel de aici, ci tot cel din Ro imi face mie mai bine. Si mi se terminaaa...

Sincer, nici eu nu am auzit de trusa Personal Match. Eu folosesc fondul de ten Personal Match si imi place foarte mult. Dar parca pudra compacta Personal Match era mai buna cea din Ro. O simteam mai moale si mai fina pe fata.

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput