Tenul si produsele de la Avon

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

De ingrijit pielea trebuie sa incepi s o ingrijesti cam de pe la 18 ani! Asta daca vrei sa arati bine si la 40!

Corinadana mama de Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iullia spune:

Sunt produse si produse. Avon are stilul acesta de comert, nu agreaza depozitarea in stoc, prefera relatia directa, reprezentant - client.
In 1999, eram mai mult decat multumita de produsele lor, mai putin fond de ten, creioane corectoare si pudre, nu folosesc.
Dar, de vreo 3-4 ani, cred ca s-a schimbat locul de provenienta, s-a schimbat si calitatea.
Cremele au inceput sa ma irite, si inca urat de tot.
Am avut probleme si cu cele autobronzante.
Dar asta nu trebuie sa fie o regula.
Spre exemplu, am descoperit ca ma inteleg perfect cu gama Hof. Viodana, cu coenzima Q10.
Recunosc, o data la trei luni, fac o cura cu pastile care contin coenzima Q10.
In schimb, ma inteleg bine cu cremele lor de corp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natalis spune:

Am scris de vreo 5 ori acelsi mesaj pt ca am avut probleme cu calculatorul cand incercam sa postez. Am inteles cam ce si cum. Trusa aceea Personal Match a aparut acum de curand cred...Pe mine ma omoara petele rosii de pe fatza si sunt foarte vizibile mai ales acum iarna cand nu sunt bronzata deloc. Parca imi "murdaresc" fata. De aceea eram curioasa sa vad ce ziceti si voi.

Orice sut in fund e un pas inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Asa cum ati spus si voi, depinde foarte mult de persoana. Ce i se potriveste uneia nu i se potriveste alteia si invers.

Chestia cu 10 ani mai tinara ... e pe bune, verificata de mine pe o colega de serviciu (deci pot spune ca sunt obiectiva, ca nu e vorba despre mine). Tipa a folosit ceme de fata si ochi de la tot felul de firme (Nivea, L'Oreal, Vichy, Garnier, Gerovital) si n-a fost incintata de nici una. Si a ajuns la Avon - gama ANEW retroactive (cea pt 25+, desi ea avea vreo 38). Si a ramas la crema de noapte (pe care o foloseste ziua) si la serul de ochi. Si i-au disparut ridurile din colturile ochilor, si nu mai are nici pe fata, efectiv nu zici ca are 42 de ani (foloseste cremele de vreo 4 ani). E drept ca le foloseste intensiv, adica o cutie de crerma o tine 2 saptaminhi, isi face masaj in fiecare zi 10 minute !

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

si eu ma numar printre cele care folosesc anumite produse de la Avon - cu care ma inteleg foarte bine.

sunt incintata de produsele din gama Planet Spa, mie imi par comparative cu cele de la Body Shop. produsele din gama Naturals sunt iar foarte bune (pentru mine, repet). imi plac parfumurile Tommorow si Extraordinary....gama SkinSoSoft si ar mai fi citeva produse, dar singulare, nu o gama anume.....

si ca tot era vorba de creme de fata - va spun ca ma inteleg foarte bine cu Daily face lotion si Botanisurce.

eu am un ten sensibil, ma irit imediat. nu ma impac bine deloc (ma inrosesc ingrozitor) cu L'oreal, Nivea, Vichy, Aslavital, Gerovital....le-am tot incercat....le-am mai schimbat....nimic ....so, pina la urma este in functie de fiecare persoana.

si fara legatura cu Avonul - sa nu va spun ce minuni face Uleiul de migdale dulci presat la rece, pentru git si zona ochilor !!!! Il gasiti la Plafar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by bogdanai

Chestia cu 10 ani mai tinara ... e pe bune, verificata de mine pe o colega de serviciu (deci pot spune ca sunt obiectiva, ca nu e vorba despre mine). Tipa a folosit ceme de fata si ochi de la tot felul de firme (Nivea, L'Oreal, Vichy, Garnier, Gerovital) si n-a fost incintata de nici una. Si a ajuns la Avon - gama ANEW retroactive (cea pt 25+, desi ea avea vreo 38). Si a ramas la crema de noapte (pe care o foloseste ziua) si la serul de ochi. Si i-au disparut ridurile din colturile ochilor, si nu mai are nici pe fata, efectiv nu zici ca are 42 de ani (foloseste cremele de vreo 4 ani). E drept ca le foloseste intensiv, adica o cutie de crerma o tine 2 saptaminhi, isi face masaj in fiecare zi 10 minute !

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mie nu mi se pare ok,sa ti o crema 2 sapt..cred ca-i exagerat!Dar iar,e parerea mea...
Oricum voiam sa spun ca singurele produse pe care nu le-am folosit sunt cele din gama Anew,pt ca n-am considerat ca am nevoie,insa poate ar fi cazul sa le incerc si eu..cine stie..poate ma fac de 15 ani(desi multi varsta asta mi-o dau,asta ca-s micutza,nu ca as avea un ten de pustoaica)
Eu am problema,ca am tenul mixt,dar e si sensibil si imediat ma irit daca o crema nu-mi prieste -imi apar niste bubite..sau nu stiu cum sa le zic,rosii pe fata..De aia io-s foarte pretentioasa la crema de fata si nici vichy nu mi-a satisfacut cererile...de fapt niciuna din cele spuse si de tine mai sus,mai putin asta de la aslavital.Ca daca mi-ar fi facut si asta as fi aruncat-o pe geam.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Natalis nu stiu la ce trusa te referi, eu personal am foslosit fond de ten 3 in 1 Personal Match si Fond de ten Personal Match, am fost multumita, am prietene care au vreionul corector si crema corectoare de care sunt incantate.

Asta insa nu inseamna ca poate sa iti placa si tie, poate nu iti sunt bune pur si simplu nu ti se potrivesc tipului de ten , etc, vezi ca sunt si mostre la fondurile de ten, eu intotdeauna cumpar inainte sa vad daca imi place , la fel procedez si cu rujurile .... si astfel nu am surprize ca dau 200 000 si nu imi place nuanta

Cel mai mult si mai mult imi place fondul de ten de la BEyond Colour

Iar cremele din gama Anew sunt favoritele mele, dupa cateva aplicari am obsevat diferenta tenului

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

votez pt anew retroactiv
am 24 de ani si am folosit-o pe cea cu 25+, dar nu mi-a placut (Pt mine era o simpla crema hidratanta, dar cea 35+ e super OK in fiecare zi ma minunez de cat de bine arata tenul meu)
MoRALA: NU E PT CINE SE POTRIVESTE CI PT CINE SE NIMERESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

eu numai de fardurile de la avon sunt multumita. tenul meu se intelege cu cremele de la Vichy

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Si eu folosesc produse de la Avon , sunt foarte multzumita!
Cu cremele nu m-am impacat , asa ca folosesc apidermin lux.

Doina19+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput