par vopsit cu Henna
Raspunsuri - Pagina 5

Loma spune:
[/quote]
Sunt vopsita cu rosu ciresa de la Wellaton, foarte buna culoarea dar vreau sa trec pe Henna.
Daca as gasi si Henna frantuzeasca.......
draga mea decoloratul nu e tot un fel de tratament chimic pentru par.
bine nu stiu ce culoare vrei tu....
eu m-am vopsit numai roscat, si a prins foarte bine si dupa vopsea chimica dar la interval de o luna si ceva, eu aveam tot o nuanta cacanie-roscata in cap, insa henna mi-a definit culoarea, si da cea din Franta este net superioara.
[/quote]
Deci sa inteleg ca tot roscata vrei sa te faci?
daca da atunci nu trebuie sa te decolorezi, ca oricum henna prinde bine, cel putin la mine asa a fost.
trebuie sa stii ca cu cat parul tau are o culoare mai deschisa si roscatul cu henna iese mai deschis, de ex firele albe, unless vrei sa te faci blonda, sau sa iti iasa un roscat morcoveata, am auzit ca henna ar avea si culori din astea, eu personal nu am vazut nici o blonda sau bruneta vopsita cu henna, numai roscate.
Loma

Veve spune:
Din cate stiu,henna naturala nu exista decat in nuanta de roscat sau indigo,rezultatele variind in functie de nuanta parului si de alte ingrediente (cafea,ceai negru,vin rosu,..)folosite in amestecul pe care-l prepari cu planta respectiva.Ce-ati gasit voi in alte nuante,sigur contine si altceva pe langa henna.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Hayat spune:
Si eu ma vopsesc cu henna de cativa ani. in magazinele Lush gasesti henna gata preparata, nu trebuie decat sa torni apa fierbinte peste. E foarte comod si nu costa mult, iar henna lor e cea mai buna pe care am folosit-o vreodata. acopera si firele albe, care ies insa mai deschise la culoare decat restul parului (e normal). insa henna nu prinde pe parul vopsit chimic, pe care doar il intareste si il face lucios. insa daca perseverati, la al doilea, al treilea tratament, deja se vede nuanta. si invers. daca vrei sa te vopsesti cu henna, trebuie sa stii ca dupa aceea nu mai prind vopsesele chimice o perioada.

mira_m spune:
quote:
Originally posted by Loma
Sunt vopsita cu rosu ciresa de la Wellaton, foarte buna culoarea dar vreau sa trec pe Henna.
Daca as gasi si Henna frantuzeasca.......
draga mea decoloratul nu e tot un fel de tratament chimic pentru par.
bine nu stiu ce culoare vrei tu....
eu m-am vopsit numai roscat, si a prins foarte bine si dupa vopsea chimica dar la interval de o luna si ceva, eu aveam tot o nuanta cacanie-roscata in cap, insa henna mi-a definit culoarea, si da cea din Franta este net superioara.
Deci sa inteleg ca tot roscata vrei sa te faci?
daca da atunci nu trebuie sa te decolorezi, ca oricum henna prinde bine, cel putin la mine asa a fost.
trebuie sa stii ca cu cat parul tau are o culoare mai deschisa si roscatul cu henna iese mai deschis, de ex firele albe, unless vrei sa te faci blonda, sau sa iti iasa un roscat morcoveata, am auzit ca henna ar avea si culori din astea, eu personal nu am vazut nici o blonda sau bruneta vopsita cu henna, numai roscate.
Loma
Da, tot roscat vreau sa am parul, sa imi pastrez nuanta de rosu aprins dar sa am grija mai multa de par.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami

blanca000 spune:
Dar Henna satena inchis nu se gaseste..sau o poti prepara intr-un fel sa iasa culoarea asta?
Peste suvite blonde pe par saten vopsit oare prinde?
Nunta noastra
Nasi de cununie

Mara76 spune:
Normal ca se gaseste. Firma Sipa, frantuzeasca, nuanta "brown".
Daca lasi sa treaca minim o luna intre vopsirea chimica si cea cu Henna ar trebui sa prinda, ei cel putin asa zic pe prospect. Probabil pe suvite va fi nuanta mai deschisa, dar nu cred sa dea rau.

mira_m spune:
Revin pe subiectul acesta, fiindca m-am hotarat sa ma fac si eu cu henna, am citit tot ce se poate despre prepararea amestecului, insa am o nedumerire. Cum sa fac sa-mi protejez pielea, sa nu se coloreze si ea? Ma refer la pielea capului si a fruntii.
Mami&minunea mea
( mai 2004)

Alynutza spune:
Pielea capului nu prea cred ca ai cum s-o protejezi, dar eu am observat ca se prinde culoarea doar din loc in loc si iese dupa maxim 2 spalari. Cu fruntea e mai nasol putin, adica trebuie sa ai grija cand te vopsesti sa nu te patezi pe frunte cu vopsea. Daca te-ai patat, sa cureti imediat dupa ce termini cu vopsitul cu vata muiata in apa calda si sapun.
Eu te sfatuiesc sa pui si un galbenus de ou in amestec (se stie ca e foarte bun pentru par) si daca suporti, sa te vopsesti seara tarziu si sa stai cu vopseaua peste noapte (iti legi peste par un capison din punga, apoi pui un prosop - ai grija ca se va pata). Eu doar asa pot sta pentru ca am parul lung si dupa ce pun si vopseaua, ma doare gatul daca nu stau culcata. Plus ca asa am rabdare sa stau mai multe ore si culoarea iese mai intensa.
Succes!
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere

mira_m spune:
Daca imi pun un strat mai gros de crema pe frunte nu ma patez, oare?
Mami&minunea mea
( mai 2004)

Alynutza spune:
Nu inteleg de ce trebuie sa-ti pui vopsea pe frunte, ca doar nu ai par pe frunte. Si cand te vopsesti cu vopsea normala cred ca il dai peste cap, nu? E exact aceeasi chestie, doar ca pasta asta se intinde cu mana (nu stiu din ce motiv, mie parca nu mi-a prins la fel de bine cand am intins-o cu peria de vopsit) si folosesti manusi chirurgicale (chiar daca are cutia in dotare din alea din punga, nu-s prea rezistente si o sa te trezesti vopsita pe maini). Tehnica este identica, adica prima data vopsesti radacinile, apoi intinzi pasta pe firele de par. Un alt sfat: sa nu faci pasta prea moale, ca o sa-ti curga.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere