par vopsit cu Henna

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

Laura, stiu ca henna nu acopera firele de par albe. dupa vopsirea cu henna iti vor iesi portocaliu intens. s-ar putea sa fie interesant daca nu e prea mult par alb.

o colega care avea destul de mult par alb, dar ondulat si lung se vopsea cu henna si mi se parea tare fain rezultatul.

poti sa mai citesti pe web. poate vezi si ceva poze.

toate cele bune

Oana si Matei (25 februarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

eu va spun ca daca henna e bine pregatita acopera si firele albe, eu am vopsit-o pe mama care e in proportie de 75% albita si a esit super, mai ales la a doua vopsire cu hena, zici ca re suvite , e mai deschisa putin vopseaua pe par alb dar e super, are un par luminos , plus ca a scapat de matreata si sant sigura ca nici firul de par nu o sa se mai despice..
mult succes cu hena , si eu vreau sa ma vopsesc dar caut o culoare care nu are nouante de rosu, acu experimentez pe suvite adunate de la piptanat pana casesc compozitia care imi place

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Si eu ma vopsesc numai cu henna, n-am folosit niciodata vopsele chimice si imi place tare mult, plus ca dupa vopsire, primele cateva spalari abia daca imi cade cate un fir-doua de par.
Eu folosesc o henna produsa in Franta, nuanta Auburn, imi iese foarte bine. Si eu am auzit ca iese mai deschis pe parul alb, insa n-am de unde sa stiu sigur, ca eu n-am fire albe inca.
Insa metoda mea de vopsire e putin diferita de ce ati spus voi pe aici.
Eu prepar praful de henna cu ceai negru si cafea (bine, eu doresc sa obtin o nuanta de roscat mai inchis) si intotdeauna pun galbenus de ou. Vopseaua o aplic cu mana (musai manusi) pe parul proaspat spalat si foarte foarte bine uscat (nu umed). Ma vopsesc intotdeauna seara si dorm cu maglavaisul in cap pana dimineata, cand ma clatesc de el bine cu bine cu apa si dau cu balsam pentru protectia culorii, ma clatesc din nou si il spal cu sampon abia a doua zi. Stiu ca l-am splat o data chiar dupa vopsire si mi s-a dus buna parte de vopsea pe apa sambetii... A, trebuie sa spun ca invelesc perna cu o fata neagra si pe cap pun o punga si apoi un prosop (inchis la culoare, ca pateaza). Nu prea am avut probleme sa patez perna. In schimb nu garantez ca veti dormi ca niste bebelushi in noaptea aia.
Ce am auzit eu, este ca nuantele de blond si negru nu sunt prea reusite, adica nu prea ies. In schimb cele de roscat sunt ok.

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Deci am toate sansele sa nu-mi iasa nimik?

Nici macar ceva relexe acolo?

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Si ce nuanta era?

Nu am inteles prea bine, cat timp trebuie sa treaca de la vopsitul chimic?

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by mira_m

Si ce nuanta era?

Nu am inteles prea bine, cat timp trebuie sa treaca de la vopsitul chimic?

Minimum o luna!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Am fost la un magazin naturist si am gasit doar nuanta roscat. Nici vorba de nuantele de care vorbiti voi.
Iar vanzatoarea mi-a zis ca e musai sa ma decolorez, fiindca nu prinde pe vopsea chimica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Din cate spui tu, ceea ce ai gasit tu la magazin se poate sa fie Henna din aceea romaneasca, care vine doar pe nuante de roscat si negru, insa aia e foarte proasta, nu ti-as recomanda-o. Eu folosesc o henna fabricata in Franta, vine in mai multe nuante de roscat si calitatea e net superioara.
Insa eu n-am fost niciodata vopsita cu vopsea chimica, nu stiu ce sa te sfatuiesc, asa stiu si eu, ca trebuie sa astepti cel putin o luna inainte sa folosesti henna, si probabil va iesi o diferenta de nuanta. Dar nu trebuie sa te iei neaparat dupa vanzatoare, si mie mi-au spus ca nu pot sa-mi fac suvitze pe henna, ca nu prind, ca nu ies, ca nu stiu ce, dar eu mi-am facut si au iesit super frumoase.

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

quote:

Am fost la un magazin naturist si am gasit doar nuanta roscat. Nici vorba de nuantele de care vorbiti voi.
Iar vanzatoarea mi-a zis ca e musai sa ma decolorez, fiindca nu prinde pe vopsea chimica.

draga mea decoloratul nu e tot un fel de tratament chimic pentru par.
bine nu stiu ce culoare vrei tu....
eu m-am vopsit numai roscat, si a prins foarte bine si dupa vopsea chimica dar la interval de o luna si ceva, eu aveam tot o nuanta cacanie-roscata in cap, insa henna mi-a definit culoarea, si da cea din Franta este net superioara.

Loma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Loma

quote:

Sunt vopsita cu rosu ciresa de la Wellaton, foarte buna culoarea dar vreau sa trec pe Henna.
Daca as gasi si Henna frantuzeasca.......

draga mea decoloratul nu e tot un fel de tratament chimic pentru par.
bine nu stiu ce culoare vrei tu....
eu m-am vopsit numai roscat, si a prins foarte bine si dupa vopsea chimica dar la interval de o luna si ceva, eu aveam tot o nuanta cacanie-roscata in cap, insa henna mi-a definit culoarea, si da cea din Franta este net superioara.

Loma

Mergi la inceput