par vopsit cu Henna

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Am cumparat Henna blond made in France de la Plafar..165.000 lei.
Sunt curioasa ce-o iesi.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Eu m-am facut cam acum o luna, pentru prima oara, cu Henna de la Sipa, saten inchis, parul meu fiind saten mediu spre inchis. Am preparat-o mult mai simplu decat a spus Loma (desi ma bate gandul sa incerc ca ea pe viitor), apa fierbinte peste pudra si am stors cateva picaturi dintr-o lamaie. Am stat 3 ore cu maclavaisul in cap, acoperit cu o punga si apoi un prosop... iar rezultatul a fost un saten inchis cu refleze rosiatice, absolut minunat. N-am avut niciodata parul atat de lucios, indiferent ce vopsea as fi folosit. Asa ca am de gand sa folosesc henna in continuare, nu numai pentru proprietatile benefice, cum ma gandeam initial, ci si pentru nuanta faina.

Pese: pentru cele care aveti parul lung, inarmati-va cu rabdare... eu am parul scurt si m-am enervat cand mi-am pus noroiul in cap, d'apoi voi... Dar zau ca merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Eu stiu ca henna nu decoloreaza parul orice ar fi. Asa ca nu cred sa iti iasa ceva blond pe saten...
Si da, intradevar, nu te mai poti vopsi chimic peste henna. Scrie pe toate vopselele!

Ioana 27 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inaioana

Eu stiu ca henna nu decoloreaza parul orice ar fi. Asa ca nu cred sa iti iasa ceva blond pe saten...
Si da, intradevar, nu te mai poti vopsi chimic peste henna. Scrie pe toate vopselele!

Ce-i drept...scrie si pe cutie chestia asta...dar ...incapatanarea ii mare..stiu eu..parul meu era destul de blond de la natura acu vreo 15 ani, s-a inchis in timp..poate sa il deschida putin

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Eheheeei, daca e chestie de incapatzanare...nu ma bag. Ca le am si eu pe ale mele, cunosc senzatia!
Iti urez mult succes!
Neaparat sa ne spui ce ti-a iesit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

stiu ca s-a mai scirs despre henna , eu folosesc de la cineva care mi-a adus din India, pt mama a iesit foarte frumos , trebuie lasata peste noapte , depnde de culoarea pe care o vrei, intr-un pahar de ceai negru-cafea strecurata la inmuiat si pe urma aplicvata pe par si tinuta pe par un timp mai indelungat
daca vreti mai multe informatii
http://hennaforhair.com

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

si aici pute-ti alege culorile preferate
http://www.hennaforhair.com/mixes/index.html

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by Fiquelle

tlaura sa ne spui si tu ce ti-a iesit , ca sunt tare curioasa, eu nu mai vreau sa pun vopsea in par...si ma bate gandul sa incerc si eu. Stiu ca acum cativa ani buni am incercat Henna roscat si ca si Ciuf, nu mi-a iesit nimic. Sa nu ne uiti, da?

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
POZELE NOASTRE

Cand am sa imi pun henna in cap, cel mai probabil saptamana viitoare, am sa va spun ce a iesit, mai ales ca o sa fie tare interesant; eu am f. mult par alb si ma vopsesc chimic de vreo 10 ani. Probabil ca nu o sa prinda decat la radacina, acolo unde e proaspat crescut. Nu imi fac iluzii prea mari, sper doar sa nu fie prea mare diferenta de culoare intre negrul care il am eu acum pe par si ce va iesi cu henna. Cineva spunea ca se pateaza si pielea capului rau de tot, intrebarea mea e : si nu se mai ia deloc?
De abia astept!
Va tin la curent! Pupici!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BellaDonna

si aici pute-ti alege culorile preferate
http://www.hennaforhair.com/mixes/index.html

mamica lui Ana Maria

Nihil Sine Deo!
Nimic fara Dumnezeu!

Super linkul!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

BellaDonna ai dreptate pe pliculetele vechi de Henna asa scria sa prepari ceaiul, ma rog pasta cu henna si sa o lasi o noapte sa stea la inmuiat pentru ca sa iasa mai bine culoarea di planta, apoi a doua zi o aplici pe parul ud, in prealabil spalat.

quote:
Cand am sa imi pun henna in cap, cel mai probabil saptamana viitoare, am sa va spun ce a iesit, mai ales ca o sa fie tare interesant; eu am f. mult par alb si ma vopsesc chimic de vreo 10 ani. Probabil ca nu o sa prinda decat la radacina, acolo unde e proaspat crescut. Nu imi fac iluzii prea mari, sper doar sa nu fie prea mare diferenta de culoare intre negrul care il am eu acum pe par si ce va iesi cu henna. Cineva spunea ca se pateaza si pielea capului rau de tot, intrebarea mea e : si nu se mai ia deloc?
De abia astept!
Va tin la curent! Pupici!

Tlaura, nu se pateaza pielea capului in asa fel incat sa se vada, sigur se pigmenteaza un pic la radacina firelor de par ca de la orice vopsea, insa stai linistita ca nu se vede, si la prima spalare se duce tot , insa firele de par raman colorate mai mult timp. Atunci cand te vopsesti sa iti pui manusi.

Eu mi-am aplicat si vopsea henna peste vopsea chimica, bine trecuse cam o luna jumate de la vopsitul chimic, si tot a prins bine, ce-i drept eram vopsita cu o nuanta roscata dar totusi diferita fata de henna, insa nici pe departe la fel de frumoasa cum imi iese cu henna.

Asa cum spune si Mara dupa vopsitul cu henna parul iese super stralucitor si mie mi se pare cu mai mult volum, henna are si proprietati de regenerare si intarire a radacinii firului de par.

va doresc succes la vopsit, sa fiti frumoase.

Loma

Mergi la inceput