Numele de utilizator se poate schimba?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

imi facetzi si mie o favoare va rog,stergetzi-o pe "ancakormos" ca eu sunt, dar am renuntzat la cont
multzumesc anticipat!

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze

...incep sa intzeleg ca nu-ntzeleg nimic...
pavel stratan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Marius,multumesc pt. raspuns.
Dar totusi stiu pe cineva membru aici pe site care dintr-o data apare cu alt nick dar cu acelasi numar de mesaje.Asta am obs. anul trecut.Si-am ramas cam ca la dentist... oare cum o fi facut?

-------------------------------------------
EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.
(Coran 42:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

quote:
Originally posted by hannen

Marius,multumesc pt. raspuns.
Dar totusi stiu pe cineva membru aici pe site care dintr-o data apare cu alt nick dar cu acelasi numar de mesaje.Asta am obs. anul trecut.Si-am ramas cam ca la dentist... oare cum o fi facut?

Iti spun eu cum a facut: si-a pastrat semnatura, asta era! M-am prins de cine zici! Oricum se pare ca a avut efect linistitor, a luat o pauza de rilacs luuunga, ca n-am mai dat de acel "membru" pe DC mai bine de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am serioase retineri pentru ceea ce spui cu alt nick si aceleasi mesaje.
Oricum in viitorul mai mult sau mai putin apropiat se vor reevalua conturile pe DC pentru a lasa libere nick name-urile fara activitate adica inregistrate de o perioada de timp dara fara activitate. Astfel baza de date se va reevalua si vor fi disponibile nick name-uri pt altii care doresc sa devina membrii DC.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Dar eu pot sa-ti arat ca am dreptate.Poti verifica profilul acelui membru sa vezi ca apare membru din 2002

Dodo,ai dreptate.Si-a pastrat semnatura,dar numai in mesajele in care nu ma ataca,ca sa nu ma prind io
In rest cind posta unde stia ca nu citesc semna,si chiar ca nu citeam de aia nu stiam ce are domne tipa aia cu mine de a sarit asa deodata fara sa fi schimbat nici 2 vorbe inainte.Cind m-am dezmeticit sa ma uit in lista membrilor si in mesajele ei pe unde nu citisem,sa cad pe spate.
M-am simtit "lucrata" asa frumos.Dar tot raul spre bine,disparu
Sedere indelungata pe unde o fi

-------------------------------------------
EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.
(Coran 42:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

imi facetzi si mie o favoare? va rog,stergeti "rrox" pt ca tot eu sunt, dar am renuntat la acest cont. si nici nu mai stiu care e parola. am incercat mai demult sa intru si nu mai stiam cu ce nickname eram asa ca am creat altul, adica "roxx".se poate? va rog mult! va multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

imi puteti trimite rasp la "roxstanciu@yahoo.com"? please
thx

rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

as dori si eu sa-mi schimgb nickul, ca sa faci alt cont utilizator iti trebuie alta adresa de mail sau este valabila cea veche??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Nickul nu se poate schimba.Te poti inregistra din nou,cu alta adresa de e-mail,dupa care ne anunti ca sa-ti inchidem contul vechi.

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

Veve, merci, cind am sa-mi fac alt cont anunt moderatorii..

Mergi la inceput