Numele de utilizator se poate schimba?

Numele de utilizator se poate schimba? | Autor: Crinutz

Link direct la acest mesaj

Intrebare: se mai poate schimba numele de utilizator acum? intreb administratorii in primul rand. Eu am incercat dar nu am reusit. am motive sa o fac.
multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nu:))

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Nu, nu exista aceasta optiune momentan. Poti doar sa-ti faci un alt cont si astfel sa folosesti nick-ul pe care-l doresti. In cazul in care o sa faci acest lucru, anunta-ne sa-ti inchidem contul actual.

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Ok, multumesc. Daca schimb contul pe cine si cum anunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

daca iti schimbi contul ne anunti pe noi moderatorii. Deschizi un subiect in care ne anunti. Sau poti sa scrii tot la acest subiect. Cum iti este usor.

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Inchideti-o pe AB... ca era o pre-AC care si-a uitat parola... asta ca sa va dau de lucru eu pana va da Crinutz!

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fiindca Crinutz a intrebat daca se mai poate schimba numele de utilizator acum ,iar raspunsul a fost nu,intreb si eu dar inainte s-a putut?

-------------------------------------------
EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.
(Coran 42:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

se poate schimba, dar nu la cerere si nu la alegere - se poate schimba in n/a

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Scuze,da` tot n-am inteles.Nici la cerere ,nici la alegere dar atunci cum?
Si ce inseamna n/a,chiar ca nu stiu.

-------------------------------------------
EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.
(Coran 42:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu se poate schimba.
n/a este o gluma (care are si o baza reala ) si provine de la not available.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Io nu vreau sa-mi schimb nick-ul, vreau doar sa-mi taie cineva 1974 ala din coada plizzzzzzzzzzzzz, plizzzzzzzzzzzzzzzzz, plizzzzzzzzzzz ...cate matanii pot sa fac ca sa mi se indeplineasca dorintza????
!!!???

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput