Avort spontan!?!?
Fetelor am nevoie de un sfat.Sunt insarcinata in 10 sapt.
Dupa ce sambata am urcat si coborat de vreo 4 ori doua etaje duminica m-am trezit cu o sangerare foarte inchisa la culoare (aproape neagra) si cu gheaguri de sange. Oare bebele meu n-a mai vrut sa astepte inca 6 luni? A mai trecut cineva prin asa ceva . Cum se manifesta un avort spontan? Doctorul meu are program dupaamiaza azi. Pana atunci am nevoie de o incurajare.
Sunt speriata.
Va rog un sfat.
Raspunsuri
Anny spune:
FUGUTZA LA DOCTOR!!!!!!!
Se mai intampla ca la inceputul sarcinii sa apara mici sangerari, dar cel mai bine e sa te vada d-rul.
ralu spune:
Da, da si eu zic sa stai linistita in pat! Este bine ca te-ai programat la doctor. Eu cred ca nu este nimic grav!
Multa sanatate si sa ne dai vesti!!
Ralu-mamica Ioanei
roxanam spune:
Fetelor acum am venit de la eco si bb-ul meu e inca acolo. Are 48 mm si activitate cardiaca ritmica. Ceva e ciudat insa cu placenta.
" Placenta lateralizata omogena " si am impresia ca aceasta lateralizare nu e tocmai in regula. Mai tarziu merg si la doctorul meu.
Va multumesc pentru sprijin.
ralu spune:
Bravo, imi pare bine ca bebelusul este acolo si sanatos. Nu stiu ce sa-ti spun despre placenta, dar eu cred ca doctorul iti va da niste medicamente in sensul asta si totul va fi bine. S-ar putea sa te indrume sa stai cateva zile la pat. Noi iti tinem pumnii!! Sa ne tii la curent. Te pupam!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
Ana spune:
Roxana, esti sigura ca esti in sapt 10 si bb are 46 mm? Intreb pentru ca e mult prea mic pentru 10 saptamani. Poate esti in 6 sapt?
Anuca si mami
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=167&cid=122
roxanam spune:
SUNT 100% SIGURA CA SUNT IN 10 SAPTAMANI. ACUM LA ECHO DOCTORUL MI-A APUS CA AM 12 SAPTAMANI SI CA DIMENSIUNILE FATULUI SUNT NORMALE ( ADICA SAC GESTATIONAL 72 MM, FAT CU CRL 48 MM SI CRANIU 19 MM)EI STIU CUM SOCOTESC DAR EU SUNT SIGURA CA AM RAMAS PE 19 IANUARIE.
angiVa spune:
Stai linistita in privinta dimensiunilor si a aprecierii varstei inca n-am gasit 2 medici care sa faca o masuratoare si o apreciere identica! Bine ca bebe are activitate cardiaca ritmica, e cel mai important, si sa speram ca problema placentei se rezolva. Multa sanatate, ai grija de tine, si bineinteles fara eforturi, de nici un fel!
Mihi spune:
Ma bucur ca bebele tau e acolo si e bine pentru ca eu anul trecut tot la 10 saptamani am avut o sarcina oprita in evolutie care m-a cam marcat.
D-zeu sa fie cu tine si sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!
Acu eu am 14 sapt.
Mihi mami lui Lori(2 ani in 7 april)
gio spune:
Bb al meu la 10 sapt avea 26 mm si era absolut normal! Si doctorul probabil a zis ca ai 12 sapt calculate din prima zi a ultimei menstruatii. Si eu m-am dus la prima eco susinand sus si tare ca am 8 sapt, pana m-a lamurit dr cum se calculeaza: nu din ziua in care ai ramas insarcinata ci din prima zi a ultimei menstruatii, ca sa ai pana la sfarsit 40 sapt. Multa sanatate pt bb.