Slabim mincind din 3 in 3 ore (3 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 12
nora2005 spune:
Gata, Simomic, mi-am corectat greseala. Mi-ai dat cumva si target-ul ? Ca nici acesta nu e trecut? Mai da-mi o data, te rog, sa-ti trec si AMR-ul 
Gina, daca nu ne dai raportul luni, te vom scoate de pe lista principala, a fetelor active.
Teo, nu ai dat dimensiunile, te rog sa o faci !
Nora
allain spune:
Nora,e adevarat ce spune acel articol,cu un singur amendament,nu sunt de acord cu acele suplimente,cu exceptia ,vitaminelor si mineralelor,care in anumite perioade ale anului,la o anumita virsta si in anumite conditii patologice sunt adjuvante si nu curative,tot alimentatia naturala ramine baza.Organismul are nevoie atit de acizi grasi sat.,cit si nesat.,de carbohidrati buni(fructe si legume,nu zahar),cea mai importanta sursa de energie pentru CREIER,si nu in ultimul rind de proteine.Deci,nu sunt de acord cu suplimentele nutritive artificiale,da sunt de acord cu reducerea PORTIILOR,ultimul studiu arata ca intr-adevar mincam mai mult decit avem nevoie.So,meniu pentru azi:D -fructe;P -supa de legume,salata cu ficat de pui;S -cred ca la fel ,dar fara supa.Va pup si numai bine!
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
1.NORA GRUPA 0I
2.ALLAIN GRUPA AII
3.SABINA GRUPA OI
4.KARIN GRUPA BIII
5.MIHAELA GRUPA AII
6.SIMOMIC GRUPA OI
7.CARMEN GRUPA AII
8.TEODORA GRUPA OI
9.ADI GRUPA BIII
10.MONICA GRUPA AII
Asteptam sa dea toata lumea raportul la grupa sanguina. Cine n-a facut-o inca? Suntem 12 pe lista. Gina n-a mai scris de mult. In afara de ea, cine nu e pe lista ? Va rog sa verificati, eu plec la facultate. Apoi decidem un plan de bataie si in privinta asta. Echipele vor fi echilibrate: fiecare cu un sef de grupa. Va rog eu sa va oferiti voluntar, pentru fiecare grupa. Eventual la grupa OI ma ofer eu, daca nu vrea altcineva.
Adif, mai ai si tu un semn de intrebare la lista, da si tu ce lipseste sa nu mai avem nimic "lipsa" la lista, ok ?
O zi buna va doresc. A mea e...full..stresanta, obositoare si cind revin acasa se presupune ca trebuie sa am cap limpede sa ma apuc de invatat.
Uffff...ce viata !
Deseara e timpul pentru k-k...sa ne pregatim de raport, pentru maine !

Nora
olim spune:
Salutare.
Maine ajung la soacra unde am cantar si promit sa ma cantaresc.
Pana atunci iti spun ca am B III, grupa de sanguina.
Aseara nu am tinut kk ca am luat/o pe ulei
, dar am sa il tin in seara asta.
O duminica placuta tuturor.
Moniland spune:
uite ce am gasit:http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=18445&forum=14&22
Voi ce credeti? Eu tot ce pot spune este ca m-ar tenta. Ma enerveaza faptul ca sunt la pragul de 60 kg de 2 saptamani si nu pot sa trec de el. Am avut 2 tentative de k-k, dar la prima nu am avut ou, iar la cea de a 2a nu am avut indulcitor. Am facut preparatul si fara indulcitor dar era tare naspa
si nu l-am putut manca.
Azi fiind singura acasa, o ce bine e sa fii din cand in cand singur acasa, ma duc dupa iaurt.Si daca as ajunge si la Selgros dupa branza de vaci cu 0% grasime (daca am vazut bine) pentru k-k ar fii super bine. Si sper ca maine la raport sa pot spune ca am sub 60 kg. Intr-adevar dieta pe care o tin e super buna, si acolo scrie "se da jos minim 3 kg in 2 saptamani, iar pentru rezultate de durata se tine 3 luni". Eu am slabit cele 3 kg, dar nu mai slabesc cu toate ca o tin in continuare. Am ajuns la mentinere?!
. Dar eu mai vreau sa slabesc. Trebuie sa fac un soc sa trec peste prag. Voi ce-ati facut? presupun ca fiecare a ajuns la cate un prag, cum ati trecut peste?
Monica
Moniland spune:
Nora daca te referi la cantarul de baie, eu zic ca nu este foarte exact. Are abaterea aceea de 1,2 kg, iar la psihicul meu si 100 gr. conteaza. Atunci ce sa fac cu 1 kg in plus care apare dintr-o eroare. Sunt impotriva acelui cantar care poate sa arate mai multe kg decat am
.
Monica
Moniland spune:
EXISTA in comert branza de vaci cu 0% grasimi. Este produsa de ProdLacta SA Brasov si am gasit-o la Selgros. Are 800 gr si costa 7,37 ron.
Prin urmare diseara K-K, iar maine va voi da un raport favorabil mie.
Monica
mihaela amalia spune:

Taaaare sunt curioasa pana maine dimineata sa vad daca onorez topul rusinii
...nu am avut curaj nici ieri nici azi sa sui pe cantar
.
Las pe maine surpriza mai ales ca in seara asta fac si eu k-k, ca poate, poate se intampla vre-o minune![]()
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
nora2005 spune:
quote:
uite ce am gasit:http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=18445&forum=14&22
Voi ce credeti? Eu tot ce pot spune este ca m-ar tenta. Ma enerveaza faptul ca sunt la pragul de 60 kg de 2 saptamani si nu pot sa trec de el. Am avut 2 tentative de k-k, dar la prima nu am avut ou, iar la cea de a 2a nu am avut indulcitor. Am facut preparatul si fara indulcitor dar era tare naspasi nu l-am putut manca.
Azi fiind singura acasa, o ce bine e sa fii din cand in cand singur acasa, ma duc dupa iaurt.Si daca as ajunge si la Selgros dupa branza de vaci cu 0% grasime (daca am vazut bine) pentru k-k ar fii super bine. Si sper ca maine la raport sa pot spune ca am sub 60 kg. Intr-adevar dieta pe care o tin e super buna, si acolo scrie "se da jos minim 3 kg in 2 saptamani, iar pentru rezultate de durata se tine 3 luni". Eu am slabit cele 3 kg, dar nu mai slabesc cu toate ca o tin in continuare. Am ajuns la mentinere?!. Dar eu mai vreau sa slabesc. Trebuie sa fac un soc sa trec peste prag. Voi ce-ati facut? presupun ca fiecare a ajuns la cate un prag, cum ati trecut peste?
Monica
Raspuns:
1. K-k.
2. Bea apa la 10 minute, chiar si mai des....doar o gura...dar n-o inghiti imediat, mai pastreaz-o putin in gura...apa plata sau de izvor.
3. Maninca dimineata fructe si seara legume, la ultima masa.
4. Scoate painea.
5. Sper ca nu consumi zahar.
Aplica astea si sa nu-mi spui ca nu ai reusit, ca nu te cred
Nora
nora2005 spune:
quote:
Nora daca te referi la cantarul de baie, eu zic ca nu este foarte exact. Are abaterea aceea de 1,2 kg, iar la psihicul meu si 100 gr. conteaza. Atunci ce sa fac cu 1 kg in plus care apare dintr-o eroare. Sunt impotriva acelui cantar care poate sa arate mai multe kg decat am.
Monica
Pai, ce cintar ai tu ?
Nora