Slabim mincind din 3 in 3 ore (3 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 13
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by mihaela amalia
Taaaare sunt curioasa pana maine dimineata sa vad daca onorez topul rusinii...nu am avut curaj nici ieri nici azi sa sui pe cantar
.
Las pe maine surpriza mai ales ca in seara asta fac si eu k-k, ca poate, poate se intampla vre-o minunewww.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaelasi bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Succes !!!
Nora
nora2005 spune:
Gata, v-am raspuns la mesaje. Dupa cum ati constatat m-am intors de la facultate si acum trec iar la invatat. Am mincat la facultate 3 mere si niste miez de nuca, apa plata. Iar acum o ciorba de legume de casa. S-a simtit ca am trecut peste o masa. Mi-era foame. A inceput sa se obisnuiasca organismul ca la 2 ore sa papa ceva.
Daca nu mai vorbim azi, pe maine, la raport ! Succes la k-k celor care-l tin deseara (si eu
, duminica e seara mea de kilo-kick)
Nora 
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
uite ce am gasit:http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=18445&forum=14&22
Voi ce credeti? Eu tot ce pot spune este ca m-ar tenta. Ma enerveaza faptul ca sunt la pragul de 60 kg de 2 saptamani si nu pot sa trec de el. Am avut 2 tentative de k-k, dar la prima nu am avut ou, iar la cea de a 2a nu am avut indulcitor. Am facut preparatul si fara indulcitor dar era tare naspasi nu l-am putut manca.
Azi fiind singura acasa, o ce bine e sa fii din cand in cand singur acasa, ma duc dupa iaurt.Si daca as ajunge si la Selgros dupa branza de vaci cu 0% grasime (daca am vazut bine) pentru k-k ar fii super bine. Si sper ca maine la raport sa pot spune ca am sub 60 kg. Intr-adevar dieta pe care o tin e super buna, si acolo scrie "se da jos minim 3 kg in 2 saptamani, iar pentru rezultate de durata se tine 3 luni". Eu am slabit cele 3 kg, dar nu mai slabesc cu toate ca o tin in continuare. Am ajuns la mentinere?!. Dar eu mai vreau sa slabesc. Trebuie sa fac un soc sa trec peste prag. Voi ce-ati facut? presupun ca fiecare a ajuns la cate un prag, cum ati trecut peste?
Monica
Am intrat si eu pe link. E vorba de dieta cu iaurt "ACTIVIA". Nu stiu...n-am tinut. Poate asa e, se slabeste...Incearca daca vrei. A tinut-o cineva ?
Nora
Moniland spune:
Eu am azi in meniu 3 iaurt activia cu musli de 400 gr fiecare. Pe cutie scrie 91 kcal/100 g. Deci azi imi fac plinul cu 1092 calorii. Ceea ce inseamna jumatate din necesarul zilnic. Diseara K-K. Si voi vedea maine la cantar daca a avut ceva efect. Oricare din ele sau chiar amandoua ![]()

Monica
Moniland spune:
nora cantarul meu e electronic si masoara din 100 in 100 gr. Deci daca dau jos 200-300 gr. imi arata acest lucru. Dar pe un cantar normal nu prea iti dai seama.
Monica
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
nora cantarul meu e electronic si masoara din 100 in 100 gr. Deci daca dau jos 200-300 gr. imi arata acest lucru. Dar pe un cantar normal nu prea iti dai seama.
Monica
Da, si al meu, Monica....Dar asa greu se indura la cite 100-200gr...Nu-i asa?
Nora
nora2005 spune:
Gata, am pregatit listutza pentru raportul de maine. Va astept cu vesti super-bune
Dupa ce termin si eu cu invatatul si cu concursurile, ne ocupam si de subiectul grupe sanguine, ok ?
Succes celor care au kilo-kick in seara aceasta. Ma duc si eu sa mi-l prepar !
Nora![]()
adif spune:

ca sa completez lista, am 25 de ani si un baietel de 5 ani
eu nu mai aplic k k in seara asta, nu cred ca mai are rost dupa atatea dulciuri
,merit
, dar de maine recuperez
va pup, somn usor
mihaela amalia spune:
Noapte buna si somn usor...
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
sandana spune:
Buna fetelor,sunt o mamica de 32 de ani,am rusinoasa greutate de 70 kg si sunt nebuna ca m-am ingrasat 10 kg.
please dati-mi si mie ceva dieta beton care ati incercat-o si care v-a reusit
Va pup.