Slabim mincind din 3 in 3 ore (3 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Taaaare sunt curioasa pana maine dimineata sa vad daca onorez topul rusinii...nu am avut curaj nici ieri nici azi sa sui pe cantar.
Las pe maine surpriza mai ales ca in seara asta fac si eu k-k, ca poate, poate se intampla vre-o minune

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Succes !!!

Nora

Mergi la inceput

Gata, v-am raspuns la mesaje. Dupa cum ati constatat m-am intors de la facultate si acum trec iar la invatat. Am mincat la facultate 3 mere si niste miez de nuca, apa plata. Iar acum o ciorba de legume de casa. S-a simtit ca am trecut peste o masa. Mi-era foame. A inceput sa se obisnuiasca organismul ca la 2 ore sa papa ceva.

Daca nu mai vorbim azi, pe maine, la raport ! Succes la k-k celor care-l tin deseara (si eu , duminica e seara mea de kilo-kick)

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moniland

uite ce am gasit:http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=18445&forum=14&22
Voi ce credeti? Eu tot ce pot spune este ca m-ar tenta. Ma enerveaza faptul ca sunt la pragul de 60 kg de 2 saptamani si nu pot sa trec de el. Am avut 2 tentative de k-k, dar la prima nu am avut ou, iar la cea de a 2a nu am avut indulcitor. Am facut preparatul si fara indulcitor dar era tare naspa si nu l-am putut manca.
Azi fiind singura acasa, o ce bine e sa fii din cand in cand singur acasa, ma duc dupa iaurt.Si daca as ajunge si la Selgros dupa branza de vaci cu 0% grasime (daca am vazut bine) pentru k-k ar fii super bine. Si sper ca maine la raport sa pot spune ca am sub 60 kg. Intr-adevar dieta pe care o tin e super buna, si acolo scrie "se da jos minim 3 kg in 2 saptamani, iar pentru rezultate de durata se tine 3 luni". Eu am slabit cele 3 kg, dar nu mai slabesc cu toate ca o tin in continuare. Am ajuns la mentinere?!. Dar eu mai vreau sa slabesc. Trebuie sa fac un soc sa trec peste prag. Voi ce-ati facut? presupun ca fiecare a ajuns la cate un prag, cum ati trecut peste?

Monica

Am intrat si eu pe link. E vorba de dieta cu iaurt "ACTIVIA". Nu stiu...n-am tinut. Poate asa e, se slabeste...Incearca daca vrei. A tinut-o cineva ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu am azi in meniu 3 iaurt activia cu musli de 400 gr fiecare. Pe cutie scrie 91 kcal/100 g. Deci azi imi fac plinul cu 1092 calorii. Ceea ce inseamna jumatate din necesarul zilnic. Diseara K-K. Si voi vedea maine la cantar daca a avut ceva efect. Oricare din ele sau chiar amandoua

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

nora cantarul meu e electronic si masoara din 100 in 100 gr. Deci daca dau jos 200-300 gr. imi arata acest lucru. Dar pe un cantar normal nu prea iti dai seama.

Monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moniland

nora cantarul meu e electronic si masoara din 100 in 100 gr. Deci daca dau jos 200-300 gr. imi arata acest lucru. Dar pe un cantar normal nu prea iti dai seama.

Monica

Da, si al meu, Monica....Dar asa greu se indura la cite 100-200gr...Nu-i asa?

Nora

Mergi la inceput

Gata, am pregatit listutza pentru raportul de maine. Va astept cu vesti super-bune Dupa ce termin si eu cu invatatul si cu concursurile, ne ocupam si de subiectul grupe sanguine, ok ?

Succes celor care au kilo-kick in seara aceasta. Ma duc si eu sa mi-l prepar !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adif spune:

ca sa completez lista, am 25 de ani si un baietel de 5 ani

eu nu mai aplic k k in seara asta, nu cred ca mai are rost dupa atatea dulciuri,merit, dar de maine recuperez

va pup, somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Noapte buna si somn usor...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandana spune:

Buna fetelor,sunt o mamica de 32 de ani,am rusinoasa greutate de 70 kg si sunt nebuna ca m-am ingrasat 10 kg.
please dati-mi si mie ceva dieta beton care ati incercat-o si care v-a reusit
Va pup.

Mergi la inceput