Slabim mincind din 3 in 3 ore (3 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

Nora Buna dimineata POate ai sa rizi dar sunt croitoreasa si nu am centimetru acasa am cautat ieri unul disperata toata casa si nu am gasit asa ca nu ma pot masura ca sa iti dau dimensiunile dar astazi iti promit ca o sa fac asta la servici deci sa zicem ca la mine zsunt 75 de kg cu toate ca nu sunt asa sigura dar lasam asa cum ai zis tu cintarul vecinei

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Buna dimineata !

M-am trezit devreme, ca a inceput scoala si trebuie sa trimit copilul la scoala, incepe la 7,30.
Merg la...cintar !

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adif

ca sa completez lista, am 25 de ani si un baietel de 5 ani

eu nu mai aplic k k in seara asta, nu cred ca mai are rost dupa atatea dulciuri,merit, dar de maine recuperez

va pup, somn usor

Adi,mamica lui Sebix

Ok, Adi. Sa-ti traiasca ! Multam !

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by teodora35

Nora Buna dimineata POate ai sa rizi dar sunt croitoreasa si nu am centimetru acasa am cautat ieri unul disperata toata casa si nu am gasit asa ca nu ma pot masura ca sa iti dau dimensiunile dar astazi iti promit ca o sa fac asta la servici deci sa zicem ca la mine zsunt 75 de kg cu toate ca nu sunt asa sigura dar lasam asa cum ai zis tu cintarul vecinei

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Ok, Teo...te mai lasam o zi sa faci rost...
Deci esti prima la raport cu 75 de kg ! Adica - 3 kg ???Jos cu palaria in fata ta. Good for you ! Ma bucur pentru tine. Chiar daca pina acum te-ai cintarit pe altceva, de-acum mergi pe acest cintar, nu ? Si eu, daca as da raportul de pe un cintar obisnuit as arunca o astfel de bomba, dar...merg mai departe cu al meu, care cred ca imi arat 2 in plus. Dar pe el am inceput, pe el continui...
Ma bucur pentru tine !!!

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sandana

Buna fetelor,sunt o mamica de 32 de ani,am rusinoasa greutate de 70 kg si sunt nebuna ca m-am ingrasat 10 kg.
please dati-mi si mie ceva dieta beton care ati incercat-o si care v-a reusit
Va pup.

Buna, Sandana , esti doar in vizita sau ramai alaturi de noi ? In al doilea caz, trebuie sa-ti dai toate datele pentru listutza. Asteptam un raspuns de la tine. Pina atunci, citeste informatiile noastre pe prima pagina a subiectului: mincam putin si des, la 2 sau 3 ore (eu maninc acum la 2 ore si e mai bine decit la 3 )...disociat pe mese, apa multa, ordinea alimentelor conteaza si ea, si in curind o sa facem si o sincronizare cu dieta pe grupe sanguine.

Nora

Mergi la inceput

E timpul sa deschid un nou volum , al 4-lea pe 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68931" target="_blank">AICI

Nora

Mergi la inceput