Slabim mincind din 3 in 3 ore (3 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 11
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by simomic
Buna dimineata fetelor, sa nu credeti cumva ca m-am trezit doar acum, nuuuuuuuuuuuuuuu, dar acum sunt in pauza de
.
Nora draga sper din tot sufletul sa treci peste toate cu bine, posturile sunt in orasul tau sau trebuie sa te muti? Scuze dar asta n-am inteles.
Noua cel mai mult ne place orezul cam asa : il fierb in multa apa dar cum spun italienii "al dente" adica nu-l fierb sa fie foarte moale,in apa pun si eu putina vegeta,mai pun morcovi si uneori spre final mere taiate cubulete. Apoi spal orezul cu apa rece din belsug, sa ramana bobul fara faina pe care o lasa de obicei. Il pun intr-un vas si mai adaug ciuperci din conserva,am pus chiar si ananas sau gutui din compot.In farfurie cine vrea pune si putin ulei de masline si sare daca e necesar. Noi cam asa il mancam sau simplu fiert dar obligatoru in multa apa apoi spalat condimentat si papat.
Cat despre cartofii copti, ii pregatesc mai rar in coaja, de cele mai multe ori ii curat si ii pun in cuptor la copt sau ii curat ii tai felii dar nu subtiri, ii pun in tava,pun putin ulei peste ei, apoi delikat si condimente ( patrunjel,busuioc-pe care eu il folosesc foarte mult in bucatarie )si in cuptor cu ei la copt.
Fetelorva rog spuneti-mi cum sa trimit pozele, le-am scanat si mi le-am pus intr-un folder ce fac mai departe.
Astept cu nerabdare raspunsul vostru.Pana atunci
Posturile sunt in Buzau, dar un concurs se da in Constanta (pentru executie) si unul in Bucuresti (pentru conducere). Eu mi-am depus dosarul la amindoua.
Nora
olim spune:
Asta seara ma sa tin kk si speer sa mai scot vreo performanta, ca oricum mi/ar prinde bine.Va pup pe toate.
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by olim
Salutare fetelor
Ar trebui sa imi fie rusine ca nu am scris, dar nu am avut timp deloc, caci scoala e de la 8 la 8 si nu am chef de nimic apoi.
Nu prea am timp sa va citesc tot ce ati scris , dar am trecut sa va salut si sper ca merge bine cu dieta.
Eu cu stresul si mersul pe jos am reusit sa dau jos cateva kg, iar de maine ma duc sa imi fac si masaje anticelulitice si vacuum.Sper sa aiba vreun rezultat.
Va pup pe toate si sper sa mai trec cat de repede.NORA, SPER CA ESTI BINE
Sunt bine, Olim, numai ca am in cap zurgalai si clopotei...

Ai avertisment, te rog da-mi greutatea pe care o ai acum si cm, sa pot sa-ti scot avertismentul, ca nu ai mai dat raport de doua saptamini sau trei. Ok? Astept !
Nora
nora2005 spune:
quote:
Nora abia acum am vazut articolul, pare destul de interesant doar ca mi se pare mie sau se face multa reclama pastilelor. Normal ca stiam si noi nu? ca pestele este snatos,acum e mai greu sa-l gasesti proaspat,si daca e cel utin pe la noi e scump rau,noi mancam peste destul de des. Uleiul de masline la fel foarte bun de acord.In ceea ce priveste pastilele chiar nu stiu ce sa spun,sunt de acord ca intr-un regim ai nevoie de vit. si minerale de restul n-am auzit si nu am citit nimic , a pardon cu exceptia Garciniei am luat si eu o perioada , poate ca a fost prea scurta ce sa zic.
Azi peste tot se vorbeste despre alimentatie sanatoasa,oare de ce bunicii nostri care nu-si mai numarau caloriile si cat lapte de vaca sau bivol beau sau cate oua mananca au trait si mult si nici nu au fost prea bolnaviciosi? Voi ce spuneti?
Simomic, nu e reclama la pastile, nu de aceea l-am pus, ci pentru ca are informatii importante despre insulina, pancreas si avertisment de diabet. In spitalul unde am fost eu, 90 % aveau diabet. Mie mi-au facut testul de glicemie provocata si am iesit bine, pentru ca mi-era teama sa nu ma trezesc cu pacostea pe cap. Persoanele pline sunt predispuse la diabet.
M-am uitat in lista si am vazut ca nici tu n-ai dat raportul. Executaaaaaaarea !!! Si tu si Olim. Acum !
Nora
nora2005 spune:
Despre mine si kg mele, pot sa va spun ca stau bine...in ciuda faptului ca stau in casa si doar invat. De ce ? Incerc sa respect ce-am retinut de la emisiunea lui Gabriel Andronache.
Si-mi prinde bine, altfel, as lua 2-3 kg lejer in perioada asta, fiind si luna in crestere ![]()
Chestia cu apa bauta temporizat e nemaipomenita 
Nora
nora2005 spune:
Inca ceva: ia studiati setul de aici, merita comandat ?
http://www.anti-aging-systeme.com/menu/produkt/Set_aparat_de_masura.php
Daca aveti timp, studiati tot site-ul. Contine informatii interesante.
Nora
adif spune:
URAA! am reusit si eu sa va vad
sunteti super toate, fetelor
Karin, multumiri pt ajutor
am reusit sa pun si eu cateva poze
se pare ca dieta mea e compromisa zilele astea, maine avem o aniversare in familie, cu toate dulciurile aferente
, asa ca luni parca ma vad in top rusinica![]()
mai am un examen maine si apoi o bine meritata vacanta de o saptamana
ma duc sa mai invat
Nora, mult succes, iti tin pumnii!!!
simomic spune:
Buna scumpicilor
,sper ca ati avut o zi buna.
Nora draga scuze cred ca undeva s-a strecurat o eroare probabil n-am postat eu bine dar raportul l-am dat nu luni ci Marti fiindca am avut niste virusei in pc si am avut interdictie.
Raportul suna cam asa: kg-mentinere asta e bine ca macar nu pun, la dimensiuni mici schimbari 99-81,5-98,5 stiu ca nu sunt semnificative dar zau ca ma straduiesc.
Fetelor
am scanat pozele, le-am pus intr-un folder dar zau ca mai departe nu stiu cum sa le trimit, Sorinel a venit rupt de oboseala si cum deja doarme nu ma poate ajuta.
Nora nu spun ca neaparat e vorba doar de reclame la pastile dar parca sunt prea multe, am facut si eu glicemia provocata si stiu cum e,stiu si ca bine sa ne controlam fiindca e mai bine sa previi decat sa tratezi.
O noapte lina plina de vise frumoase si
Simomic
nora2005 spune:
quote:
Buna scumpicilor,sper ca ati avut o zi buna.
Nora draga scuze cred ca undeva s-a strecurat o eroare probabil n-am postat eu bine dar raportul l-am dat nu luni ci Marti fiindca am avut niste virusei in pc si am avut interdictie.
Raportul suna cam asa: kg-mentinere asta e bine ca macar nu pun, la dimensiuni mici schimbari 99-81,5-98,5 stiu ca nu sunt semnificative dar zau ca ma straduiesc.
Feteloram scanat pozele, le-am pus intr-un folder dar zau ca mai departe nu stiu cum sa le trimit, Sorinel a venit rupt de oboseala si cum deja doarme nu ma poate ajuta.
Nora nu spun ca neaparat e vorba doar de reclame la pastile dar parca sunt prea multe, am facut si eu glicemia provocata si stiu cum e,stiu si ca bine sa ne controlam fiindca e mai bine sa previi decat sa tratezi.
O noapte lina plina de vise frumoase siSimomic
OK, Simomic. Rectific eu. Sorry ! Dar pe Olimp tot o astept, sa-i scot avertismentul.
Buna dimineata !
Plec la facultate, am examen. Revin pe seara 
Nora

, dar acum sunt in pauza de
.