Nominalizarile la Oscar 2006
Raspunsuri - Pagina 3
conchita spune:
quote:
Originally posted by Ortansa
eu mi-as dori sa vad "Memoirs of a geisha".L-a vazut cineva?
...if you know what I mean.(proverb american :-D)
e foarte holiudian, o dezamagire, cel putin pentru mine.
Ortansa spune:
aha,intre timp m-am mai documentat si se pare ca ai dreptate.si eu care credeam ca e ceva mai japonez:-).din filmele nominalizate nu cred sa fi aparut deocamdata ceva la cinemauri pe aici,dar probabil ca or sa apara.
oricum,tipa arata fantastic din ce vad si ce citesc:-D
...if you know what I mean.(proverb american :-D)
iriale spune:
Catalyna, eu am vazut "Brokeback Mountain", interesant, nou, dar povestea in sine am gasit-o pe alocuri plictisitoare. Iar apoi "La bestia nel cuore" - Giovanna Mezzogiorno, actrita din rolul principal este incredibila, are un talent iesit din comun. Si crede-ma, nu vorbesc asa doar pt ca stau in Italia.
Ortansa, "Le memorie di una geisha" - am scris titlul in italiana - mi-a placut foarte mult.
O zi buna.
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by catalynaa
Apropo' ai vazut vreun film din cele nominalizate?Poate ne recomanzi si noua ceva....
Catalynaa, din pacate nu am vazut nici unul din filmele nominalizate, ca as fi scris deja cate ceva.
imi amintesc cu nostalgie ca acum vreo 10 ani, inainte de ceremonia oscarurilor, aproape toate filmele ajungeau la noi in cinematografe si le vedeam.acum sunt aduse cu o intarziere mai mare, in schimb pot fi gasite pe dc++, am descarcat si eu cateva ,dar nu ma uit pt. ca nu sunt multumita de calitatea imaginii, am si eu pretentiile mele. le astept deci sa apara pe dvd.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
viorela hoff spune:
in afara de Judi Dench c are este o actrita engleza de teatru si film, n ici un actor nu mi se pare competitiv, dar absolut nici unul. anul acesta Oskarul e cam slab, iar filmele afara de "München" al lui Spielberg (care bineinteles ca zgarie in carne vie), nu vad altceva!
Vio
Tina catelus de catifea
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.quote:
Originally posted by catalynaa
Apropo' ai vazut vreun film din cele nominalizate?Poate ne recomanzi si noua ceva....
Catalynaa, din pacate nu am vazut nici unul din filmele nominalizate, ca as fi scris deja cate ceva.
imi amintesc cu nostalgie ca acum vreo 10 ani, inainte de ceremonia oscarurilor, aproape toate filmele ajungeau la noi in cinematografe si le vedeam.acum sunt aduse cu o intarziere mai mare, in schimb pot fi gasite pe dc++, am descarcat si eu cateva ,dar nu ma uit pt. ca nu sunt multumita de calitatea imaginii, am si eu pretentiile mele. le astept deci sa apara pe dvd.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Intr-adevar sunt filme pe dc++ care nu au o calitate a imaginii foarte buna..si eu am patit-o cu unele filme.Sper sa am timp saptamana asta sa vad macar 1-2 filme din cele nominalizate...daca nu sper ca macar in week-end sa le vad si sa revin cu impresiile despre ele.O astept si pe Adrienne sa revina sa ne recomande ce merita vazut si ce nu.
adrienne12 spune:
Mie mi-a placut memoirs of a Gheisa. Bineinteles ca e hollywoodian dar e bunutz (genul Last Samurai cu Tom Cruise daca vreti). De cum l-am vazut am fost sigura ca o sa fie nominalizat pt. ceva insa ma asteptam sa aiba mai multe nominalizari.
Delidana spune:
Dintre filmele mentionate, eu am vazut "Crash". E o drama care iti merge la suflet si merita vazut, zic eu.
Joaquin Phoenix este unul din actorii mei preferati, mi-a placut in "Gladiator", "The Village" si "Signs"(unde a jucat alaturi de Mel Gibson). M-as bucura sa ia un Oscar.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
laura111 spune:
Philip Seymour Hoffman a jucat intr-un rol secundar in Scent of a Woman, era baiatul de bani-gata, cel pe care-l desfiinteaza Pacino in final,"prietenul" lui Chris O'Donell. Mie mi s-a parut inca de pe atunci un actor promitator.
Dintre filme am vazut Crash, un film fara actori principali, adica sunt vreo 8-10 actori care au roluri de intindere si importanta egala in film. E f. interesant, o drama despre relatiile inter-etnice in America de azi, un film in care nimic nu e ce pare a fi... Superb, nota 10 pt. scenariu !
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111
http://community.webshots.com/user/florea_tatiana111
catalynaa spune:
Am reusit in sfarsit sa vad Brokeback Mountain si mi-a placut la nebunie..inceputul a fost putin mai plictisitor.Ce sa zic...nota 10,roluri de exceptie,scenariu suuper,actori unu' shi unu,peisaje superbe si un subiect controversat,dar interesant in acelasi timp.Acum nu-mi explic in ce film l-am mai vazut pe Jake Gyllenhaal..poate ma ajutati voi....
Zilele astea m-am hotarat sa vad Crash-la recomandarile voastre.Alte comentarii legate de Brokeback Mountain mai are cineva?Sau de oricare alt film din cele nominalizate?