Nominalizarile la Oscar 2006
Ce ziceti de nominalizarile de anul acesta la premiile Oscar?
Surprize foarte mari fata de Globurile de aur,nu sunt..dar totusi.Se pare ca George Clooney e pe cai mari ca de altfel si filmul Brokeback Mountain-care numara nu mai putin de 8 nominalizari.
Va astept sa dezbatem impreuna subiectul.Ce ziceti?Va incumetati?
Cel mai bun film
Brokeback Mountain
Capote
Crash
Good night,and good luck
Munchen
Cel mai bun actor in rol principal
Philip Seymour Hoffman-Capote
Terrence Howard-Husle&Flow
Heath Ledger-Brokeback Mountain
Joaquin Phoenix-Walk the Line
David Strathairn-Good night,and good luck
Cea mai buna actrita in rol principal
Judi Dench-Mrs.Henderson Presents
Felicity Huffman-Transamerica
Keira Knightley-Pride&Prejudice
Charlize Theron-North Country
Reese Witherspoon-Walk the line
Cel mai bun actor in rol secundar
George Clooney-Syriana
Matt Dillon-Crash
Paul Giamatti-Cinderella Man
Jake Gyllenhaal-Brokeback Mountain
William Hurt-A history of violence
Cea mai buna actrita in rol secundar
Amy Adams-Junebug
Catherine Keener-Capote
Frances McDormand-North country
Rachel Weisz-The constant gardner
Michelle Williams-Brokeback Mountain
Cel mai bun regizor
George Clooney-Good night,and good luck
Paul Haggis-Crash
Ang Lee-Brokeback Mountain
Bennett Miller-Capote
Steven Spielberg-Munchen
Cel mai bun scenariu original
Crash
Good night,and good luck
Match point
The squid and the whale
Syriana
Cel mai bun scenariu-adaptare
Brokeback Mountain
Capote
The constant gardener
A history of violence
Munchen
Cea mai buna imagine
Batman begins
Brokeback Mountain
Good night,and good luck
Memoirs of a geisha
The new world
Cel mai bun film strain
La bestia nel cuore-Italia
Joyeux Noel-Franta
Paradise now-Palestina
Sophie Scholl-Die letzten tage-Germania
Tsotsi-Africa de Sud.
Raspunsuri
adusca spune:
se faceau speculatii ca la categoria "cel mai bun fim strain" o sa fie nominalizat si "Moartea domnului Lazarescu", desi nu l-am vazut speram sa fie asa.
s-a mai dus o sansa sa avem un canditat la Oscar.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
catalynaa spune:
Adusca,maare dreptate ai!M-as fi bucurat enorm daca era macar nominalizat "Moartea domnului Lazarescu"..ata ete..poate la anu'
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by catalynaa
Adusca,maare dreptate ai!M-as fi bucurat enorm daca era macar nominalizat "Moartea domnului Lazarescu"..ata ete..poate la anu'
se anunta pt. la anul "invierea domnului lazarescu"?
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.quote:
Originally posted by catalynaa
se anunta pt. la anul "invierea domnului lazarescu"?
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Tot ce se poate,Teodora!
Ramonika spune:
ciudat e ca din lista ta cu numele actorilor, nu cunosc decat pe George Clooney. restul le aud pt prima oara. oare is ei incepatori sau nu mai sunt eu la curent cu noutatile in domeniu???
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
Kehleyr spune:
Eu nu am vazut inca nici unul dintre filmele nominalizate, din pacate. In special The Constant Gardener tin neaparat sa il vad, imi plac mult ambii actori. In schimb Walk the Line il "sar" sigur, nu prea ma omor dupa biografii - mai ales cand nu am auzit in viata mea de Johnny Cash .
Ramonika, nu sunt incepatori, dar sunt generatie mai tanara. Singurul pe care nu il cunosc nici eu este Terence Howard, nici macar numele nu l-am mai auzit.
Insa am vazut ieri P&P si pot sa va spun ca Keira Knightley nu joaca de Oscar. Joaca OK, dar in nici un caz nu este prestatie de Oscar, nu da suficienta profunzime si dramatism rolului.
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
ciudat e ca din lista ta cu numele actorilor, nu cunosc decat pe George Clooney. restul le aud pt prima oara. oare is ei incepatori sau nu mai sunt eu la curent cu noutatile in domeniu???
Idem.
Si de la actrite - doar Charlize Theron.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002
Ramonika spune:
si sa mai mentionez ca nu am vazut nici un film din cele de pe lista. singurele nume cunoscute imi sunt George Clooney, dupa cum am mai zis, si Steven Spielberg.
poate mai tre sa ma pun eu la curent cu noutatile, numai timp de filme dac-as avea.
Teodora D. spune:
nici eu nu-i stiu pe toti actorii propusi, dar uitati-va un pic la www.angelfire.com/stars/bippyscollages/images/HEATH.JPG" target="_blank"> Heath Ledger si la www.angelfire.com/pokemon2/heatherhatesyou/joaquin3.jpg" target="_blank">Joaquin Phoenix, nu le insir filmografia, dar cui ii plac filmele precis i-a vazut jucand!
Kehleyr spune:
Pe Joaquin Phoenix l-ati vazut sigur in Gladiatorul, era in rolul imparatului roman cel rau. Iar pe Heath Ledger in A Knight's Tale (Povestea unui cavaler).
Judi Dench este o actrita britanica de varsta medie f buna. Poate cel mai cunoscut (dar nu cel mai bun) rol al ei este "M" in James Bond. Blonda, tunsa scurt, "doamna de fier" .