Ce filme bune ati mai vazut?(2)
Raspunsuri - Pagina 13
Oana spune:
Am vazut in sfarsit mult discutatul Brokeback Mountain. Intr-adevar este ceva deosebit si inteleg acum de ce era cat pe ce sa ia Oscarul. Auzind ca este povestea a 2 cowboy homosexuali m-am gandit ca poate o sa imi provoace repulsie, dar... nu pot sa spun ca s-a intamplat acest lucru. Cred ca cei 2 actori au fost de altfel bine alesi si una peste alta este un film care te face sa te gandesti mult la el dupa ce il vezi, ba chiar sa iti doresti sa il revezi.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
Kehleyr spune:
Si eu am vazut Brokeback Mountain. Cum spune si Oana, esteceva deosebit si cred ca este meritul atat al regizorului, cat si actorilor ca au reusit sa spuna in mod credibil si impresionant o poveste atat de diferita si de predispusa la controverse prin natura ei. Nu cred insa ca era un film de Oscar. Este un film care iti ramane in minte, dar nu l-as numi o capodopera. (Daca stau sa ma gandesc, cate dintre filmele care au luat Oscar in ultimii ani mai sunt considerate acum capodopere? Putine...)
Merita vazut in puhoaia de filme toate la fel. Pe alocuri este insa socant, chiar daca te duci fara prejudecati acolo. Cred ca multora li se va parea nedigerabil.
Heath Ledger face insa o performanta absolut deosebita, fata de rolurile de 2 bani in care l-am vazut pana acum. Ma bucur ca a decis sa accepte provocarea.
Asterix spune:
Am vazut aseara "Nanny McPhee", o comedie foarte draguta pentru copii, dar sunt sigura ca si adultii se vor bucura la vizionarea lui. Joaca Emme Thompson, in rol de dadaca urata, care pe masura ce ii invata cate o lectie buna pe copii se infrumuseteaza, Colin Firth, very british, ca de obicei, tata singur, cu 7 copii supernazdravani, Angela Lansbury. Am avut mult mai mult fun la filmul asta decat la "The Pink Panther", vazut tot saptamana asta, de la care ma asteptam la mai mult, dar in afara de cateva faze comice mai bune, restul a fost umplutura. Poate nu am reusit sa imi scot din cap filmul original, tot pe vechiul Clouseau il aveam in fata, deshi imi place si Steve Martin, fel si colegii lui de film, Jean Reno si Kevin Klein, in concluzie, ceva ii lipseste noului film. Iar introducerea lu' Beyoncee in distributie e ...
alayna spune:
Si eu am vazut acu' cateva zile Nanny McPhee.A foarte dragut filmul.Se poate viziona cu intreaga familie.
Ce reusit era machiajul,ce naspa arata cu negii aia si alea alea.
Eu credeam ca taticul copiilor va ramane cu dadaca,facandu-se frumoasa si nu cu servitoarea.
Nu prea mi-a placut sf-ul de la sfarsit cu ninsoarea,rochia de mireasa si toate cele intamplate in minutul ala.
Oricum fain de tot filmul.
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
lu.more spune:
Buna ziua la cinefile!
E a doua oara cand vin la voi, tot cu o intrebare, ca stiu ca la voi gasesc sigur raspunsul. Prima data m-ati ajutat, cum banuiam, foarte repede.
As vrea sa revad un film.
Nu-i stiu numele, nici ce actori jucau.
Pana aici v-am lamurit.
Personajul principal era filmat in viata de zi cu zi, inca de cand era copil, iar toata viata lui (filmul vietii lui) constituia o emisiune de mare succes gen "telerealitate".
El nu era la curent cu asta, credea ca are o viata normala, o relatie normala cu ceilalti. Se simtea protejat de undeva "de sus", fiindca nimic rau nu i se intampla.
De fapt toti in jurul lui sunt actori, orasul in care traieste e un decor, iar viata lui e o mare "punere in scena".
Ma bine nu pot sa descriu, ma ajutati?
MULTUMESC
Lulu
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
mate spune:
quote:
Originally posted by lu.more
Buna ziua la cinefile!
E a doua oara cand vin la voi, tot cu o intrebare, ca stiu ca la voi gasesc sigur raspunsul. Prima data m-ati ajutat, cum banuiam, foarte repede.
As vrea sa revad un film.
Nu-i stiu numele, nici ce actori jucau.
Pana aici v-am lamurit.
Personajul principal era filmat in viata de zi cu zi, inca de cand era copil, iar toata viata lui (filmul vietii lui) constituia o emisiune de mare succes gen "telerealitate".
El nu era la curent cu asta, credea ca are o viata normala, o relatie normala cu ceilalti. Se simtea protejat de undeva "de sus", fiindca nimic rau nu i se intampla.
De fapt toti in jurul lui sunt actori, orasul in care traieste e un decor, iar viata lui e o mare "punere in scena".
Ma bine nu pot sa descriu, ma ajutati?
MULTUMESC
Lulu
Dragii de noi
Kyo
Filmul este Truman Show cu Jim Carey
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama
Cine da din coate...departe ajunge...
lu.more spune:
quote:
Originally posted by mate
Filmul este Truman Show cu Jim Carey
Multumesc, acesta era filmul!!!
O seara buna, Australia !
Dragii de noi
Kyo
mate spune:
Dragii de voi,io-s in NZ,un picut mai incolo(3 mii de km)
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama
Cine da din coate...departe ajunge...
lu.more spune:
Oups, nu ma trezisem bine (!)
Cred ca am "fotografiat" Auckland + Noua Zeelanda + Drapelul care abia se ghiceste si mi-a dat rezultatul AuZtralia.
Dragii de noi
Kyo