Am nevoie de.. doua scari? Unde?

Am nevoie de.. doua scari? Unde? | Autor: stoichitescu cristina

Link direct la acest mesaj

Tocmai mi-am construit o casa si am nevoie pentru intrarea in pod de o scara din aceea culisanta si cu treptele eventual in relief adica nu o scara dreapta. As vrea sa o "trag" din trapa podului si sa o fixez cumva jos, la nivelul solului ,dupa care sa pot urca pe ea destul de usor si cind am terminat sa o pliez inapoi pe gura podului .
Stiti vre-un producator de asa ceva? Nu gasesc niciunde ceea ce va descriam mai inainte. Si vreau doua, ca am doua intrari separate in pod.Va rog, sunteti foarte priceputi si cred ca ati inteles ce vreau.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Cred ca asta este:
http://www.maergroup.com
http://www.maergroup.com/mg/MaerIE/Maer%20Group%20Maer%20Import-Export.htm (asta duce direct la scari, vezi in dreapta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoichitescu cristina spune:

Multumesc mult Lona. Asta este ce cautam. Totusi nu zic nimic de preturi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

In Brasov, asemenea scari sunt si la Metro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoichitescu cristina spune:

Ileana in Craiova avem si Metro, si Selgros si Praktiker dar nu am gasit astfel de scari. Poate ar trebui sa mai urmaresc. Cele din link-ul pe care mil-a dat Lona sunt absolut superbe si exact la ce ma gindeam. Nu spun nimic de preturi dar daca dau un telefon poate aflu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

La Metro pt. constructii ( in Brasov in cortul de afara), se numeste scara extensibila...fct. dupa acelasi sistem ca cel din link, nu este asa de frumoasa, treapata, de lemn era si nelacuita, dar costa in jur de 10 milioane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

quote:
Initial creeata de stoichitescu cristina

Tocmai mi-am construit o casa si am nevoie pentru intrarea in pod de o scara din aceea culisanta si cu treptele eventual in relief adica nu o scara dreapta. As vrea sa o "trag" din trapa podului si sa o fixez cumva jos, la nivelul solului ,dupa care sa pot urca pe ea destul de usor si cind am terminat sa o pliez inapoi pe gura podului .
Stiti vre-un producator de asa ceva? Nu gasesc niciunde ceea ce va descriam mai inainte. Si vreau doua, ca am doua intrari separate in pod.Va rog, sunteti foarte priceputi si cred ca ati inteles ce vreau.

csth

Buna eu tocmai mi-am cumparat si montat o asemenea scara..au si la Maer Grup de la 230 eur in sus dar nu aveau dimensiunea mea..Eu am luat-o de la firma ARTLAND (www.artland.ro) si a fost 230 eur(10,2 mil cu tva) si este exact cum vrei tu.
Suna-i si vezi ce modele au..intra pe site...
Monica

pozele noastre

Mergi la inceput