Mamici aspirante din nou - 11

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Acd2you, FELICITARI!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Ma bucur mult pentru tine si sper sa nu ne uiti. Mai treci pe la noi!

Roandre o luna nu-i bai, abia ne mai incarcam bateriile. Saru'mana mult de lamuriri ca la cata ceata este in capul meu acum, chiar sunt de folos.

Desi am ajuns acasa pe la 2 juma'te inca sunt ametita. Noi n-am avut chef sa luam aparatul la noi, dar l-au avut finutii nostri si promit ca maine cand pun mana pe poze o sa vedeti ce si cum. Surpriza etapei este ca unul dintre invitati a fost Serbanica Huidu si evident ca n-am scapat ocazia sa ne pozam cu el. A fost destul de draguta nunta, dar pentru fitzele de la Hilton chiar ma asteptam ca mancarea macar sa nu aiba nimic de reprosat...da la cata sare a scapat bucatarul ala si in sarmale si in altele nu stiu daca mitul cu fitzele mai sta in picioare. Acu sa nu credeti ca mi se trage la carcotashu sef, dar mai multi s-au plans de treaba asta.

Pup fetele si va doresc o zi placuta.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Hai mai Mihaela ca nu vreau sa-ti fac in ciuda... Dara viitoare te anunt si poate mergem in gasca... lasi pitica la bunici...

Sim doctorul o sa-ti spuna cat stai pe bara in functie de cum se prezinta locul cauterizat... Stiu ca am facut cauterizarea, am mers sa ma vada in saptamana urmatoare... Cred ca cel mult o luna a fost la mine...
M-am distrat faza cu revista ... chiar e floare la ureche dupa o nastere... si eu tot dupa ce am nascut am facut cauterizarea... si in tipul cauterizarii m-a intrebat dr. cum e.. eu, fericita ca nu doare mai deloc... si zapacita cum sunt... ii raspun: "a, bineeeeeee" ...

acd2you sarcina usoara! Ce ma bucur cand aud de inca o graviduta... parca prind si eu curaj si parca nu mai am rabdare ...

Sim asteptam pozele sa va vedem

Sa aveti o duminica frumoasa in continuare.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

acd4you, ce bucurie...FELICITARI SI SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS..
Eu una am fost azi din nou la spital, contractii uterine dureroase...tratament cu utrogestan, no-spa, scopantil...pe 23 ma duc din nou, asta daca pana atunci nu apare altceva mai nasol...
Mi-a recomandat repaus, ceea ce este imposibil dar sper sa fie bine.
Nu as fi crezut sa am atatea peripetii cu sarcina asta, sar din una in alta.
Adevarul este ca m-am obosit rau in ultima vreme...
M-am saturat si eu de vesti proaste si imi pare rau ca va tot stresez cu problemele mele.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 16+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Sim, se pare ca linkul nu a mers. Mai incerc inca o data http://www.vreau sa fiu mama.ro/index.php?ro/articole/Leziune-pe-col (fara spatii libere intre numele sitului)

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata fetelor!
Felicitari pentru sarcina acd4you!
Cornelia cred, sunt sigura, ca nu stresezi pe nimeni! Ai grija de tine si odihneste-te atat cat poti!
Io m-am deprimat la prima ora ca am citit subiectul cu implicatiile psihologice, am intrat asa intr-o stare pe care am avut-o inainte de Ale, imi aduc aminte prin cuvintele fetelor de acolo ce simteam... Acum parca nu mai e chiar asa dar totusi.... Uf, am nevoie de o veste buna, inca o gravi saptamana asta se poate?

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

ACD2YOU felicitari!

Cornelia sper sa iti revii si sa fie bine pana la termen.O sa fie un voinicel cuminte bebe2.

Aissa si eu sunt intr-o pasa proasta.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Hai mai fetelor, nu vreau sa va vad deprimate...hai va rog!

Cornelia, pe mine una nu ma stresezi deloc...din contra, imi place sa intru aici si sa mai citesc despre o burticuta, ce mai face, cum se mai simte, etc.
In ultima vreme te-ai cam obosit...si cu mama ta si cu bb nazdravan si casa....e mult pt tine...dar trebuie sa mergem inainte ca nu avem ce face!
O sa fie bine totul, ai sa vezi!

Sim, eu astept pozele azi...ca asa ai zis!...na, sa te stresez eu putin...hihihi
Cat despre localuri de fitze si mancare...eu peste tot am fost dezamagita (sau poate sunt eu mai "traditionala", ca sa nu zic altfel si nu apreciez delicatesele si ciudateniile pitite intr-un colt mic de farfurie...probabil sa nu se murdareasca prea rau farfuria).Am fost in multe localuri de genul Casa Parlamentului, Marriot, Hilton, Sofitel, etc si mancarea nu mi-a placut...noroc cu atmosfera, ca n-am regretat ca m-am dus totusi. M-am invatat acum si inainte sa plec mai mananc ceva acasa .

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roandre promit sa imi treca repede ca imi stept sotul la sarbatorit.Noi ne-am hotarat sa sarbatorim si azi si maine ziua asta noua a indragostitilor.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asi

Roandre promit sa imi treca repede ca imi stept sotul la sarbatorit.Noi ne-am hotarat sa sarbatorim si azi si maine ziua asta noua a indragostitilor.

Familia mea
Razvan

Asa mai merge, e ceva mai bine!
Eu am de facut 3 torturi pt maine (soacra, mama si noi) si o prajiturica...i-am luat si ceva lu tati (asta pt ca imi tot spune sa strangem bani de casa si eu nu stiu cum sa-i cheltui mai repede) si asteptam ziua de maine...

Sim sarbatoreste si ea ziua sotului....atunci haiedeti maine sa sarbatorim toate cate ceva...poate si doar ca avem familii frumoase si e de ajuns!
Gata, tre sa ne ridicam moralul ca altfel nu se mai poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Asi te inteleg cu pasa, dar sper sa iesi repede din ea. E bine ca v-ati decis sa sarbatoriti. Al meu mos, desi in liceu le facea poezii la toate fetele de sf.Valentin, acum a uitat de romantism. Un nesuferit. Nici eu nu i-am luat nimic.
Noi asteptam trici, desi cred ca mai bine comandam o sanie. Dar deja am vorbit, cica vine dupa-amiaza, dar nu stiu ce o insemna asta....

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput