Mamici aspirante din nou - 11
Raspunsuri - Pagina 14

zozela spune:
Sim
..no comment..Cand ai dreptate..ai..
Iulia io nu-l astept pe BB 2....pt.ca nu il am inca nici pe BB1
Roandre ..ar fi mai edificator un test de sange..da' nu stiu de ce..nu-mi vinesa ma duc sa-l fac..
Oricum..azi este a 7-a zi de intarziere....Nici nu mai stiu ce sa zic...chiar sa nu se fi vazut la control-uter marit...ceva..stiu eu..Si testul facut in ziua 4..Offf..Asteptam..
Spor la
Nunta noastra-26.06.2005

roandre spune:
Sim, super ca te tii de treaba...Si eu zic mereu ca tre sa fac ceva in sensul asta si mereu aman...ca sa vedeti ce tacanita sunt, gasesc mereu scuza "pai si dc e sa raman insarcinata...muncesc degeaba sa slabesc"...hihihi.
Eliana, v-ati apucat de bb2?...hehehe, vrei sa mi-o iei inainte!
Zozela, poate e un bb rusinos...hihihi. Hai ca iti tin pumnii sa fie bb pana la urma caci se pare ca asta iti doresti acum!
Aissa, Asi...mai dati cu subsemnatul pe aici...
Pupici1
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

clau07 spune:
Buna fetelor,
Ma bucur ca v-am gasit acum cand ne-am hotarat si noi sa avem al doilea copil. Ma primiti si pe mine printre aspirante?
Saptamana asta am fost la doctor si am renuntat la sterilet. Primul pas l-am facut. Restul lasam sa vina de la sine. Sper sa nu avem prea mult de asteptat.
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

biscu spune:
Bine ai venit Claudia!
Iti doresc sa nu stai prea mult la lista asta , desi fetele de aici sunt foarte dragutze.
Numai bine.

Iulia P. spune:
Clau, bine ai venit. Eu te stiu de la bebelusi de mai-iunie 2004. Thomas, baietelul meu, este mai mic cu 8 zile decat fetita ta. Eu nu prea mai scriu la "bebelusi de mai-iunie 2004", dar citesc mereu ce scrieti voi.
De cateva luni bune ma chinui si eu sa o prind din urma pe Irinel, pe Diana, pe Carmen si pe celelalte gravidute de la noi din grup, dar bebe 2 se lasa asteptat... Iti doresc succes si sa treci cat mai repede la o grupa de mamici.
Un weekend placut tuturor (mi-am luat liber maine si de acasa nu prea intru pe forum, deci ne re-auzim luni).
Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)
Our freedom starts with the prison that we choose...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

asi spune:
Buna dimineata!
Ce dor mi-a fost de voi.
Eu am fost intr-o mini-vacanta.Sotul meu a trebuit sa mearga intr-o delegatie si m-am dus si eu cu el.Am fost in zona Dr.T.Severin-Herculane.E superb.Daca vreti o vacanta langa apa si sa fie si munte zona e minunata.
Razvan a stat la mama 4 zile.Mi-a fost un dor de el....Cred ca pauza asta a fost benefica pentru amandoi.
Bun venit noilor asirante si sedere scurta!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

aissa spune:
Bai rusine sa-mi fie dar nu ne-am pus pe "treaba", ba nu era omu' acasa, ba nu stiu ce, ma bazez pe ovulatie tarzie si o sa incercam de ...azi (ziua 11). Daca nu asta e. Azi cred ca imi cumpar si eu o sticla din aia mare, o termin pe a 3-a din cele pitice. Numai ca asa cum ma plangeam la subictul dedicat BU mi-e o foame de mor, bag in mine ca sparta si asta nu e bine deloc.
Sim bravo tie ca faci miscare. Tarate mai am si eu perioade in care manac, dar miscare nu fac deloc, desi stiu ca mi-ar trebui.
Asi ma bucur ca ai avut o minivacanta, si eu simt asa mare nevoie de o pauza, si ma tot gandesc ca imi va fi extrem de greu sa las vreodata fata la cineva, la bunici, si sa plec, pentru ca nu am facut-o pana acum si nu stiu cand si daca voi avea vreodata curaj sa incerc.
Miha poate nu mai vin deloc-deloc cateva luni, vreun an asa.
Cristina si Ale (30.09.2004)

asi spune:
Razvan nu a mai vrut sa plece de la bunici.Era fericit ca am ajuns dar sa nu plecam.
Si eu am avut retineri sa il las dar stiu ca ii place la nebunie la ai mei.Am facut proba si l-am lasat o noapte si apoi un we intreg si a fsot superbine.Stiu ca atunci cand intra in "greva foamei" trebuie sa ajungem repede acasa ca ii e dor de noi.
Mi-a trebuit 2 saptamani sa ma hotarasc sa-l las dar am facut bine ca prea il sufocam.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

elyanne spune:
quote:
Originally posted by roandre
Eliana, v-ati apucat de bb2?...hehehe, vrei sa mi-o iei inainte!
Nici chiar asa

roandre spune:
Clau07, bine ai venit si iti doresc ca tuturor fetelor de aici sa treci repede la gravidutze.
Asi, super minivacanta...asa ai scuza pt lipsa de la apel de aici.
Aissa, nu e timpul pierdut...pune-l pe "mos" la munca...hihihi (sper ca nu te-ai suparat). S-a scumpit BU...hihihi, 157.000 sticla mare acum. Mie nu-mi provoaca deloc foame, parca mananc si mai putin de cand iau BU. Eu nu pot sub nici o forma sa am 3 mese pe zi...
Eliana, ma bagasei la idei...hehehe. Hai ca incet-incet ma apropii si eu de aprilie...
Eu sunt cam in ceata cu graficele alea de pe fertilityfriend.com...imi arata ca am avut ovulatia in ziua 21, temp 36.0 iar azi in ziua 26 am temp 36.3 (si e temp maxima dupa asa zisa ovulatie). Eu inclin sa cred ca nici luna asta n-am avut ovulatie la asa temperaturi mici...
Va pup...si nu uitati, azi e Dragobetele, deci trebuie sarbatorit prin "munca" !
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius