Nou stil de viatza (84)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by zisaCami

Buna fetelor,
M-am intors de la schi, unde am fost "spaima partiei", desi nu am luat decat vreo 4 cazaturi ma doare genunchiul de vreo doua zile. Daria eu nu am cu ce veste buna sa vin, azi noapte mi-a venit ciclul! Probabil ca tot la FIV voi ajunge!
Si ca tacamul sa fie complet ... de dimineata aveam 63 de kg! Cuvintele sunt de prisos ...
Alipiticot Felicitari! sarcina usoara si bb sanatos!
tuturor

Cami

sa iasa soarele!

Doina18+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Ce fac fetele?Sper ca aveti o zi buna.Eu nu prea...iar ninge,iar e frig si m-am trezit cu o durere de cap de imi vine sa urlu.

Felicitari noii gravidutze sa ai si tu parte la fel ca celelelte gravidutze de un bebe sanatos,frumos,destept.....

Dragelor va multumesc tuturor pt primire.Sa va raspund pe scurt,a fost cam plictiseala la munte.Asa e cand mergi cu bebe mic si mofturos.La schi nu am putut merge ca nu aveam cu cine lasa fata,cu sania nu i-a placut sa se dea....daca ne plimbam,puturoasa dupa vreo 20 de minute plangea ca vrea cu masina,cu patinele nici atat....unde i-a placut a fost la apa(bai termale)...dar si acolo cat poti sa stai,am mers cateva zile cam 3 ore ......si cam atat.Nu a fost prea multa zapada,nua nins cat am stat acolo,dar macar nu a fost frig...nu erau niciodata ziua sub 0 grade...spre deosebire de aici unde mor de frig.
Poze nu prea am facut decat cu pitica si ceva peisaje.
Si sa stii Doina ca nu m-am odihnit mai bine decat acasa,pt ca era o singura camera,si sus,supraetajat era locul unde dormeam.Trebuia sa urcam pe o scara de lemn,cam ffff inalta si stateam tot timpul cu stres sa nu se dea Delia jos din patutz si sa cada.
Oricum eu am mers pt pitica si sotz,pt ca sunt satula de munte....eu sunt cea mai fericita daca merg la mare,soare,caldura,apaaa,nisip....nu zapada,brrrrr.

Meniul de ieri:mandarine,mere,castraveti,ridiche alba-1 pct
2 felii paine neagra-3pct
fasole boabe-3pct
ulei-2pct
2 toast-3pct
o felie paine neagra mai mare-2 pct

Azi:iar mandarine multe(cas- tare bune) pana acum.
Mai tarziu cred ca o ciorba de fasole verde,o linguritza de samantana,paine,o salata de cruditatzi,cartofi fierti si masline si cam atat.

Acum cateva minute am citit,dar imi bubuie capul ...Carmen E,tu ai intrebat de orezul expandat,can u mai stiu?
Daca imi aduc eu bine aminte e 0,5 pct felia,la fel ca si painea uscata Zwieback.

Fetelor va tzuc pe toate,si grasutze,si slabutze si gravidutze...eu merg sa ma mai asez putin in pat pana merg dupa pitic la gradi.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Va pup dragelor, pe toate. Felicitari celor care au slabit si mai mult spior celor care se mentin. Cele care-au primit si-au primt deja pedeapsa. Ma suprinde insa ca Delidana si-a iesit din forma. Nu prea mai da asa cum o facea.
Apropos de trezit singura Delidana ... poate maine, poimaine ne calci pe urme si atunci cu siguranta ca n-ai sa mai fii singura ... ai sa fi cu bb la purtator.
Carmen sa speram ca treci de faza greturilor cu brio! La mine a fost ok!, zic eu.
Alipiticot Felicitari! sa fie intr-un ceas bun. Sarcina usoara, bb sanatos, norocos, cuminte si mancacios.
Sigrid mama daca tot ai gura aurita, blagosloveste-o si pe Cami 'spaima partiei' ca poate se prinde.
Cami bine-ai revenit. Vezi ce-i cu genunchiul ala, cauta-l, ca-i foarte important sa nu-l ai betegit. Poze, ceva?
Crystina sanatate multa 'casei' si ai grija de tine. Odihnestete sa nu te-apuce si pe tine cate ceva de-atata stress.
Ioana bine-ai revenit. Astept postarile tale (plicti, cum le numesti tu ) si mai ales poze de la munte.
Ruxandra fruntea sus ca nu sotul te tine activa. Faptul ca nu-i acasa pana vineri, ar fi un motiv foarte bun sa te-apuci serios de treaba. Poate pana vine el, ai si ceva rezultate bune. Si daca nu te poti apuca de treaba, atunci macar alinta-te un pic... o baie cu spuma, o masca pentru tine, un film bun (cu sau fara floricele) si ce-ti mai prieste tie. Petrece timpul liber placut ca sa nu-i mai simti lipsa atat de mult.
Fetelor sincer va spun c-am citit din urma pe diagonala. Dar o sa recuperez eu. Ieri am fost la dr. Deja am inceput vizitele la 2 saptamani. Se pare ca nu m-am ingrasat deloc de la ultimul control. Chiar m-a intrebat dr. daca mananc bine si dorm bine. Cert este ca sunt un pic c-am obosita, mai bine zis e senzatia aceea de lipsa de vlaga pe care o ai de obicei cand iti scade tensiune brusc. Dar o sa treaca. In rest bebelina e in pozitie optima de-a iesi ... adica cu capul in jos. Cand i-am zis sotului prima lui replica a fost: Si nu ameteste? Cert este ca-i mai ametita maica-sa chiar daca nu sta cu capul in jos toata ziua. Dr. mi-a recomandat sa ma odihnesc mai mult si chiar daca i-am zis ca acasa cam asta fac toata ziua, mi-a zis ca si la munca ar trebui s-o iau mai usor deoarce chiar daca imi vine sa cred sau nu, de-acum nu mai sunt in forma pe care o aveam inainte de sarcina. Nu degeaba dau astia concediu cu 17 saptamani inainte de a naste, cand e cazul binenteles. Asa ca aseara cand am venit acasa am luat o pauza de la PC. Nici macar nu l-am deschis ca sa nu ma simt ispitita.
Imi cer scuze ca nu scriu tuturor ca de obicei dar mi-e o foame de nu va vad. M-am trezit de la ora 4:20 si acum dupa vreo 2 ore deja am gaura-n stomac. Bafta tuturor si-o zi buna.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Ioana si mie imi place mai mult la mare.
Am facut concediile cu nasii, sunt disperatzi dupa cumparaturi si plimbari.Pana la urma mi s-a pus pata si le-am zis sa faca ce vor si pe mine sa ma lase pe plaja, sa ma bata soarele in cap.
Odihna placuta!

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

moama....nu-mi revin!

carmen Felicitari pt sarcina!!!!

paula, de asemenea!

Eu ma mentin...aici e un friiig, si mananc:)

sunt iar in focuri, incep alta compozitie...da-mi place:)
de la netcafe va pupa Sabinelu/

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

moama....nu-mi revin!

carmen Felicitari pt sarcina!!!!

paula, de asemenea!

Eu ma mentin...aici e un friiig, si mananc:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

ZUZI ai grija de tine!
E bine sa o lasi mai moale , o spun din proprie experienta.Cat am fost insarcinata cu Oana, am lucrat foarte mult..e drept ca toata treaba de acasa o facea mama. Am lucrat pana intr-o zi de miercuri , pana pe la 8 seara si a doua zi la 9.10 am nascut-o pe bubulutza.
Acum ma gandesc ca nu o sa cada firma fara mine si nu o sa ma mai omor asa ...mai ales ca o am pe Oana si o gramada de treaba acasa.

Scump foc sotzul tau!
Pe mine m-a intrebat tzutzu daca-l vede bb , atunci cand, bineanteles ca i-am zis o prostie .

si odihna placuta!

Album Oana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

spor la compus!

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Alipiticot, felicitari pentru samburel!
Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!

Fetelor, danezelor, vad ca nu raportarati greutatea dupa o saptamana...vreti sa faceti surpriza?
Eu ma simt cam vlaguita si am inceput sa iau niste spirulina, ca poate ma mai remontez...cred ca de la ziua crancena de duminica mi se trage..

Eu acum sunt in studiu...ma informez cu ce dieta sa continui pe mai departe...am citit despre Atkins si Scarsdale...dar inca nu m-am hotarat...a tinut vreuna dintre voi aceste diete? Cum au mers?
Daria...inteleg ca tu ai tinut Atkins...cum a fost? Te-ai lasat de ea?

Hai va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Zuzi si Doina, sanatate la amindoua si aveti mare grija de voi. Povestiti asa de simpatic despre ce fac bebeii in burtica.
(am devenit nostalgica)

Pe mine m-a luat o durere crunta de cap si o moleseala. Sper sa-mi treaca pina plec, ca altfel nu indraznesc sa ma urc in masina.

Ioana Mi-ai facut pofta de fasole boabe. Imi pun seara asta la inmuiat pentru miine la fiert.

Ruxandra, si eu is la fel, cu sotul in deplasare si mi-e cam greu. asa ca te inteleg.

Pupici.

Mik.

Mergi la inceput