Nou stil de viatza (84)
Raspunsuri - Pagina 2
zisaCami spune:
Buna fetelor,
M-am intors de la schi, unde am fost "spaima partiei", desi nu am luat decat vreo 4 cazaturi ma doare genunchiul de vreo doua zile. Daria eu nu am cu ce veste buna sa vin, azi noapte mi-a venit ciclul! Probabil ca tot la FIV voi ajunge!
Si ca tacamul sa fie complet ... de dimineata aveam 63 de kg! Cuvintele sunt de prisos ... 

Alipiticot Felicitari! sarcina usoara si bb sanatos!
tuturor
Cami
Eftimie C. spune:
Sunt o aiurita.
Ati vazut ce mesaj scris cu picioarele, am postat?Cred ca aburii de la beutura de ieri, inca mai plutesc in jurul meu.
De azi mobilizarea!
D:cafea
P:ciorbica de cartofi -nu stiu ciorba cum sa o punctez
C:pipt de pui la gratar-5p + salata de legumecu ulei de masline-3p si otet
Intrebare: rondele de orez expandat de la Sanovita sunt indicate in diete?Cate puncte au?Sunt 8 in punga.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
DianaR spune:
Paula felicitari ptr. burtica, sarcina usoara si bebe sanatos! Maaama ce de gravidute! ![]()
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (24+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
Danna_36 spune:
Paula, felicitari! Sper ca ti-ai revenit din soc si ca acum esti fericita; eu cred ca e bine ca bebelusii sa vina unul dupa altul, asa, la diferenta mica si sa creasca odata. Si tu scapi mai usor per ansamblu, chiar daca la inceput e mai greu...Ai grija de tine si de BB, uita de cura de slabire si papati sanatos.
Mik spune:
Buna diminieata !
Carmen, curaj cu datul la rate, ca trece repede !
Paula felicitari si sarcina usoara !
(deocamdata scorul e de 22 la 5)
Cami, lasa ca data viitoare vei schia mai bine.
La mine la serviciu se declanseaza alarma de incendiu in 20 in 20 de minute. Si toata lumea iese din cladire !
Meniul de azi :
- cereale cu lapte. cafea expresso
- jambon crud, salata de varza rosie, o rosie, 30g brinza, o felie de piine, un iaurt, un mar
- salata verde si cruditati cu masline si ou tare. un fruct
Pupici la toate !
Mik.
crystina spune:
Neatza fetelor!
Paula, felicitari si sarcina super usoara! Sper sa ramai alaturi de noi! 

Ce de burticute pe aici..sper sa nu fie contagios ca oricat mi-as dori eu bb2 nu suntem pregatiti! Oricum sunteti niste curajoase!
Io-s chioara de somn...amandoi puii mei is bolnavi, Lilly cu raceala si febra ei, iar sotzul ii este putin rau de la stomac.Asa ca i-am doftiricit azi-noapte pe amandoi..eu is in urma cu somnul, dar ce mai conteaza..ei sa fie sanatosi.
Sa va zic si meniul meu azi:
- doua felii toast cu o cana de ceai
- branza cu mamaliga
--supa de rosii cu crutoane
- salata de fructe
- un biscuite WW
Carmen, cum te mai simti?
Camice m-a distrat comentariul tau cu "spaima partiei"!
Mult succes in continuare!
Daria,ce papi azi?
Mik, ce meniu fain ai azi!Yum-Yum!
Ma duc fetelor..am o gramada de treaba de terminat pana cand se trezesc puii mei! V-am pupat! O zi superba la toata lumea!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Delidana spune:
Mai fetelor, da' vad ca aveti spor la bebei. Miine poimiine ma trezesc singura pe aici.![]()
Paula, felicitari iti zic si eu.
Carmen, nu pot sa dau...nu ma lasa inima.
Dar o sa-mi lipsesti....
Daria, lasa gindurile alea necurate ca nu sint bune.![]()
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
puskin spune:
Neata,
Nu stiu de ce da' am asa o stare proasta...
. N-am spor la nimic...sotiorul a plecat de dimineata si se intoarce vineri seara..
Nu reusesc deloc sa ma conving sa ma apuc de Atkins, desi cred ca mi-ar prinde bine ca iar am sarit de 70...
Pupici,
Ruxandra
szivarvany spune:
Puskin, incepe Atkins, umple-ti frigiderul de mezeluri, oua, muraturi fara zahar, branzeturi sarate, yamiii
Mie tare bine mi-a mers cu dieta Atkins !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
nastad spune:
quote:
Originally posted by alipiticot
Neata fetelor!
eu de nevoie am renuntat la dieta,sigrid ai fost pocita.
Nevoia se cheama
Asta e eu sunt inca sub soc....si acum sunt si mai obsedata sa nu ma ingras.oricum cu cat slabisem am voie 12 kg in sarcina asta sa iau,in cealalta am luat 16....sper sa fie acum sanatos bb.Din fetele care fac sport a-ti facut sport si cat erati,ca eu vreau sa merg in continuare la sala,cat am sa pot.
mic dejun lapte cu ceriale + jumatate de snitel
pranz oua cu branza
cina fructe
Cum vi se pare? eu sper sa nu ma ingras mult si sa mananc sanatos.oricum ies din schema dulciurile si gras
o zi buna fetelor si nu ma
Paula5 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
FELICITARI, SARCINA USOARA SI BB SANATOS!
Doina
18+ si
Oana(03.04.2003)Album Oana