Nou stil de viatza (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Daria uite poze :
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela_mj/my_photos
http://community.webshots.com/user/mik_da_rau

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ha, n-ati scapat, am apucat sa intru pe pc de acasa ca Giulia papa kiwi cu furculita si ma lasa sa clapacesc

Puskin - intr-adevar pozele in care esti mireasa sunt super

Mik - am vazut doar primul link, dar ai 3 copii ? Am inteles bine ? Cred ca este minunat sa ai mai multi copii

Delidana - tre` sa preiei lista !

Mephala - dar asa-i ca nu ne parasesti de tot

Vreau sa va zic ca mi-am facut o salata de rosii,ardei,castraveti si o ceapa uriasa rosie si am pus o lingura iaurt peste, a iesit dementiala :-)

O seara faina tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara!

Delidana, ia zi, faci cumva magie neagra? Ceva vraji? Ca nu mi-a iesit prima zi de daneza! Din pacate am inceput cu cafeaua cu zahar si pana la sapte seara n-am ami avut timp sa mananc. Si era prea tarziu ca sa iau atunci masa de pranz. So, maine din nou de la capat! Delidana, poate la noapte te visez iar...calare pe matura!

Pana la urma, azi am mancat asa:
D: cafea cu zahar
P: pauza
S: carne fiarta slaba de porc cu legume si o gutuie cu puf galben ca de pui(e)

Mik, imi impart si eu timpul cum pot intre cele patru slujbe. Una e cu program fix (9-17), iar la celelalte muncesc cand am timp (mai mult noaptea). Asa ca am ajuns sa dorm cam 6 ore / noapte. Cand dorm 8 e sarbatoare! Oricum, Eliade a rezistat ani in sir dormind doar 4 ore / noapte. E drept ca el nu lucra cu ochii in calculatoare si in TV-uri, dar asta este... Imi place prea mult ceea ce fac ca sa renunt. Dar, daca as avea un copil, as renunta cu ochii inchisi...

Zuzilici, sper ca esti bine!
Mephala, vin si io cu sfaturi de baba neexperimentata ce ma aflu: cand ti-e rau tare, gandeste-te ce pitic dulce ascunzi tu acolo in burtica si cum o sa-ti spuna el "mama draga" si o sa te stranga de gat cu manutzele calde...poate iti mai trece! Lui Iustin ai incercat sa-i spui cumva, sa-i explici? ..desi nu cred ca ar intelege prea mult...
Justasmallkiss, cand termini curatenia, te astept si la mine, ca sunt o gramada de facut in casa! Apropo, frigiderul meu e scos din priza! Consuma curent degeaba...Dra stai linistita, am spalat vasele din el!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna fetele...ce muuuult scrieti,nu mai tin pasul cu voi
eu tot cu daneza,azi a fost a zecea zi...acum mi se pare super lejer,nici macar nu mai pot manca cina.-plus ca mi s-a acrit de grill de vita cu frunze acre.
astept sa vina sambata sa termin odata..dar cred ca mai tin si duminica sa mai mananc o data miel.
tzuni,bafta de maine!!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neatza fetelor,

Moamaaaaaaaa ce harnice sunteti..abia citesc ce scrieti voi...
eu sunt la vafelutza, in viteza mare, ca la 9 ma duc sa iau bona de la Unirii sa-i arat unde stam .sper sa o placa Roli.

Ieri am avut o durere de masea infioratoaresi nu am papat nimic toata ziua..pana la urma mi-am luat inima in dintzi si hop la stomatolog...asa ca am scapat de ea....

Meniul pe azi:
-dimineatza cafea neagra;
-pranz; ficatzei;
-seara :ton/ pui...

pupici la toata lumea si in special la burticile noastre dragi

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ioana (Justasm..), m-ai omorat cu pozele Deliei.E scumpa foc.Imi aduce aminte de Edi al meu; acum un an era la fel de pletos si cret.

Paula, sanatate si ne intalnim la dieta dupa nastere.

Puskin, sunteti 2 dulcei.Ati fost tare frumosi ca miri.Aceeasi coafura am avut-o si eu.

Miag, imi pare rau ca te-a durut maseaua.Si eu ma duc maine la, dar ca sa-mi puna o masea.

"Burticile" noastre multe, aveti grija de voi si va .

Pupa mama toate fetele-cochetele:Crystina, Tzuni, Daria, Mik, Cookie, Mamamariana, Delidana, Sigrid, Cami, Klaus, Georgiana....si pe cele care nu le-am specificat.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetele care raspund de lista (Carmen, Delidana???), acum am vazut ca eu nu apar trecuta cu -1kg. Ma duc sa iau o si va , pana va prind si va .

Ce grasa sunt!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Nastad - sunt curioasaaa !!! Oricum conteaza sa fie bb sanatos si sa duci sarcina la capat cu bine Da` sa ne zici :-)

Itzi dai seama ca si noi suntem curiosi , bineantzeles ca va zic!

Doina18+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana
Doina, salutari si tie!

Album Oana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sigrid26

Buna fetele,
Am trecut sa va zic ca urmatoarele zile nu o sa prea am timp de scris la subiect, vin prietenii nostri din Ro si tot o sa fiu la plimbare , promit sa fiu cuminte si luni sa vin la raport cu o veste buna.
Pana una alta am facut o prostioara , am mancat o inghetata Magnum(mini), da cum am mancat mai nimic azi si am curatat toata casa cer sa fiu iertata fara bice ,
pupici

Mamica de printesa de 4 anisori

Distractie placuta si abateri cat mai putzine!

Album Oana

Mergi la inceput