szeged - 3

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

andicu,eu am inceput tratamentul in 22 ian. si l-am terminat in 30 ian; insa la mine mi-a prelungit tratamentul cu vreo 2 zile, pt. ca nu am raspuns prea bine la acesta.Apoi in 31 ian am facut injectia finala.
Ca anticonceptionale mi-a prescris Femoden, parca asa se chemau, nu mai stiu sigur.
De Papanicolau, nu stiu ce sa-ti zic...eu l-as repeta pentru o mai mare siguranta...
Cand te-a programat dr. Zadori?
Iti doresc succes si sa treci si tu cat mai repede la gravidute.

crinuta 71, te pup; sa stii ca pana la urma mi-am facut si un test de urina, sa stau eu linistita...

Liana30 si eu

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Mi-Ka: venim, venim la masa. Dar ce anume sarbatorim? Confirmarea sarcinii? Vreo zi de nastere? Orice ar fi eu iti zic:

LA MULTI ANI!, tot ce-ti doresti, o sarcina usoara si un copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Mi-ka, azi e cumva ziua ta - schimbi prefixul? Parca asa am retinut ca saptamana asta e!?

La multi ani! sa-ti dea D-zeu sanatate tie si bebeului tau, sa duci sarcina cu bine si usor la capat si sa aduci pe lume un ingeras de copil.

Te pup

PS; fetelor da-ti-mi si mie adresa, numele exact al clinicii si nr. de telefon pt. dr. acela de-l recomandati cu toatele. Ma duc la ski in Austria cu masina peste 3 sapt. si ma gandeam sa trec pe la clinica sa ma lamuresc ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Mda, schimb prefixul ...

Miramar, adresa este: SEMMELWEIS U.1 - Szeged, iar nr. tel.003662423623; cauta la cap.1 harta punctata si pozele cu clinica postate de Rh si ai sa gasesti fara probleme. Daca vei vrea sa vorbesti cu dr. Zadori - stie engleza f. bine, sper sa reusesti si fara programare, insa dupa cate stiu e cam ocupat. Succes oricum. Engleza mai stie ceva o asistenta, este o tipa brunetica cu parul drept pana la umeri.
Te pup

Tabitha, daca nu vreti sa veniti la Deva , macar sa fac cinste virtual...

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mika
Sa fii fericita, sanatoasa si norocoasa.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Mi-ka: stau in celalat colt de tara, aproape de Rep. Moldova. Cum sa ajung azi pana la tine? Dar iti zic din inima La Multi Ani si sa-ti dea Domnul tot ce-ti doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabellas spune:

Mi-Ka ,LA MULTI ANI.
Multa, multa sanatate si tie si pt bebe, sa fiti sanatosi si sa ti se indeplineasca toate visele!

Mergi la inceput

Mi-ka . Multumesc - dar recunosc ca sunt atat de nestiutoare ca nu stiu cum sa intru la "cap. 1" si am tot incercat. Explica-mi te rog si mie.

Inca o data La multi ani!, nu fii trista, intre 30 si 35 chiar 40 (pentru unele) femeia este la apogeunl frumusetii. Acum ne cunoastem pe noi insine, ne stim defectele si calitatile, am trecut prin diferite experiente ce ne-au maturizat. Stim exact ce si cum sa ne punem in valoare - asa incat bucura-te de varsta asta. Si eu schimb prefixul peste 4 luni si 1/2 dar nu ma simt deloc trista. Iar tu cu minunea aceea in burtica banuiesc ca stralucesti

Te pup,
C.

Mergi la inceput

Am reusit - in sfarsit sa gasesc cap. 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetelor!

Mi-ka draga "La multi ani ! multa sanatate si un bebe sanatos iti doresc din suflet.Ce varsta frumoasa!!!Bucura-te de ea din plin , mai ales ca te prinde cu MARI REALIZARI.

Andicu, eu te sfatuiesc sa-ti faci toate analizele pe care ti le-a cerut dr.Zadori, e mai bine asa, ei sunt foarte rigurosi si conteaza sa le ai la prima evaluare.Restul analizelor iti vor spune ei cand sa le faci si trebuie sa fie valabile pentru perioada cand faci punctia , mai exact pentru anestezie.Dupa parerea mea, daca totul merge bine, dupa prima evaluare iti da sa iei anticonceptionale o luna, apoi faci un eco-ultrasunete si incepi procesul de stimulare.Din momentul in care incepi stimularea ar fi bine sa fii in Timioara, caci te poate chema saptamanal, apoi din ce in ce mai des(la mine in 2 ianuarie m-a chemat la control, apoi in 6 am inceput stimularea si m-a mai chemat in 10, 13, 16, 17, 18 in 20 a fost punctia si in 23 ET-ul).Eu am stat o saptamana acolo din 16-23.
Nu-ti fa probleme, ai facut o alegere buna.Succes !!!

Crinutza , te pup

Mirabela11

Mergi la inceput