szeged - 3

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

va urmaresc de la inceputul lui ianuarie si a doua zi dupa ce am citit mesajele de la acest subiect m-am programat la dr. Zadori. de atunci am plans pentru mirabela11, m-am bucurat pentru mi_ka si leliutza si am fost deja de 3 ori la dr. Zadori.

mirabela11 iti tin pumnii pentru urmatorul fiv.

felicitari mi_ka si leliutza! la multi ani mi_ka!

pot sa spun numai de bine pana acum despre clinica de la szeged si dr. Zadori. sunt foarte multumita ca am ajuns la ei...dupa 3 ani in care am 'epuizat' 4 doctori in timisoara.
nu inteleg de ce nu se pot face si la noi lucrurile de bun simt care se fac la szeged: fiecare cuplu are propriul dosar cu datele/analizele/tratamentele facute?! si imi da siguranta si incredere faptul ca doctorul imi spune in avans ce urmeaza sa facem in urmatoarele luni, cu variante pentru fiecare 'daca nu...'. Si nu simt ca ii consum timpul cu grijile si intrebarile de nestiutor in ale medicinei.

eu am facut vineri IA la szeged. pentru prima data:) vreodata.

andicu, dr. Zadori mi-a spus ca i-a scris cineva din constanta. credea ca ai vorbit cu mine. a remarcat ca sunt sute de km intre szeged si constanta si era oarecum nedumerit cum va veti descurca. i-am spus ca am vazut postata pe forum intentia ta de a merge la szeged si de a locui in timisoara in acea perioada. dar vad ca ti-a raspuns intre timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Andicu deci ti-a raspuns dr.. Te rog mult, daca poti sa-mi trimiti si mie, analizele pe care ti le-a cerut pentru inceput. Tu la ce adresa de e-mail ai scris? Pe cand te-ai programat?
Liana, Tabitha
Mirabella tu unde ai stat o saptamana, in Ungaria? Cam cat costa?
Mi-Ka LA MULTI ANI!
Fetelor, cineva zicea mai demult, ca daca esti de mai departe de Szeged, te poti programa si in jur de ora 12, oare mai este valabil, nu stiti?
pentru toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Saluate fetelor,
Azi am ajuns din delegatie.
cristinici,Mi-ka, daciovi,leliuta-In primul rand vreau sa va multumesc pentru lamuririle pe care mi le-ati dat. Miercuri am programare la dr. vladescu - am sa ma conving singura miercuri - oricum eu nu mai rezist la monitarizari eco si ovulatii, daca nu zice nimic de laparo, adica daca nu-mi zice ca trebuie clar facut, am s-o intreb eu de FIV, dar clar daca se pune problema de FIV merg la Szeged, laparo il fac aici. Din punctul nostru ve vedere asa se pune problema. Altceva oricum nu mai are ce sa-mi faca. Adevarul e ca m-am saturat si eu de nume "sonore" din Timisoara - care nu stiu nici sa-ti puna un diagnostic, nu dau MI-Ka nume, fiindca afost mai mult decat dragut si amabil cu mine, dar din punct de vedere profesional nu poate mai mult.

Problema mea e ca daca asta nu zice nimic de laparo si nici de FIV, atunci ce fac? Rabdare nu prea mai am, tratamente nu are ce sa-mi faca, Pregnil nu are sens ca ma facut si am avut un chist din cauza lui. Tot de la voi stiu ca clinica din Szeged face numai FIV. o clinica sau un medic care care sa-mi spuna si mie ce am si ce e de facut nu stiti?

Mi-ka " LA MULTI ANI"!!! sarbatoreste-te cumm se cuvine fiidca e cea mai fericita anivesare a ta si cea mai plina de realizari!!! Tot binele din lume !

Mi-ka si Leliuta spuneti-ne si noua cum sunteti, care sunt simtomele de graviduta?

Va pup dulce pe toate

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mi-ka

................
.........Multi ani traiasca
Multi ani traiasca

....La multi aniiiiii!!!!!!
...Mi-ka sa traiasca bebelul sa si'l creasca ....
laaaaaaaaa multi aniiiiiiii!!!!

sa ne traiesti Mi-ka sa fii iubita si fericita!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

auburn: bine ai venit in mijlocul nostru. Vei vedea ca la Szeged vei obtine ceea ce cauti.

Mi-ka: cum te-ai distrat de ziua ta? Sper ca a fost totul ok!

Liana, Crinuta:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Mi-ka La Multi Ani cu putintica intarziere...Sa fii sanatoasa, fericita (cred ca esti, nu???) si sa ai grija si de bb si de mami.

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Ieri n-am putut intra ca am avut probleme cu calc. si l-am sarbatorit seara si pe al meu sot.
Mi-KA,
LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, sa ai sarcina usoara si un bebel mare si frumos !!! inteleg ca esti in aceeasi zi cu sotul meu

Mirabella si MI-Ka si tuturor fetelor, va multumesc pentru ajutor! deci am sa raman in Timisoara din momentul in care imi va spune dr cand incep tratamentul.
Acum trebuie sa repet Papanicolau si sa fac rost de scrisoare de recomandare ptr FIV si gata! i-am zis ca dupa 15 martie pot sa ajung (ca plec iar din tara intre 9-13 martie), si acum astept sa-mi raspunda la ce data m-a programat.

Crinuta, mi-a cerut sa vin cu urmatoarele analize:
-HIV si Hepatita B si C pentru amandoi
-testul Papanicolau ptr mine cu analiza din secretie microbiologica
-spermograma sotului cu analiza microbiologica
-din sange din ziua 2 sau 3 a CM , FSH, LH si prolactina
-opinia medicala a medicului cum ca urmare a problemelor mele este recomandat FIV.
Aici ai adresa de mail de la Szeged, eu pe asta i-am scris si mi-a raspuns dupa 2 zile.
http://www.kaali.hu/angol/contacts.htm
Abia astept sa-mi spui ce ai rezolvat!

Auburn, bine-ai venit printre noi! iti tin pumnii sa reusesti cu IA ! da, despre mine era vorba ! multumesc ca l-ai lamurit un pic pe dr Zadori! Asta intentionam, sa gasim ceva de inchiriat in Timisoara,daca nu, la hotel ptr vreo luna, ca vreau sa stau si dupa ET , n-am de gand sa merg 700-800 de km pana acasa dupa ET.

Am uitat sa intreb ceva : fetele care au fost cu analizele din Romania si cu recomandarea ptr FIV : le-ati tradus in engleza sau in ungureste sau cum ati facut?

Va pe toate!!!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

auburn bine ai venit multa bafta!!!!
andicu sotzului!!!
Tabitha,crinutza,Mi-ka

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Ceau fetele, iubitele !!!

Mama mia ce s-au ingrosat randurile...si ce invazie

auburn, bine ai venit si sper ca dupa IA testul de sarcina sa fie cu II liniute. Apropo, cand trebuie sa il faci?

Iubitelor, va multumesc din suflet la toate, toate pentru urari

andicu, LA MULTI ANI pentru sotul tau!!!

Liana 30, asa frumos nu mi-a mai cantat nimeni niciodata

Tabitha

pussi, la Szeged se fac si IA, nu numai FIV; parerea mea este ca poti merge la o prima consultatie sa vezi ce zice dr., pentru ca oricum platesti consultatia si asa o sa ai o parere profesionista. Vezi ce zice dr.si apoi mai vedeti voi ce va hotarati in continuare.
Deocamdata nu ma simt "gravida", nu am greturi, nu am varsaturi...sanii s-au umflat putin si au aparut vinisoare mai pronuntate ...si cam atat. In rest, imi tot iau concedii medicale, legale pana la vreo 3 luni, sa fiu eu sigura ca nu se intampla nimic rau.

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Aici un nou capitol:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70128

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput