Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

erata:23 roni

cristell
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_c66/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Erata si la noi: 24 RON (m-am luat dupa cristell....)

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RoxyP spune:

Fetelor care folositi scutece Pampers, este oferta la Cora 2 pachete Jumbopack la 1088 Ron si primesti gratis 144 servetele umede pampers.

A primit cineva banii pe CIC pe luna ianuarie?

Roxana & David (12 sept 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanacp/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Marlena, tu erai in CIC dinainte de 1 ianuarie, nu-i asa?
Codruta, eu de o luna nu mai urc bouncer-ul pe nimic (si noi il urcam pe fotoliu, pe scaun, etc).
Bianca, multumesc pentru exemplul cu prietenii tai. Bona grasa mi-a promis ca o sa-i cinte, "vulpe tu mi-ai furat gisca" si altele, mi-a demonstrat ca are repertoriu bogat. Faza e ca acum stam iar si ne gindim daca nu e mai bine sa o dam la Botosani.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Roxy, sa va fie de bine prima tunsoare! Marlena zicea mai sus ca tocmai a primit cei 8 milioane pentru CIC pe luna ianuarie.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ieri am facut branza calcica din Milumil si nu a iesit zgrumturoasa rau. Azi am facut din bebelac si a iesit f.f. zgrumturoasa si nici nu a vrut sa manance. Fetele care fac din bebelac cum iese branzica? Nu stiu ce sa fac, ca am facut-o la fel ca cea de ieri. Cred ca nu-i mai dau.
Ceaiul de mere de la Hipp am descoperit ca are zahar, asa ca bine ca nu i-am dat.
Ioana felicitari pentru sportiva!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Sa vedem si la Cluj cand aduc asta indemnizatia...ca eu nika. Am depus dosarul in 14 ian

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Multumesc ca-mi tineti pumnii! E foarte greu de administrat antibioticul (Zinnat, in plus da si el inapetenta asa ca bb mananca f. putin. Am facut experiment: am turnat apa intr-un pamper si miroase tot a medicament. Sa n-o iei pe aratura?!

Kidule, help! Tu ai facut cercetari aprofundate. Vreau niste cereale: fara zahar, fara gluten, fara lapte (fara cereale) si sa mearga de la 4 luni.

Ioana, votez pt bona nr.1. Nu am incredere in persoane multicalificate, undeva o sa dea rasoleala, Miruna trebuie de acum supersupravegheata si pe de alta parte, n-as avea incredere ca ar mentine igiena ca lumea, in plus habar nu ai cum gateste. Bona 1, chiar daca s-a spalat demonstrativ pe maini, totusi inseamna ca macar stie ce trebuie sa faca, nu actioneaza spontan, e extrem de important, chiar daca a exagerat cu alinturile si a fost falsa nu e atat de grav, cel mai important e de fapt sa fie curata si sa n-o scape din ochi. daca-i si canta o data pe zi e super. O mai distrati si voi seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

...hop si eu, restanta la scris si citit din cauza virusilor, sper sa nu mai am prob. de-acum incolo.
Ioana, Flavia, Cristell, multumim !
Azi am fost cu Fabiano sa-i ia sange pt. analize la ficat. Cand am vazut cu ce ac vin dr. mi s-au inmuiat picioarele...bebe a scos un racnet cand i-a introdus acul, apoi a inceput sa rada la doctorita, a fost foarte cuminte. Maine dupa 10, avem rezultatele, stau ca pe ghimpiiiiiiiii, Doamne-ajuta sa nu fie nimic!
La multi ani sarbatoritilor zilei si bun venit celor noi !
Nanadana, si eu tot Weight Watchers tin si am slabit 7 kile din 11 ianurie pana acum, fara infometare si papand cate ceva dulce (putintel) in fiecare zi. Bafta ! E cel mai misto regim care poate exista, dupa parerea mea.
Pupici la fete si bebici,

Carmi

Foto bebe Fabiano (20.10.05)

Mergi la inceput

Vreau sa vedeti cum trage Petra de Matei (vecinul nostru) si el nu si nu. - sa nu se supere bebe Fabiano (Carmi):

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cpgrigoras/detail?.dir=a8d6&.dnm=3814re2.jpg&.src=ph

E facuta poza cu telefonul, sorry pentru calitate.

Poze cu noi

Mergi la inceput