Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, si sa-ti spun despre mine: de cand s-a nascut copilul mare lucru in rest nu fac, am femeie la curatenie (sincer, nu prea as apuca sa fac), am timp doar sa stau cam o ora pe net (adunat), sa mananc, sa-mi vad de igiena, sa bag rufe la masina, sa vorbesc la tel cam 1/2 de ora pe zi. cam atat. Cand e el treaz ma ocup numai de el. cum ar putea altcineva sa le faca chiar pe toate? Vreau reteta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Codruta, indrazneata Petra, nu gluma !

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

In sprijinul celor afirmate, am trimis un filmulet pe adresa comuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Codruta faina poza!

Nicole eu fac branzica din bebelac si asa iese cum zici tu, dar eu i-o dau in pireul de legume pe care il fac la robot si bag si branzica acolo si se faramiteaza f. bine. Totul iese ca o pasta.

Eu zau ca nu inteleg treaba cu facutul branzicii din lapte de vaca.
Citire de la Nestle "laptele de vaca NU este bun pt bebelusul tau!
Este cea mai mare greseala sa-i dai lapte de vaca bblusului tau! bla bla pt ca:
- este lapte greu, cu mult prea multe proteine pt o mica faptura omeneasca, ceea ce duce la distrofie si ii solicita grav ficatul si rinichii;
- are continut mult mai mare de sare decat laptele matern...
- duce la anemie, rahitism, bla bla
- predispune copilul la alergii, bla bla;
- favorizeaza constipatia datorita unui continut prea mare de Ca si fosfati, bla bla
- etc...
NU UITA: Laptele de vaca este ideal pt puiul ei, adica pt vitel!" inchei citatul....

Acum daca eu fierb laptele cu pastile de CA (nu e si mai bogat in CA, ca ei zic ca deja e prea mult??). Branza care rezulta nu mai e asa daunatoare ca laptele in sine?? Nu dati cu pietre, intreb numai... Daca stie cineva sa ma lamureasca si pe mine, va rog frumos ca nu stiu ce sa mai cred...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Irina si eu am aceeasi dilema. De aia am intrebat-o de 2 ori pe doctorita daca pot sa ii dau cu lapte praf. M-a intrebat ce varsta are (ca vorbeam la telefon). A zis ca e ok, n-am vrut sa insist sa nu par . Apai nu stiu.....poate ne lumineaza careva.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana felicitari pt mica sportiva. Eu cred ca ea va merge printre prii in picioare.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Irina, lapte de vaca= laptele asta pe care il bem noi.(Dorna, etc) Nu le dam lapte de vaca, ci lapte praf, formule, bla, bla. Branzica calcica facuta din lapte praf pt copii(laptele lor uzual) e OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sa mai dau si eu un semn de viata.

La serviciu nu mai am timp de internet ca sunt in predarea taskurilor pe care le faceam. Iar acasa alt job full time, si in plus ma cert cu bona actuala. La viitorul loc de munca (unde este si nasul Mirunei), nu voi avea program de 6 ore, asa ca se va mari si programul bonei. Si ei nu ii convine deloc prelungirea programului, desi ar fi programul pe care l-am vorbit initial. Si noi batem si recordul la salariul ei.

Asa ca Ioana, suntem tot in situatia ta.
Si noi ne gandeam aseara daca sa o dam cateva luni pe Anca la Slatina. Dar nu cred ca voi alege deloc varianta asta.
In primul rand, fiindca nu o vrea nimeni nici soacra-mea, nici maica-mea. E greu cu copil mic.
Daca ai bone de dat, poate ne ajuti si pe noi, te rugam frumos.

Jadi - Deni, ne pare tare rau ca ginerele e bolnavior.
Incearca sa fii 'barbata' ca sa nu vitregesti copilu' de laptic bun.
Sanatate multa.

Multumesc, imi creste valoarea cand ma laudati in legatura cu joburile mele

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Eu ii fac Ancai branzica din lapte La Dorna ca asha mi-a zis dr si ca nu ajuns sa iau Bebelac.
Dar ma gandesc ca laptele de vaca fiert si transformat in branza e in cantitate infima, fata de cel care i l-am da sa bea in biberon.
Voi ce parere aveti ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

RoxyP astazi la ora 9.30 a venit postasul cu CIC pe ianuarie.

Ioana da eu eram in CIC de la sf.lunii octombrie si luam cate 770 ron iar din ianuarie e 800 ron si vad ca o aduc acasa si nu o baga pe card.
Felicitari pentru sportiva!

Ce indrazneata este Petra..foarte faina poza!

Nici eu nu stiu in legatura cu branzica ...

Fug sa prepar piureul de legume ..kupilul doarme de 2 ore si jumatate si cred ca se va trezi curand.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput