Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Irina, merci! Eu ii dau branza cu banana si banana o fac la storcator. Am incercat cu blenderul, dar e cantitate prea mica si ramane pe el. Sa vad maine cum va fi. Poate nu i-a fost foame.
Nici eu nu inteleg cum e cu plictiseala...Si din ce in ce e mai full programul ( o data cu diversificarea si cu cresterea bblushei). Cand papa doar lapte si dormea ziua poate ma mai plictiseam, desi nu-mi amintesc.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gavrilia spune:

Buna!

Am un nascut pe 08.10.2005 si azi am privit incuviintarea sa diversificam hrana .A zis sa incep cu sucul de morcov,apoi cu sucul de mar,bananutza,supe..etc.Voi cum ati inceput?
Si daca ati inceput de la 4 luni.Acum Casian are 6.600 kg si a zis ca e destul de mare si poate ca nu se satura numai cu lapticul meu, avand in vedere ca papa foarte mult.

Multumesc

Gabriela si de 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Tonnia din lapte praf i-am dat fara nici o retinere.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Salutare tuturor mamicilor si bebeilor

Fetelor, pe mine nu m-ati mai vazut de mult scriind pe forum. M-am retras o vreme din cauza lipsei de timp. Sunt singura cu bb, Luxin Gabriel, si incerc sa fac fata tuturor problemelor, desi nu pot sa ma plang ca am avut probleme mari cu bb.
Am citit cateva pagini in urma si.. as vrea sa va spun ca eu spal rufele lui bb cu un detergent special pt bb-ei, de la Amway... costa in jur de 700.000 dar ma tine cam 2 luni si este foarte eficient .. toate petele se curata ft bine (spal cu masina la 40 grade, program de bumbac).
Am observat si eu ca pampersii nr 3 au un miros mai "deosebit", insa nu m-am gandit ca ar putea indica o infectie urinara. Apropos, cum ati banuit voi ca copilasii ar putea avea infectie, cum v-ati hotarat sa le faceti analize( manifestau niste semne ceva)?
Gabriel al meu, ieri a implinit 4 luni si sunt foarte mandra de el , de modul cum s-a dezvoltat pana acum, cat a luat in greutate (6680gr, 63cm) in conditiile in care mananca inca numai de la san. Am fost la dr. Culcer acum o saptamana si ne-a recomandat in urma unor analize de sange sa ia niste fier. Ii mai dau calciu si vigantol (el a avut fontanela mai mare de la inceput).
Citindu-va din nou imi dau seama cat de multe informatii am pierdut in tot acest timp... voi scrie mai des.. promit . Ceea ce m-a determinat sa intru .. a fost ca sa va cer o informatie... sunt disperata ca imi cade parul groaznic , nu stiu ce sa ma mai fac... cred ca am si lipsa de calciu, dar eu dc am pb cu rinichii nu am voie sa iau calciu .. asa ca nu imi ramane decat varianta cu mastile sau tratamentele de par. Stiti voi ceva in acest sens? Voi ati patit asa ceva?

va sarutam, Aura si bb Luxin Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

diafera,

am si eu o colega careia i-a cazut rau parul in luna patra(a bb) si si la mine da ceva semne; se pare ca e o reactie hormonala normala pt ca in timpul sarcinii cade f putin par si in jur de luna 4 a bbului nascut se intampla aceasta regenerare;
ea a luat cu succes(si am inceput sa iau si eu) calciu din cochilii de stridii si magneziu de la amway(e 600 mii o cutie cu 210 de pastile daca ai abonament sau asa ceva) si iti tb cam o cutie juma pt o cura completa;se iau 3-4 pe zi; exista la amway si o chestie speciala contra caderii parului-da aici nu stiu detalii

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Bun venit noilor mamici!

Aura, si eu tot cu amway am inceput sa spal de vreo 2 saptamani, l-am primit si ma declar multumita de el (cred ca am pus cam mult prima oara ca au iesit cam aspre rufele si le-am mai limpezit o tura), dar petele nu le scoate daca nu le inmoi inainte.

Fetelor, eu sunt o mama nebuna. Dupa ce i-am dat copilului morcov sambata (o lingurita stoarsa) azi i-am dat mar dat prin razatoarea de sticla, adica pulpa si nu suc limpede. I-a placut la nebunie. I-am dat o lingurita jumate.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Diafera bine ai revenit!
Irina, multumesc!!o sa mai incerc si azi sa vedem ce iese!
azi la pranz am servit pentru prima data supa, am fiert morcov, putina telina pastarnac si patrunjel si apoi am pasat morcovii si am amestecat cu supa, si a fost un esec total, adica Andrei a scos tot afara, a inceput sa planga si a refuzat categoric sa pape chestia aia......si zau ca nu era asa rea la gust ca doar am testat intai pe mine
si am avut si musafiri, ne-a vizitat soacra, ca nu-l mai vazuse pe Andrei de vreo 2 luni, si dai cu "sfaturi" de ma doare capul
ca ce chinui copilul cu supa aia ca nu e buna de nimic, ce eu as manca asa ceva? ca sa-i dau frate mar cu biscuite ca ea asa a crescut copii, si sa-i dau sa roada covrigi, sau un colt de paine, si sa ma duc mai repede la serviciu nu cumva sa-mi pierd locul de munca, si sa-i duc ei copilul ca il face ea mare
Irina, soacra-mea nu-mi face mancare, nici nu mananca de la mine, am servit-o cu o cafea , i-am ascultat cu interes sfaturile si cam asta a fost vizita.........bine ca a plecat!
bine ca nu citeste sotul pe forum

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Diafera bine ai revenit! Si mie imi cade parul. Dar de cand cu Klorane e mai bine. Dar eu vreau pt regenerare oarece tratament eficient ca mai am 10 fire pe 5 randuri in frunte .

Acum am o propunere... Ca sunt in pana de idei cu diversificarea asta... Am vazut la mamici de nush ce luna ca au scris in listuta de inceput ce papa bbii, mi se pare prea multa informatie (erau enumerate ingrediente), dar eu as pune un fel de MENIU, de fapt mai degraba o carte de bucate cu retete. Ce usor m-as decide in fiecare zi . Zic si eu....

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Este normal sa cada parul dupa nastere. Si cand am nascut prima data mi-a cazut parul, mult. Dar pana a facut bb un an, s-a regenarat complet. Si a crescut mai des decat inainte. Si acum a inceput sa-mi cada din nou dar nu fac nimic. Astept sa-i treaca.
Dar de ce trebuie sa dam obligatoriu branzica la copii? Parca lui fii-miu ii faceam din lapte normal. Nu mai tin minte.....
Eu cred ca branzica + banana e "chemarea constipatiei".

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Hai sa mai scriu ceva sa trec de 666 .

Mary, sotul meu stie prea bine ce gandesc despre mama lui. Chestia e ca a priceput mesajul "faci cum zic ca altfel nu pupi copilul". Si e tare cuminte, nu-l mai ia in brate tot timpul si nici nu-l mai sufoca. Si in plus face mancare si curatenie. Trebuie sa o laud sotului nitel ca destul am barfit-o .
Sper sa-ti iasa branzica. Si Vladut a facut la fel la supa prima data (si mie imi placea). I-am pus cereale si a papat. Acum deja pun cartof si dovlecel si branzica tot in supa (nu stiu de ce ii zic supa ca e pireu toata ziua ). Nu moare de dragul ei, dar papa fara sa scuipe. Accepta mai cu drag cu cateva picaturi de lamaie (Nicole mersi de idee ).

Poze

Mergi la inceput