IN BANAT LA NOI ACASA ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Prezent,prezent si eu fac printre bagajeeeeeee.
Vineri dimineata plecam,aici ninge de ieri si deja avem inca 40 de cm peste cei 2 metri care erau.Eu una m-am saturat de atata zapada.
Angy iti scriu un numar de telefon si vedem noi cum o sa ne intalnim,iti scriu un PM dupa ce termin mesajul.
Ingerash vacantza placuta si distractzie cu prietenele tale,lasa matza la caldura ca lor le place nu o deranja.
Himmelsduft vad ca si la tine ninge,stai aproape de mine? cand sti ca mai vi prin zona da un PM si mi-ar face placere sa ne vedem si sa ne cunoastem.
Impreuna hai nu fi necajita uite un de la mine sa-ti fie mai usor.
la fetele cu steluteeeeeeee si la cat mai multe.
Corina mai scrie si tu ceva e totul ok la voi,copii sanatosii? merg la Lugoj sa-ti aduc o clatita ceva de la Han?
Pe restul de banatence un asa apasat ca in Banat.
Acu merg sa pun si eu ceva poze in album,Angy pentru ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Na am pus ceva poze,primele 2 sint eu dar le-am facut cu webcam,copii mei si ultima sint nepoatele care stau in TM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Toria bravo pentru prezenta,mersi de mail,luam legatura oricum.

Mey fetelor sunt cu nervi la maxim din cauza RDS0ului,deci pica la greu de vreo saptamana nu mai ai ce cauta pe net,
Ma chinui acum sa fac albumul ca doar am comp. nou,selectez 10 poze le pun in album,dincele mai reprezentative,din 2004 incoace si cand termin de pus si mai trebuia sa le ataseze pica netul
Sa mor nu alta!!!!

Flavia,pussy,suntem cu tine.

Dia cat stai in Timi?
Fetelor sa stiti ca Dia e proaspat matusa, o felicit,nu am felicitat-o la timisoreni ca am vrut sa stiti si voi.Are o nepotica,dar sa va povesteasca ea mai multe,ca bat toba doar la scoala ca asta mi-e meseria.

Himmelsduft ce ne-am face fara tine la subiect,de cate ori tu ,Flavia si Oana(ingerash) nu ati tinut viu topicul,va multumesc!

Yasmine,fratele meu nu canta acum in Heidelberg doar merg la acel Iosif Herlo.

Valenka si Deya,ma doare sufletul sa nu vad Resita reprezentata mai des.

Pusici de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mersi fetelor, sunteti nist scumpe , mi-am mai revenit si eu putin.
Eu oricum va citesc chiar daca nu scriu, sa fiu la curent cu ce se intampla.
Dia felicitari matusica, sa fie bebe sanatos, sa creasca mare si sa va bucurati de el.
Angy si ingerash mai distrati-va putin ca mai sunt cateva zile de vacanta, apoi va asteapta greul:)
Toria sa aveti drum bun si distractie placuta
Himmelsduft la noi e prima despartire, cand el pleaca si eu raman acasa, da toti ne spun ca ne vom obisnui cu timpul:)

Ziceti ca ati mai pus poze? Neaparat imi fac timp sa intru, cand mai apuc pun si eu noutati

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Am reusit sa pun poze in album!
Si azi am mai patit aceeasi faza da nu m-am lasat,pana nu le-am pus.Sa vi le descriu:prima este cu Daniel in prima zi de scoala la deschiderea anului scolar.
A doua 18.septembrie de ziua lui Angy,cand ne pregateam sa plecam la localul unde i-am tinut ziua.
A treia la nunta lui frate-miu,in curte la ai mei la Chisoda.
A patra tot la nunta,la manastirea de la Sag,unde a avut loc cununia.Intra si sora-mea in peisaj.
Urmatoarea la mine in living,in 24 dec.asteptand-ul pe Mos Craciun.
A sasea la scoala pe coridor la cheful de dupa Concertul care l-am avut cu clasa in 30 mai,anul trecut.
A saptea la Verona,la cetatea din centrul orasului,urmatoarea,copiii la casa Julietei.
Ultimele 2 la Venezia,pe podul Rialto si in piata San Marco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

Prezent si eu !
BB al meu a fost bolnavior ..adica inca mai e ..suntem pe ultima suta de metri ..si ca si cum nu era sufi am avut si eu probleme cu o ureche..am suportat eroic, conform modelului rominesc(nu ma duc la dr )..in final am ajuns la dr. am capatat antibiotic si acu' mi-s muult mai bine.
Vad ca ati ajuns la capitolul 3
Felicitari Angy pt stelutze si pt. noul computer! Sa-l stapinitzi sanatosi!
Ma intrebai daca am stat in complex. Raspuns afirmativ..am locuit pret de 6 ani in caminul 6...deci nu departe de Liceul Ion Vidu
Drum Bun Toria
Vad ca unii se bucura de vacantza ..eu vorbesc..cu bb mi-s tot in vacantza ..uneori cind e bine dispus si nu vrea mereu in bratica
Al meu sot mai pleaca din cind in cind la clienti..da' se-ntoarce pe seara acasa
IngerashOau Planuri de banchet!`! Suna Suuper! Vreau su eu !!
Himmelsduft Si la noi ninge intr-una...noroc ca stau la bloc..zapada o curata Hausmeister-ul, iar masina sta in garaj subteran

Valenka, mami de Alex (n.22-04-05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Valenka, de ce sint am uitat sa ii doresc la baietelul tau Alex Gute Besserung!

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

Multumesc Himmelsduft!
Noapte buna Banat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

nu-mi vine sa cred , am scris un mesaj kilometric si s-a sters
buuuuuuunnnnnnn, o iau de la capat:
Dia, felicitari pentru sora ta
Valenka, hai ca te iau in bagaj la munte , daca aduci ciocolata cu tine (sunt maniaca, ce sa fac? )
Angy, ti-am vazut pozele, is super misto ( stiu ca tu esti obisnuita cu limbajul asta , cat despre RDS, eu i-as pt ca au niste servicii ( noroc ccc ca la mine merg acuma )
Himmelsduft, profit de vacanta ce deja simt cum se termina , azi am fost prin magazine (numa m-am uitat ), am fost la o prietena, a venit apoi ea la mine, am mancat pizza & am baut otrava (asa zice o profa a mea )
Impreuna, ai dreptate, se termina vacanta si vine bac-ul
Toria, am vazut si pozele tale, frumoase , Drum bun & neplictisitor

Acuma sper sa nu mai am surprize cu mesajul , va pup , NOAPTE BUNA, BANAT!

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Valenka,danke schon de urari si bine-ai revenit la subiect,o sa primesti si tu userul si parola de la album sa ne onorezi cu niste poze.
Imi pare tare rau de bebitzul tau ca e bolnavior,stiu ce inseamna,ai mei sunt asa de 2 saptamani.
Eu am stat in anul I in caminul 12,nu ca se impunea neaparat ca stateam la cateva sute de metri de intrarea in timisoara,dar eram studenta,aveam o norma si la scoala si eram dansatoare la Doina Timisului,deci de 2 ori pe saptamana repetitii,plus studiul individual,care il faceam la Filarmonica,ca facultatea pe-atunci nu avea nici instrumente,nici sala.
Dar cel mai important motiv era ca stateam in camera cu o colega din lugoj,care venea de 2 ori pe satpamana la timisoara si stateam de fapt cu prietenul(sotul meu);)
Himmelsduft,si eu scriu cu drag aici,toate am inceput deodata practic,ma simt bine si pe Impreuna Timisoara,dar cel mai bine e aici.
Ce imi pare rau ca nu gasim pe nimeni din Banatul sarbesc,aia banateni,nu gluma!
Flavia si eu eram distrusa cand pleca sotul meu la inceput in delegatii,greu am trecut peste,dar acum nu ma agit,cateva zile e chiar ok.Nu stiu cat e plecat sotul tau?

Fetelor ati vizionat albumul la care m-am chinuit atat,aveti si explicatiile pe pag. precedenta.

Mergi la inceput