IN BANAT LA NOI ACASA ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Angy, nici eu nu schiez ca nu stiu, dar m-am dat cu bobul si cu ... nimica ( m-am dat pe costumu' de ski, stateam frumos pe fund si alunecam, sa vezi ce curbe luam printre copaci , a fost super) eu zic ccc ca Straja e un loc ccc care merita vazut, eu cel putin

noapte buna

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Ceau fetelor,
Am intrat pe forum doar sa va salut, ca sint franta de obosita. Maine scriu mai mult. Pina atunci va doresc o seara placuta,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Va zic si eu, ca sunt "amortita", abia astept sa vina primavara ca nu mai am rabdare

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Si eu la fel!!!
Vreau primavaraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

fetelor, la noi e iarna grea! serios, e mai rau ca in decembrie a.c.
da mai trebuie sa rabdam vreo 2 zile si se termina...sper.
va multumim pt. felicitari.
noapte buna
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Si eu tot pentru putin am intrat sa va salut! Am reusit azi o performanta! Sa stau de 10 ore in fata calculatorului si sa nu intru pe forum pina seara!

Si tot il vedeam in stinga linkul de la favoriti dar mi-am propus sa nu intru ca sa pot sa imi termin ce aveam de terminat de acum o luna . Ca tot timpul cind intram "pentru citeva minute" pierdeam ore intregi Asa e cind tragi chiulul, cind esti cu morcovul in fund nu mai ai ce face!

Va pup, Cred ca urmatoarea postare va fi de acasa din Timisoara.

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetelor, ce faceti? eu nu am intrat ieri pe forum ca am avut o zi grea, azi e mai usor asa ca am intrat si eu sa va salut. eu sunt cu rutina mea obisnuita, scoala, casa, mai prin centru si aiurea dupa ore, as merge si eu la un chef, sa dansez, sa ma distrez dar deocamdata nimic nou la orizont. mai stau un pic si ma duc afara cu o prietena.
Va pup

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao!
Pe mine ma doare capul,sunt varza,ieri a fost o zi nasoala,azi la fel,oare asa o tin toata saptamana?
O sa ma pun devreme in pat poate se remediaza ceva.
Incerc maine sa deschid capitol nou.
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Ingerash, am vazut si eu pozele, sint super, mi-au placut iar comentarile
Si eu astept primavara, dar vad ca se lasa asteptata, ca la noi inca ninge. In gradina am ghiocei si vad ca au dat zambilele si narcisele, vreau sa vad verdeata, ca de alb m-am saturat. Ieri am avut atit de mult de lucru, incat am ajuns franta acasa, nici mancare nu mi-a mai trebuit. Astazi a fost ceva mai bine, am fost si la Leo, el e singurul se pare care se bucura de vremea asta.
Voi ce mai faceti? Sa nu va lasati cu scrisul, chiar daca 3 randuri numai, ca eu va citesc cu drag.
Angy, sa te faci bine sper, si multa sanatate.
la toate,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

ce poze dragelor? sa nu-mi spuneti ca ati facut adresa aia comuna si eu habar nu am..grrrr.
spuneti si mie sa ma "desconspir" si eu.
nu vreti niste fulgi de pe la noi?
na lasa ca vinein curand si primavara odata cu el! sper!
gute nacht,
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput