IN BANAT LA NOI ACASA ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 13
ingerash spune:
Ceau fetelor, imi cer scuze ca nu am scris ieri dar am avut o zi plina si obositoare...
ieri a fost si baba mea si mi-a placut cum a fost afara, si zapada, dar si soare si cald apoi ... nu am intrat ieri pt. ca am fost super obosita si m-am culcat, am avut ore de dimineata, apoi meditatii si apoi am fost la cineva, am ajuns acasa franta
Angy, faine cadouri ai primit de 1 si 8 martie , la expozitia de martisor nu am fost, am fost in alti ani si erau numai prostii asa ca nu stiu daca merg, poate...
Impreuna, si la noi e vremea tare ciudata, ieri dimineata era plin plin de zapada, tot alb afara si acum nu se mai vede absolut nimic
Himmelsduft, multumesc de incurajare, si eu am vrut sa-i iau la mami frezii de 1 martie da erau 5 ron firu' si m-am lasat pagubasa, pana la urma i-am luat o floare in ghiveci ca alea ii plac ei cel mai mult, le ingrijeste si vorbeste cu ele (cu ele si cu matza )
Viorela, felicitari sotului... ce noroc cu plicul, mie tot imi trimitea poze o prietena de acolo dar culmea ca "se pierdeau" tot timpul, traiasca mailul!
Dia, zici ca vii in Tm si ti-e greu sa te desparti de fete? sa vezi ce m-a pupat pe mine mama prima data cand m-am intors din Germania (am fost singura acolo la prieteni o luna), nici nu ma gandeam eu ca asa dor i-a fost de mine . si eu as veni sa ne intalnim daca nu se suprapune cu programu' meu :)
Va pup pe toate, si va promit ca o sa mai scriu ...
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
angy11 spune:
Dia,dupa ce srisesem mesajul,am realizat ca se poate intelege ca e vorba de joi.
Nuu,Doamne fereste.
Stiu bine cum e faza cu copiii,eu dupa ce s-a nascut Daniel am fost o saptamana la bucuresti la Def,doamne,parca eram nebuna,toata ziua numai de el vorbeam.
Apoi alta faza,Daniel nu doarme singur,e in stare sa faca noapte alba,asa ca dormea cu noi,Angy a tras ponoasele de mica la ea in camera...pana a crescut,atunci a realizat ca ea doarme singura si Daniel cu noi,s-a infipt si ea,eu aveam program mai lejer,ma puteam odihni dimineata,asa ca cel care a plecat din camera,a fost Emil,care si in prezent doarme la Angy in camere,acum as putea sa fiu mai drastica sa le impun,dar mi-e asa de bine cu ei si mi-e asa de mila sa-i oblig incat ne complacem asa.
Ingerash,eu care te credeam la vreun chef,discoteca aseara...
Himmesduft si noi tot speram la primavara,azi a batut un vant...trecea prin oase nu altceva!
angy11 spune:
Si iarasi am uitat ce era mai important,Dia,am vorbit cu cumnata mea despre lapte,cand vine femeia la ei o intreaba,ramane sa-mi dai tu detalii.
dia_codat spune:
Noi nu le-am obisnuit sa doarma cu noi si imi pare bine.
Cit am avut-o numai pe Caroline aveam doar doua camere aici in Fr si Caroline era in patut linga patul nostru. Cind am mers in Romania la fel, era mica si ne parea rau sa renuntam la birou ca sa ii facem ei camera.
Inainte de a o naste pe Stephanie am obtinut aici un apartament cu 4 camere si i-am facut imediat camera Carolinei. Asa ca, de la 1 an si 8 luni a dormit in patut singura in camera (obligata ca a venit surioara sa ii ia locul in patut in dormitor). E ca ne trezeam de 2 ori pe noapte sa mergem la ea ca plingea asta e alta poveste .
Cit am stat anul trecut in Romania (de data asta cu doi copii-din oct pina in iunie) am transformat biroul in camera Carolinei iar Stephanie era tot cu noi in dormitor.
E, la intoarcere in Franta am hotarit ca ne sunt suficienti 3 ani cu un copil linga noi si le-am mutat pe amindoua intr-o singura camera.
Si e foarte bine, noi suntem linistiti si singuri la noi in camera iar fetele la capatul celalt al coridorului la ele in camera!
Foarte rar le luam pe cite una cu noi in pat cred ca doar atunci cind sunt bolnave si se foiesc prea mult la ele in patut. Dar Stephanie dupa vreo ora de foit si la noi in pat ne cere sa o ducem la ea in patut ca doar la noi nu are gratii sa se tina cu minutele de ele!
Dia
Printesele lu mama
deya spune:
auci:(((( iar scriu din an in pasti promit k o sa scriu mai des o sa am net nonstop ce va zik greu cu scoala cambrigde se apropie dau in disperare deja imi e foarte frica doamne dai sai l trec
angy sunt mai bine nu ma mai doare asa spatele multumesc ca te-ai oferit sa ma cazezi nu vreau sa deranjez.esti o dulce. la ce liceu esti profesoara?
ingerash bafta cu bac-ul si cu faculatea
va pup pe toate promit sa mai scriu cat de curand pot pan atunci engleza pe paine
de 1 martie a fost frumos am primit multe martidoare mai ales de la cine mi-am dorit
va pup
ingerash spune:
salut fetelor.
am intrat dar nu stau mult
am intrat sa va zic ccc ca am inlocuit pozele din album cu unele de la munte, daca aveti timp si chef sa va uitati
va pup pe toate
Duminica placuta in continuare!
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
impreuna spune:
Mama da cat ati scris, wk asta ati avut un spor...:)
Se vede ca vine primavara, iesim din amorteala:)
ingerash super pozele de la munte, mi-ai facut pofta:)))
Unde ai fost? Muntele Mic cumva?
Flavia (sotie si mamica fericita)
ingerash spune:
ceau fetelor. ce faceti? eu am planuri sa ma uit la Oscaruri la noapte si maine o sa dorm cu capu' pe banca parca vad ca n-o sa mai stiu de mine :)
Impreuna, ma bucur ca ti-au placut pozele, sunt facute la Straja, in jud. Hunedoara, ce m-as mai duce odata, am plecat cu o senzatie pregnanta de durere de rau in suflet asa mult mi-a placut
Va pup pe toate, sa aveti o saptamana faina
angy11 spune:
Ingerash,am vazut si eu pozele sunt absolut superbe.Mi-ai facut pofta,noi nu schiem,dar nici pe tine nu te-am vazut cu schiuri,insa chiar mi-ar place sa merg,tot auzeam timisoreni vorbind de Straja,dar ma gandeam ce mare scofala o fi,dar e fain.
Flavia asa e ne-am harnicit We asta.
Va doresc o saptamana usoara si placuta!