Aspirante optimiste - 180

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

M-am intors de la medica si...un mare kk....acum are 45mm si este chist. Nu stiu ce am de facut pe mai departe ca dr. mea se intoarce abea Luni si probabil ca atunci o sa-mi dea un tratament ceva.
Io nu stiam ca si chisturile cresc asa de repede ca si foliculii...auzi la ei...iei era de 33 mmm si azi de 45mm........

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Andicule, sar'na pui dar nu cred ca este sa fie luna asta. Pentru mine este clarrrr! N-are cum sa fie daca am asa bolovan de chist. Data viitoare poate.......

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Lauricipani, imi permit sa scriu si eu aici doar ca sa-ti spun sa nu te necajesti inca asa de tare pt chist pt ca s-ar putea sa fie unul functional care sa se reabsoarba la menstruatie. Eu am patit asa cu un chist de 56mm care dupa menstruatie a disparut de tot.
Bafta si la toate aspirantele optimiste

Cristinna

Mergi la inceput

Cristinna sa te auda Dumnezeu! Macar sa fie asa si sa scap.

Laurici
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Laurici imi pare rau ca e asa de mare .Daca e functional poate disparea complet la ciclu dar poti sa-l "ajuti" sa dispara cu extract de muguri de zmeur.
Tratamentul e cu anticonceptionale.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Asi nu stiu daca este functional sau nu dar o sa incerc si cu extractul de muguri de zmeur. Mersic frumos.

Va pupic fetele ca ma car acasica!

Laurici
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata fetilii!

Sa nu ma puneti sa hotarasc eu iara unde ne vedem ca va maninc!ziceti si eu vin!
Din fetele cu care nu ne cunoastem nu vreti nici una sa veniti,sa ne vedem la fetzisoara???hai ma ca nu suntem chiar asa uritesi nici nu mincam pe nimeni,parol!

Astept si cu ocazia asta poate gasesc si io unu cu corespunzatori

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_stan spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Neata fetilii!

Sa nu ma puneti sa hotarasc eu iara unde ne vedem ca va maninc!ziceti si eu vin!
Din fetele cu care nu ne cunoastem nu vreti nici una sa veniti,sa ne vedem la fetzisoara???hai ma ca nu suntem chiar asa uritesi nici nu mincam pe nimeni,parol!

Astept si cu ocazia asta poate gasesc si io unu cu corespunzatori

poze

Deja ma intrebam ce anume ar trebui sa fac ca sa ma bagati si pe mine in seama. Am postat o intrebare la care nu mi-a raspuns si mie nimeni O sa incerc sa vin si eu daca imi spuneti unde si cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata aspirante!
Azi nu mai e asa de frig si parca vrea sa ninga!
Va doresc la toate o zi faina.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele frumoase,

Nu-mi vine sa cred ca nu mai scrieti nici una!!!!!! Uratelor!

Vale, io chiar nu am nici o idee unde sa ne vedem...nu ma pricep deloc la ales locuri bune de papa si super bine la banutzi.......si.....super buni asa ca astept de la voi.

pup toate fetele!

Laurici
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput