Aspirante optimiste - 180
Raspunsuri - Pagina 9

monika_monik spune:
Buna dimineata! eu sunt Monika si sunt noua in acest forum!Ca si multe dintre voi sunt si eu o aspiranta la rolul de mamica si cred ca mai am putin si inebunesc daca nu vorbesc cu cineva.Ma primiti si pe mine in grupul vostru?

asi spune:
quote:
Originally posted by lauricipani
Buna dimineata fetele frumoase,
Nu-mi vine sa cred ca nu mai scrieti nici una!!!!!! Uratelor!
pup toate fetele!Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Tabitha spune:
Buna, dragele mele.
Mie mi-a revenit optimismul, asa ca presupun ca ma pot inscrie pe lista voastra, nu? E miercuri, dar pentru mine week-endul deja a inceput, caci maine plecam la munte
, sa ne simtim bine si sa ne relaxam. Ne incarcam bateriile si peste 2 luni ramanem insarcinati
. Asa mi-am facut planul. Ce ziceti? E realist? Va pup pe toate si nu uitati ca viata e frumoasa.

dandana spune:
laurici, ia incearca mama cu carpicon, unu seara si unu dimineata, masaj cu crema de galbenele pe partea cu chistul si cataplasme cu coada calului ca doar am experienta! eu am mai facut si bai de plante, astea erau haioase! calma, ca oricand se poate face punctie si exclus efort fizic, nu ridici, nu impingi etc. ma-sa mare, ca a crescut cam repede!
pt cineva din bucuresti, am doua cutii de napraznic, nedeschise!
ieri am luat sange pt triplutest, bebelina bine, ma-sa a luat cam mult 4 kg, de la inghetata aia mi se trage, ca mananc in fiecare seara
pup fete dragute!
dandana 16+

tumpi spune:
mai, mai ,da ce va inghesuiti la vb si la care sa vina la intalnire..Ce de locatii ati propus, ma minunez
.
Uite,fiinca voi nu faceti nimik si pt ca am constatat ca nu-s blonda va propun niste loctii, voi alegeti:
www.sapteseri.ro/index.php?page=details&ln=3&city=1&pid=1602" target="_blank">LOUISENHOF
www.afterhours.ro/restaurant_Thalia.html" target="_blank">Thalia
www.sapteseri.ro/index.php?page=details&ln=3&city=1&pid=936" target="_blank">VAMA VECHE KM 0
acum veniti si voi cu propuneri.mie imi e indiferent.poate fi La Mama, Pizza Hut, orice, chiar si o
www.rendez-vous.home.ro/" target="_blank">ceainarie
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

andicu spune:
Buna dimineata!
Maaama, ce-as mai veni si eu la intalneala!...fetelor, ma cam ofticati voi cuintalnirile saptamanale,dar tot prind eu o data o joi sau vineri sa vin cu voi!
Vale, eu stiu ca sunteti toate niste frumoase si haioase,asa ca eu daca m-as teleporta,as veni la toate intalnirile!
Laurici, la naiba ce creste chistul ala!poate ai noroc si e cu "zice" fetele, se resoarbe la ciclu!
Dandana, bravo tie si la mai mare! sarcina usoara in continuare!
Tabi, ma bucur ca ai revenit Aspiranta Optimista!
Eu tot astept la rushi,se chinuie din greu, ziua 29, au intarziat afurisitii, ca sa nu am si eu un CM regulat,taman acu' in apropiere de FIV!
Andreea.Pozele mele

lauricipani spune:
Dandana m-ai facut sa rad in hohotesar'na mult pentru sfaturi si ma rog sa-mi dea Dumnezeu curajul sa fac tratamentul ca io de felul meu sunt cam puturoasa.
Sa ai grija de bebelina ta dulce si sa nu te gandesti la cat de grasuna o sa fi, cand o sa alaptezi dai jos totul!!!
andicu, bleachhhh, nici nu ma mai gandesc la el. Ma gandesc doar daca o sa-mi dea ceva dereglari ca io nu ma pricep la d'astea! Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

lauricipani spune:
asi iuby Laurici
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

marinar spune:
Buna fetelor
Leditia- merci mult pt informatii. Ce bine e sa ti se mai dea cate un sfat.
Laurici- multa sanatate. Hai ca tinem pumnii si o sa fie bine.
Mai fetelor, eu nu prea am prins faza cu intalneala, dar daca se poate vreau si eu sa vin. Ma primiti????????
Mai fetelor. Eu am reusit sa-l conving pe al meu sot sa faca o spermograma. Nu ne-a zis dr dar am vrut eu- macar sa stim ca prestam cu folos. Spuneti-mi si mie unde sa mergem- sa avem si incredere in rezultat si sa fie si atmosfera mai . El ar prefera sa merg cu el, stiti voi......., dar macar sa fie o camera ok pt asa ceva, nu cum a patit-o fratele meu la Giulesti- l-au bagat intr-o debara, vestiar, sau asa ceva ... Pai ce rezultate sa dai.
marinar

Anca Wish spune:
Fetili, io zic sa mergem "La mama" acolo unde ati mers voi data trecuta.
Marinar, te asteptam la intalneala, normal. Spermograma...hmm..Nu stiu exista vreun loc in Bucurestiul asta, unde sa fie un cadru .
Parca vad ca acu' cand sunt hotarata sa vin, vin 3 fete.
Laurici, te rog io din sufletul meu asta bun sa vii.
Tumpi, Lachioanea, Vale, Gogosico, Mura, Mirela....va bagati?
anca...SIGUR intr-o zi