Aspirante optimiste - 180
Raspunsuri - Pagina 5

tumpi spune:
marinar e posibil sa fi facut o candidoza din cauza antibioticelor.Incearca niste spalaturi cu ceai de galbenele combinat cu ceai de pelin si bicarbonat.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

ancuta_stan spune:
sotul meu si-a facut programare pentru spermograma la IDS - Dorobanti. Stie cineva ceva de aceasta clinica ? Suntem pe maini bune sau va trebui sa mai facem si in alta parte ?
Multumesc pentru raspuns.

martha78 spune:
Mexxa, imi pare tare rau, ai incredere, trebuie sa fie bine, acelasi diagnostic il am si eu si inca mai sper, dar ce simptome ai, cum te simti?
Anca, am fost ieri la doctor, eu l-am intrebat ce sa fac in continuare daca sa fac intrerupere sau daca sa merg mai departe asa cu toate durerile astea care le am, iar doctorul a respins total ideea unui chiuretaj ca zice ca e riscant ca si asa am destule prob, asa ca trag de mine si sper sa fie bine pana la urma

Liana30 spune:
martha o sa fie bineeee..io sunt alaturi de tine si te sustin...hai ca treci tu si peste asta..ai sa vezi..
"Nimic nu-i imposibil!"

martha78 spune:
Marinar, poate fi o iritatie de la prezervativ, dar poate fi si o infectie urinara sau o candida; incearca niste spalaturi cu galbenele si poate chiar cu tantum rosa
Liana,

adela achim spune:
Mexxa si Martha,imi pare rau ca ati inceput sarcina asa...dar in nici un cz sa nu renuntati!!!!!!!!!!O cunostinta a fost foarte rau,a avut si o hemoragie nasoala,a stat mai mult in pat,dar nu s-a lasat,si...a nascut o fetita superba...Ma rog sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine de periada asta!
Gogosar sa-ti traiasca sotul!
Liana
Va pe toate
ADELA

martha78 spune:
Adela, certitudinea ca va fi bine nu o are nimeni, numai Dumnezeu stie, noi nu putem decat sa ne rugam si sa speram la mai bine

dana p. spune:
Marinar, vezi sa nu fie cumva o infectie urinara.Fa-ti un sumar de urina si o urocultura.
Gogosar, sa-ti traiasca sotul, si sa fiti fericiti impreuna!!
Ps. si al meu sot tot varsator este.
Va pupacesc!!
Dana
Poze