Detoxifierea organismului (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Georgeta, vezi ca ti-am dat un pm cu tel la care am comandat eu argila.
Mai fetelor, eu de cand fac cura asta de argila merg la baie de 2 ori pe zi, nici vorba sa ma constipe, cum se vehicula pe-aici.
O fi normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

crini, sa nu iti faci probleme. Constipatia apare la inceput, daca apare, dupa care iti regleaza tractul intestinal.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

De ce spuneti ca nu e voie argila in aceea perioada a lunii? Mie tocmai mi-a ajuns comanda si as vrea sa ma apuc de maine... sa aman pana dupa probleme? In prospect nu spune nimic despre asta...
a, si pt cine intreba a costat 350.000, mi-a venit ieri pachetul de la Mircea Bocan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Eu am citit prima data intr-o carte cu terapii naturiste ca nu e bine sa bei argila in perioada ciclului. Am citit prea tarziu, ca eu atunci trecusem de ciclu si eram pe la jumatatea curei. Nu am patit nimic, nu m-am simtit rau, deci nu pot sa iti spun de ce nu e bine. Poate alte persoane reactioneaza altfel. Dupa aia am mai cautat si pe net despre subiectul asta, si si aici mi s-a confirmat ca nu e bine. Dar atunci dr Bocan de ce nu scrie pe prospect? Ar trebui sa-l intrebam. Are adresa de mail?

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

ileana, deci motivatia este totul!

daca esti destul de motivat poti face orice. cand esti la un pas de diferite boli, te poti mobiliza serios. eu doar cand ajungeam in spital (sau la un pas de a ajunge) puteam sa-mi strang destula vointa ca sa incep o dieta...

Soleil, pentru crizele de ficat ff bun e farebil-ul, e ceva medicament (de fapt picaturi) romanesc, preparat din ingrediente naturale. and it works like magic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus gagici,

Am revenit si eu...
Confirm...daca am fost si plecata, doar "apa de dimineata"imi ramane bauta...mai bine ma supun riscului cu burta , decat sa continui asa...

Am facut dermoanaliza, la o farmacie SensiBlu...pe urma mi-a dat tanti aia si o reteta....cosmeticale...faza este ca eu foloseam din ele...si am cam puso in incurcatura cand i-am spus ca le folosesc si totusi am iesit in halul asta....

Mergi la inceput

Servus,

De astazi m-am apucat de cura de intretinere , cu argila. 10 zile/ luna, timp de 5 luni...dupa cura de 21 zile.
Sa vedem ce iese, ca de la cealalta nu simt nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Uitati aici un site de unde se poate comanda argila si e si mai ieftina decat in Plafar (250.000 lei/kg) sau prin comanda telefonica.Eu mi-am comandat azi, sunt curioasa daca mi-o va trimite repede.Costa 350.000 lei, 2 kg.

http://www.argila-algo.ro/

Mergi la inceput

Servus,

...asta-i site-ul lu'Nenea Bocan, de care tot vorbim aici...poate daca a scazut EURO, a scazut si pretul, dar taxele postale le-ai calculat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Taxele postale sunt incluse in astia 350.000.Citeste, ca scrie in site.
Eu am cumparat prima data de la Plafar cu 250.000, 1 kg dar am facut prostia s-o bag in robot ca s-o faramitez.Doar dupa aia mi-am dat seama ca nu-i voie sa se foloseasca metal.Credeti ca mai e buna de ceva??Oricum n-am luat decat 3 zile din ea, ca dupa aia mi-a venit ciclul.

Mergi la inceput