fantezii sexuale
Raspunsuri - Pagina 3
vikinga spune:
Angel pai asta nu e fantezie sexuala, asta e numa' dorinta
ok sexuala, dar doar dorinta! Si mesajul tau plin de dorinte
nu confirma decit faptul ca nu poti avea baza in prietenia "sincera" a unui barbat. Pai fata se gindea la chestii "de gasca" asa intre prieteni si tu tot timpul cu ochisorii pe popoul ei
, ntz ntz ntz ce-ti e si cu
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
KUKI spune:
Nu sunt vreo puritana, ba chiar ma consider o femeie normala cu fantezii sexuale si nu numai, puse in practica sau nu, treaba mea...dar de data asta nu sunt de acord (daca vrea cineva parerea mea) in ruptul capului cu povestitul fanteziilor sexuale cu lux de amanunte pe un asemenea site.
Ce rost are sa amestecam lucrurile? Pentru asta sunt site-uri special dedicate, cine vrea, ne putem intalni acolo si facem schimb de experienta
...sau nu...
Stiu ca au mai fost subiecte cu tenta erotica, nu m-am bagat nici la alea, dar parca nici nu m-au deranjat. Una era sa-ti dai cu parerea "da sau ba" asupra unei alte exprimari a sexualitatii decat cea traditional acceptata si parca altceva este sa ne apucam sa povestim aici ce cum, unde, cat sau in ce pozitie...
Zic si eu...
Babisa spune:
Pai probabil ca deja a epuizat toate materialele de pe net ...vrea ceva nou,ceva care sa il incite mai mult.
Nu sunt de acord ca pe acest site trebuiesc discutate numai subiecte care tin de copii,dar totusi, nici sa ne povestim fanteziile.Cred ca este un forum pt probleme intime.daca ai o problema sexuala ,iar mi se pare ok de discutat ,sau o intrebare ,o nelamurire despre sex ...e ok....dar de la asta pana la a ne povesti nebuniile din cap ...
Cu siguranta tu esti interesat de asta ...dar o sa o dai cotita ca vezi doamne ai vrut sa vezi care sare sa povesteasca si ai vrut sa faci misto ...dar stim cu toate adevarul.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca
vikinga spune:
Kuki ai dreptate, asa gindesc si eu. Nu stiu, dar temele sexuale sunt al naibii de intime, de fantezii nu mai zic...eu una nu-s in stare sa vb lejer cu o mie doua de oameni asa
Si nu stiu, da' cind vine un barbat si ne cere fanteziile asa pe farfurie si ne mai da si un model gasit pe net(care e de excitare a maselor nu un adevarat schimb de idei) mie-mi pare asa a perversitate.Ori asta e un site despre copii, unde parintii mai vb si de altele dar in nici un caz nu vad oportun ca mamele de pe aici sa excite necunoscutii de prin spatele monitoarelor cu povesti erotice. Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
angelp spune:
Amica mea are o sora
Frumoasaaaaaa ,da frumoasa foc
in t cu ea ,cam de vreo ora
C/am inceput/o dintr/un joc
Si cum spusei sufar de/o boala
Precis sa fiu chiar la mijloc,
dar nu stiu cum ,c/avea o scoala
M/a lecuit de ea pe loc
i ce vorbesti m/a luat frumos
la piit si frectionat
putin in sus,putin in jos
cu alifie delicat
si cand s/a/ncins,m/a luat vartos
ca nu va mint,m/a/ncalicat
pe cat eram eu de batos
de scartaia si bietul t
vreo 2 zile rca trei
frate am fost ca nou nascut
si asta din pricina ei,
c/atat de bine mi/a facut,
dar mai apoi avui iar na
ceva din nou ma deranja
exact in zona mediana
chiar foarte tare ma jena
de am rugat/o insistent
pe sora prietenului meu
sa/mi faca/acelasi tratament
daca se poate mai mereu
da nici prin gand sa ma refuze
treaba fiind si contra cost
sau cel putin sa mi se scuze
ori sa ma ia cumva la rost
Ii multumesc lui Dumnezeu
fiind lecuit de/acum de boala
Caci sora prietenului meu
de dimineata cand se scoala
masaj imi face mai mereu
Ca ea e sora medicala
Scaram noi de lepra,ciuma
Dar cu sciatica ,...nu/i gluma
De v/ati gandit la vre/un cat
sau cine stie ce prostii
Cititi povestea inc/o dat
Io/s om serios am si copii!

brendamitran spune:
Adica....."uite proastele cum se agita,si tot nu pricep ce vreau io..."
Pai zi tati pe sleau,ca-i mai simplu!
BRENDA
CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran