fantezii sexuale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Angel radios, n-am sa fiu rea sa te intreb ce cauti tu la "femina intim". Da' aduce un pic asa, a perversitate. E ca si cum te-ai uita la fete pe gaura cheii...
Ba ne mai si provoci...tz,tz,tz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Daaaaaaaa........
Pe urma......hai sa fim cinstiti....site-ul acela se compara cu forumul DC? Cred ca nu ar fi cazul sa trecem de limitele decentei si sa incepem cu povestioare erotice....
Si nici adminii nu cred ca ar fi de acord,asta va garantez!

BRENDA

CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Totusi este un forum pentru copii.
Nu cred ca e locul potrivit pentru a vorbi de fantezii sexuale.Si inca vrei sa auzi mai mult decat ceea ce e scris in link????
Doamne....macar ai aruncat acolo un ochi sa vezi ce scrie?iti dai seama ce inseamna sa scriem mai mult? Daca simti sa faci asta,du-te pe un forum unde se vorbeste numai de sex.Acolo vei povesti de fanteziile tale si vei citi alte fantezii ale forumistilor de pe acolo.
Ce ai gandit?Daca pui link-ul si noi citim,trecem repede la povestitsi avea ce citi sau amuza

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

io cre'ca angelp vrea sa zica ceva da' nu prea stie sa se exprime

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

Adusca ai ghicit!
is mai bun la fapte
va intreb...
deci sa incep eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

angelp, baga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Adusca are dreptate...greu cu exprimarea asta domne'...nt nt nt nt....

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

quote:
Originally posted by adusca

io cre'ca angelp vrea sa zica ceva da' nu prea stie sa se exprime

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Vrei sa insinuezi ca sobectu' trebuia deschis la "arte" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

Claudia,era colega mea de facultate,avea cam 1.68m,era bruneta si tunsa scurt,baieteste,cu sanii tari si obraznici.Ce ma atragea insa la ea era insa rtea inferioara a trupului,avea un fund rotund,bombatel si sexy!
Ei bine eram inebunit du ea si imi petreceam ore imaginandu/mi funduletul unduindusi/l lent sub mine ca valurile occeanului,ma imaginam framantandu/i carnea,muscandu/i usor sanii,jucandu/ma cu trupul ei moale si alb.Eram timid in primul an de facultate si cu foarte putina experienta sexuala si n/as fi indraznit niciodata sa fac prima miscare in sensul unei aproprieri intre noi.
Ne/am imprietenit intamplator,am ajuns sa formam o gasca si sa petrecem multe seri de weekend in vizita unul la celalat mai ales la mine pt ca locuiam singur,....
nu mai lungesc povestea ,inevitabilul s/a produs intr/o seara geroasa de iarna si i sunt recunoscator ca daca n/ar fi existat initiativa ei am fi ratat un lucru minunat....

Va urma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

quote:
Originally posted by angelp

Claudia,era colega mea de facultate,avea cam 1.68m,era bruneta si tunsa scurt,baieteste,cu sanii tari si obraznici.Ce ma atragea insa la ea era insa partea inferioara a trupului,avea un fund rotund,bombatel si sexy!
Ei bine eram inebunit dupa ea si imi petreceam ore imaginandu/mi funduletul unduindusi/l lent sub mine ca valurile occeanului,ma imaginam framantandu/i carnea,muscandu/i usor sanii,jucandu/ma cu trupul ei moale si alb.Eram timid in primul an de facultate si cu foarte putina experienta sexuala si n/as fi indraznit niciodata sa fac prima miscare in sensul unei aproprieri intre noi.
Ne/am imprietenit intamplator,am ajuns sa formam o gasca si sa petrecem multe seri de weekend in vizita unul la celalat mai ales la mine pt ca locuiam singur,....
nu mai lungesc povestea ,inevitabilul s/a produs intr/o seara geroasa de iarna si i sunt recunoscator ca daca n/ar fi existat initiativa ei am fi ratat un lucru minunat....

Va urma....

pa

Ai inceput bine dupa care ai taiat-o brusc.............desi era chiar copie dupa o povestioara de dincolo
Alayna,daca forumul se numeste "despre copii" nu inseamna ca nu discutam pe aici si probleme de ale noastre,cei adulti,daca o sa cauti o sa vezi ca au mai fost subiecte de genul asta.
Ce vroiam eu sa spun in postarea precedenta era ca aici,chiar nu vad potrivite povestioarele alea ieftine care abunda in expresii super-erotice,ca sa nu spun altfel.
Angelp,daca vrei sa povestim aici fiecare despre fanteziile noastre erotice,spune-ne.....tot nu intelegem ce vrei,eu cel putin....is mai grea de cap...

BRENDA

CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput