fantezii sexuale
Raspunsuri
alayna spune:
Da' chiar care e faza?
Ai relatat pe acolo o povestioara si vrei sa o citim?![]()
Vrei sa vb despre fantezii sexuale?
Sau...
?
tomecica spune:
nici eu nu m-am prins
. ca de citit n-am avut chef si nici rabdare , iar de discutat nu vad ce se poate discuta.
sau trebuie facut comentariu la ce citim???![]()
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
ange spune:
angelp,care de acolo este fantezia ta?
hai ca te ajutam daca nu ti-au iesit "treburile"![]()
fetili,nu fiti rele!mie mi-au placut
...lenjeriile intime![]()
devylla spune:
pei nene cui nu-i place sexul?
Da acuma ce sa vorbim de fantezii ca yo nu am inteles daca era un apropou ascuns sub link ![]()
poze noi

3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
ange spune:
angelp,
eu le-am si citit beyy!!!
care-i problema?!Nu pe toate ca unele mi s-au parut "trase de par" dar fac rezumat de vrei![]()
Si chiar crezi ca ar fi primele fantezii "scrise" pe care le vedem mey stimabile?!
Pe tine te mananca undeva si nu stii cum sa faci!:)))Hai zi pe fatza ca te scarpinam noi:)))
devylla spune:
auzi mei da' numa' sa dai o cautare pe google si sa vezi cate site-uri sunt
...asa ca...
poze noi

3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
brendamitran spune:
Da,mey,da' tot nu stim ce vrea autorul subiectului! Sau ne-a aruncat bombonica si acum ne lasa sa discutam noi despre ce citiram?
Povestioare ieftine,cam trase de par cum spunea cineva si care seamana enervant de mult intre ele......
BRENDA
CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran
angelp spune:
am deschis subiectul in sperantza ca cineva dintre voi sa ne povesteasca
din intamplarile sau visele sale
ceva mult mai fantastic decat cele redate in linkul respectiv....inca mai am rabdare.
si nu mai scoateti limba aici ca nu/i frumos
ati inteles mey!
Anca Wish spune:
Dar de ce nu dai tu startul? Asa...de incurajare.
Hmmmm...ce zici?
anca...SIGUR intr-o zi