Apa dupa masa...

Apa dupa masa... | Autor: Delia

Link direct la acest mesaj

Este necesara bebeilor?
Lui Codrin (5 luni) dupa supa de legume mi s-a spus sa-i dau 20 ml de apa, dar el pe langa ca nu bea se mai si stramba (parca i-as da lamaie sau vitaminele).
Voi cum ati procedat?
Exista oare o anumita perioada de timp in care ar trebui sa se obisnuiasca si cu apa?
Cand se mareste cantitatea de apa?

Delia si Codrin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Este bine sa-l inveti cu apa (fiarta si racita pina pe la 8-9 luni), pt. ca daca nu, se poate sa refuze mai tirziu sa bea, din lene, nu de alta. Deci apa nu e ceva vital la virsta lui, laptele ii tine foarte bine de sete si-l hidrateaza, dar trebuie obisnuit sa bea si apa-2-3 lingurite zilnic e OK, pe masura ce creste o sa bea mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cspeana spune:

Baby a mea are 7 luni si jumatate si nu vrea sa puna gura pe apa nici suculet deloc asa a fost si prima care acum bea la apa de numai

sa fim fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Nici Annei nu îi place apa,dar o pacalesc.Pun sucul de la o jumatate de portocala amestecat cu aceeasi cantitate de apa,iar dupa ce a mincat, bea amestecul asta,cam 60ml.

Corina si Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Fetelor, fata mea este la polul opus!! Ar bea apa tot timpul. De aceea mai face in pat noaptea (la 3 ani). La mine nu a fost problema cu apa. A baut-o intotdeauna cu mare placere!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput