FIV 59

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

KLA iti doresc bafta la eco.
Andicu e bine ca ai hotarit sa mai astepti cu slabitul,eu in ultima luna cred ca am pus 1 kg. -2 ,dar le dau eu jos dupa aceea .
BAFTA FETELOR CARE SUNT PREGATITE PTR. FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

cristinici: iti multumesc mult, am reusit sa vorbesc si sa ma programez.

Kla: tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Dragutelor, stie careva cand va fi lotul din martie la Medsana?

Kla, bafta multa astazi la echo, sa ne dai vestea cea buna!
,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

KLA

Dragutza multa bafta!! E aproape ora la care vei merge la echo, iti tin pumnii, ma gandesc la tine si sper sa fie bine. Si ma rog la Doamne Doamne.

Sa ne tii la curent negresit.

Eu sunt ziua 30, fara cm, cu doua liniutze la testul banda....si cu niste emotzii cat casa.

Cred ca abia sapt viitoare, spre final as avea un rezultat concret, daca nu-mi vor veni rushii intre timp. Am programari la n'shpe mii de doctori: Hergelegiu, Marinescu si la Tanase (cfr2 - e pretenaru' meu...da' bietu' nu prea a avut cu ce sa ma ajute!) Sper sa am motive sa onorez programarile.

Va pup!

s-auzim de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Fetele bag si eu nasucul pe aici. Aseara la 22.30 am facut pregnylul si maine la 9.30 este colectarea de ovule...parca de cand am facut pregnyl-ul nu ma mai inteapa asa ovarele...
Eu sunt mai linistita acum, nu mai am emotii asa mari, poate pentru ca gandesc ca fac tot ce tine de mine si de acum inainte numai Doamne-Doamne hotaraste...
Kla sper ca dupa punctie daca intru pe forum sa citesc vestea cea mare...Sa-mi dai curaj...

pentru toate fetele si multumesc pentru incurajari si

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata fetelor.

Kla, abia astept sa ne spui cum a fost la echo! ma tot gandesc la tine, sper din toata inima sa fie bine!
Lauion, parca Luli a spus acum ceva timp ca punctia si ET la lotul din martie e intre 12 si 16 martie, parca. Nu sunt sigura,dar e sigur inainte de 16, ca pe 16 martie am eu programare si am tras concluzia ca daca am noroc intru in lotul din martie-aprilie, de-abia.
Alinuk, cu 2 liniute la test, nici sa nu te gandesti ca ar mai veni rushii aia urati ! eu sunt sigura ca esti si abia astept sa ne confirmi dupa vizita la dr!
Pis, multa bafta maine si incearca sa fii linistita. Gandeste-te ca oricum va fie, tu ai facut tot posibilul si poate Doamne-Doamne te va premia cu un ! iti tin pumnii pentru maine si ma sa fie bine!

La mine nimic, nici-un semn de rushi si e ziua 30 ! o sa astept pana luni, cand ma duc la dr, sa vad ce se intampla. Asta-mi lipsea acum!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Andicu

Asa ca tine sa fie! Este ceea ce sper si imi doresc din toata fiinta mea.

Numai ca stiu ce inseamna sa treci de la extaz (cand vezi doua liniutze) la agonie (cand se dovedeste ca este extrauterina) si nu indraznesc sa ma bucur pana nu se confirma echo (frustrant este ca si bhcg ul iese pozitiv in ambele variante - asa ca nici asta nu e masura clara a faptului ca e o sarcina normala)

pupik,

asteptam vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Alinuk, inteleg prea bine ce spui, cu beta Hcg-ul am patit-o si eu la a2a extrauterina, vorba ta, de la extaz la agonie!
Sper sa scapi de temeri si sa fie bine!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

nici o veste buna fetelor din partea mea...la eco nu s-a vazut absolut nimic....mi-a facut programare pt sapt viitoare ca poate poate e prea mica sarcina si nu se vede dar eu cred ca la 5 saptamani trebuia sa se vada macar sacul gestational ....pe langa asta m-a durut fff tare cand mi-a bagat chestia aia pt eco inauntru(mi-a facut eco vaginal) iar cand am ajuns acasa am inceput iar sa sangerez rosu

sa nu va dezamagiti fetelor care sunteti in apropierea ET-ului ca sigur d-zeu va ajunta sa reusiti de data asta!daca eu trec prin toate chestiile astea ciudate nu inseamna ca si voi veti fi la fel....o saREUSITI!

ma duc in patut ca nu am chef de nimic!v-am pupacit!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Kla, imi pare foarte rau sa aud prin ce treci!

Tu ai facut FIV, din cate imi amintesc, medicul cu care ai facut FIV, nu are nimic de spus? De ce nu iti recomanda o dozare bhcg in dinamica, sa vezi clar care e situatia? E inadmisibil dupa atata timp sa nu ai un raspuns clar, ca sa nu spun ca pot sa apara si alte complicatii...

Andicu, merci de info, parca stiam ceva mai devreme, dar nu sunt sigura...

Pis asa si trebuie sa stai linistita, de aici tine de Doamne Doamne, eu iti tin pumnii si te astept cu vestea cea mare peste 2 sapt.

Mergi la inceput