FIV 59

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Kla,

sunt consternata...cum adica mai stai o saptamana? Ce echo au aia??
Tu de ce ai testele pozitive???

Nu se poate sa te lase asha...in asteptare, cu sangerari etc...
Mi se apre inuman.

Acolo nu s-a auzit de dinamica bhcg??? Dupa cum evolueaza (o zi da si una nu) se poate trage o conluzie clara. Eu cred ca de sapt tecuta puteai sa faci aceasta dinamica....
Imi pare asa de rau....eu cred ca m-as revolta cumplit!!
Nu a iesit fiv ul asta este, mai incercam ....am pierdut o lupta nu un razboi...insa sa te tzina asa in asteptare si pericol, zic eu, mi se pare grosolan.

iertati-ma, dar chiar nu mi se pare corect.

Kla, fetitza daca simti presiune abdominala si ai sangerari care nu seamana cu ciclul,....mergi de urgentza la spital.
Incearca la alt doctor.

Iti tin pumnii, orice ar fi....vom reushi la un moment dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pis am sa ma gandesc la tine maine.
Kla imi pare rau ca ti se intampla atatea. Dar cum zice si Lauion de ce nu mai faci beta HCG din sange? Iti doresc sa fie totusi bine in final.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

offf mai fetelor dragutelor.....nici nu mi-a pomenit de betahcg....vroiam sa cer eu sa-mi dea sa o fac dar mi-a fost pur si simplu rusine de nestiinta asta a lor ca sa nu zic altceva.....culmea e ca dr meu l-a chemat pe seful clinicii si uitat si el laeco si dadea din umeri...se uitau unul la altul fara sa zica nimic.....mi-am pus un progeteron vaginal din initiativa mea ..am stat un picut in pat dar se pare ca vine tot mai tare sange...nici nu stiu ce sa fac ...nu am dureri deloc....sotul vine numai sambata si sunt singura ..as merge la urgente dar mi si frica sa conduc ....

nu stiu ce sa mai cred...am sangerat 16 zile aproape ca un CM ....apoi cateva zile doar cateva pete roz...azi am inceput iar cu sange....nu mai stiu de capul meu.....poate imi ziceti voi cam ce ar putea fii...adevarul e ca mi-e rusine si sa va tot intreb deoarece cand una din voi intrebati eu nu prea raspund...nu ca nu vreau dar de frica sa nu zic ceva gresit.....si mai e si stresul asta al meu care poate uneori ma face putin sa ma gandesc numai la mine....oricum eu va multumesc din suflet la toate ca incercati sa ma ajutati...v-am pupat

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Kla, ce spui tu acolo nu suna bine oricum!
Daca e sarcina nu e OK sa sangerezi asa si sa nu faci nimic, daca nu se vede nimic in uter, e posibil sa fie extrauterina, sau eu stiu ce alte complicatii daca tot sangerezi!
NU vreau sa te sperii, dar cred ca ar trebui sa faci ceva, macar sa ai un raspuns clar, e alba sau neagra!
Sunt de-a dreptul consternata, ma gandeam ca acolo au ceva mai multa grija in cazurile astea...

Te pup si sa ai grija de tine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Kla - trebuie sa mai ai putina rabdare, poate te-a "zgandarit" la eco....
Lauion - din ce stiu, ET si punctia la Medsana vor fi intre 9 si 12 martie. Ce faci vrei "sa iei taurul de coarne" ?

Pis - ai sa vezi ca va fi bine fata draga

De Floran - ce stiti?

Lachi ce faci? cum te simti? am sa-ti dau bataitza ptr ca nu mai stiu nimic de tine.

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

KLA sint f. suparata ptr. ce ti se intimpla.
Eu anul trecut am facut FIV si s-a incheiat cu o extrauterina .Nu vreau sa te sperii dar sa ai grija la orice simtom.
Mie la 4 saptamini mi s-a facut eco. si din ce a spus prof. e sarcina in uter ,dar nu se vede suficient de bine ptr. ca sarcina este f. mica.OK. Eu incepusem sa am dureri ,dupa ce mi-a facut eco. a trebuit sa stau putin in pat in spital sa imi revin ca nu puteam sa ma mai misc.Am ajuns acasa si in urmatoarele 4 ore cel mult am ajuns din nou la spital ,nu mai suportam durerile.Pina a doua zi mi s-au facut ecografii ,nimeni nu imi spunea clar ce se intimpla cu toate ca eu stiam despre ce e vorba ptr. ca mai avusesem o astfel de experienta inainte cu 3 ani .In final mi s-a dat verdictul sarcina extrauterina.Nu credeam ca o sa mi se mai intimple mie asa ceva ,ptr. ca acum am facut FIV,a fost f. dureros ,in special ca venea de la un FIV,platisem ptr. aceasta extrauterina vreo 80 de milioane.Am trecut peste aceasta grea incercare datorita acestui forum ,suntem ca la psiholog ,ne spunem necazurile si ne vindecam unele pe altele.

KLA peste o saptamina imi va face placere sa aud vesti bune de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Kla, nu-mi revin cu ce ti se intampla! imi pare tare rau ca esti in asemenea situatie! nu pot sa cred ca in Spania e mai rau ca la noi!!
si eu zic sa incerci sa ajungi la alt medic, la urgenta, poate, totusi nu e bine sa pierzi asa mult sange! la noi se mai dadea Gravibinon injectabil ca sa opreasca sangerarea, nu stiu daca se numeste la fel si acolo!
Daca ai vreo durere, pe o anumita parte si daca sangerarea e maro, e semn de extrauterina; daca e rosu poate fi si de la vreun cheag de sange sau chist in zona, am mai auzit cazuri. Atata vreme cat nu curge cu cheaguri,si e rosu-deschis, nu ar trebui sa fie f grav, adica e posibil sa nu afecteze o sarcina in uter.
Of, Doamne, eu zic ca maine sa gasesti o solutie sa te vada altcineva, ptr sanatatea ta in primul rand! eu iti tin pumnii sa fie bine!

Pis si Floran, bafta maine! va tin pumnii sa iasa bine! va asteptam cu vesti bune!
Lachi nu cred ca mai are timp sa scrie, ca maine pleaca din tara; cred ca face bagaje de zor..

Mie mi-au venit uratii in sfarsit, ma doare burta de nu mai pot, stau cu NUrofen si ,in plus, cumnata-mea a fost operata de urgenta de apendicita care cica daduse in peritonita! asa ca m-am plimbat si pe la spital in seara asta! slava Domnului ca e bine!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Andicu - tb sa stai cumintica la caldurica acum si sa bei un ceai cu multa lamaie si miere de albine (face bine si te linisteste)
Am vb. cu Lachi - e putin trista ca tb. sa-l duca maine pe Lachione (catelu') la "cresha" de catei.

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Luli, !promit ca te ascult!

Stiu si eu cum e, legat de pb Lachioanei; in ianuarie nici noi n-am avut cu cine s-o lasam pe Less a noastra (de obicei sta cu tata sau cu frate-miu,dar acum am plecat toti )si a trebuit s-o las la pensiune, ea care in viata ei n-a stat cu vreun strain, d'apoi sa stea si-n cusca afara ! m-a durut sufletul si o sunam pe tipa de-acolo zilnic, ce-o fi zis, ca suntem cam nebuni! dar macar am stiut ca a stat in siguranta, hranita, plimbata si ingrijita! spune-i ca o sa fie bine Lachi al ei!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Kla, nu stiu ce sa-ti zic............eram atat de sigura ca vei reusi....Daca n-ai reusit nu e vina ta ci a lor......De asta n-am vrut eu sa fac Fiv-ul acolo.Medicii de la ambulatoriu sunt niste porci.Si eu imi amintesc ca am fost si le-am prezentat problema mea si mi-au raspuns foarte sec ca nu sunt donante.Asta m-a lasat fff rece.
Imi amintesc de singura data cand am ramas eu insarcinata, si am patit cam la fel cu tine cu sangerarea si cu ecograful.Daca nu esti in stare sa conduci, suna la salvare sau la vreu prieten , nu mai sta.Dupa mine s-ar putea sa pierzi sarcina si trebuie neaparat sa te chiureteze.E fff periculos.
As vrea sa-ti mai zic ca totul va fi bine, dar mi-e frica. Oricum sunt alaturi de tine, iar tu trebuie sa lupti in continuare.Fruntea sus!!! Mii de pupici.

Mihaela

Mergi la inceput