FIV 59
Raspunsuri - Pagina 8
kla78 spune:
salutari fivoaselor!!!
am intrat doar sa urez lui PIS,FLORAN SI LUCI-MIRU-mult mult succes si sa nu va fie frica de punctie....eu ma rog pt voi sa se lase cu ochisori!
nu am mai intrat ca ma niste dureri de cap insuportabile si n-am chef de nimic....maine la 11:30 am eco ,sper sa fie bine,desi nu mai sangerez tot mai curge ceva rozaliu....maine voi stii sigur cum sta treaba!
ILIUTA-sa nu cumva sa te zapacesti de cap si sa iei doza dubla ca-ti faci rau!eu tin pumnii sa treaca cat mai repede si sa incepi o data FIV-ul ca am chef dwe un botez pe cinste!
v-am pupacit pe toate fara exceptii!
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho
anis spune:
M Oana..sotul avea astenospermie.Dupa ce a tinut tratament cam 1 an..a revenit la normal.Adica de 40-60 de mil de spermatozoizi la 120..si mobilitatea a crescut...Si am ajuns amandoi la diagnosticul de infertiliate din cauza necunoascute.Cand am zis ca,fgata din cauza aia nu reuseam,...s-a dovedit ca ,cu toate ca era ok la amandoi bebe nu venea.Asa ca am renuntat la IAS si am facut FIV-ul.
Cu ce tratament faci IAS? Endometrul ar trebuiis a fie un picutz mai mare.Doamne ajuta sa iti iasa din inseminari!
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Gina in ziua a 3-a.
Cristinici , multumim de apreciere.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
andicu spune:
Hello.
Gina, merci. M-am hotarat sa mai astept cu slabitul. SI eu tot in ziua 3 am facut FSH-ul.
Kla, bafta maine la eco! sa dea Dumnezeu sa fiu puiul mic bine acolo la tine in burtica!!
Luci-Miru, tin pumnii strans pentru maine!
Eu sunt cam ca nu vin uratii!!! azi ziua 29 si nimic,doar semne de usoare dureri fara pete... doar de 2 ori in ultimii 2 ani mi s-a intamplat sa nu vina nici in z 29! de obicei vine la 26,27 zile! de la ce sa ma fi dereglat?! o fi de la Mastodynon? dar e a4a luna de cand iau !??!
Andreea.Pozele mele
iliuta spune:
Andicule, sigur ne vom intalni
Kla, iti tin pumnii pt. maine.Sunt sigura ca va fi bine. Ti-am mai zis, tu esti o luptatoare. Cat despre botez, sa dea D-zeu ca nu uit eu de tine.
Nici sa vrei si nu mai dai inapoi.. Bafta.
Mihaela
Dasha spune:
Salutare fetelor,
Klaiti urez si eu multa bafta maine si sa auzim vesti bune de la toate celelate fete PIS,FLORAN SI LUCI-MIRU
Iliuta de data asta trebuie sa o invingi
Va pup pe toate
Never say never!
silva spune:
Buna,
Daca este cineva pe site, din Montreal,care a facut FIV la McGill ar primi miidin partea mea daca ar putea sa-mi dea mai multe detalii despre cum se procedeaza acolo. La inceputul lunii viitoare sunt programata si sunt niste chestii care ma cam deranjeaza . Va multumesc anticipat si va tin pumnii sa va ajute D-zeu