Miresele anului 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by Divine girl
Razooooo, tu esti pe 17. Cum stai cu "pisihicul"?

Un'sa fiu pe 17 ? Io-s pe 3 iunie... si daca ma iau dupa ce-a zis puiu la nervi ( ca ni s-a stricat masina ), cica sunt "obsedata"... imi tot zic k o fi vrut sa spuna ca sunt obsedata sa iasa bine si nu ca ar fi fost vreun repros.... sau adevar... nu, nu...
Cu psihicul zic eu k stau bine... am rochita, asta-i cel mai important ! ma oftic k nu merge masina, sa mergem sa dam avansul pt huse, dar maine-poimaine mergem, k vine titiu' acasica... asta-i ofu' meu acum: vreau huse si le vreau ACUM ! Mda, la faze d-astea, puteti spune ca ma port ca un copil rasfatat... dar nu-mi place sa aman...

Raza de soare

Scuze, iar am incurcat borcanele. Am zis eu mai sus ca de la rochie mi se trage . Da' tot p'acolo e Razuco: nu e cu o saptamana dupa mine, ci inainte - totuna e!
In alta ordine de idei, si eu tot "obsedata" sunt, il "disper" cu pregatirile. Dar eu nu ma supar daca-mi spune asa. Pentru ca stiu ca si el e stresat de pregatiri, doar ca el nu se manifesta ca mine. Iar eu ii spun de fiecare data cand avem discutzii pe tema asta ca voi fi "obsedata" pana cand o sa le vad eu pe toate in casa: rochie, costume, incaltzari, bauturi si ... in general tot ce e mai costisitor si necesita "un ban gramada" dat. Asa ca daca vrea sa nu-l mai "disper", sa-si puna fundul in masina si sa mergem sa le luam naibii odata sa se linisteasca si nebuna!!! Deci ... nu esti singura .

Pup la fata cucuiata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Spunem bancuri? Am si eu unul fain: O femeie avea 3 fete de maritat.

Cand s-a casatorit cea mai mare si s-a mutat la sot, maica-sa a rugat-o sa-i scrie despre viata ei intima.Peste 2 zile primeshte scrisoare cu un singur cuvant: Nescafe.Maica-sa nu a inteles faza,dar din intamplare a vazut reclama de la Nescafe intr-un ziar:"Satisfactie pana la ultima picatura" si s-a bucurat mult.

A urmat randul celei de a doua.Peste o saptamana a primit o scrisoare cu textul: Benson & Hedges. Maica-sa a cautat in ziar reclama respectivelor tigari:"Extra Long, King size" si iar s-a bucurat.

In sfarsit se marita si cea mai mica, iar dupa o luna ii trimite maica-sii scrisoarea de rigoare: British Airways.Maica-sa vede la TV reclama de la renumita companie aeriana si lesina: "De 3 ori pe zi, 7 zile pe saptamana, in toate directiile"

By the way, fetele, ce se intampla cu contorizarea mesajelor? Pe alte forumuri se contorizeaza...

Un banc tare.....merita sa-l tin minte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

By the way, fetele, ce se intampla cu contorizarea mesajelor? Pe alte forumuri se contorizeaza...

Nu cauta in ape tulburi ....ca s-ar putea sa gasesti ceva si sa nu-ti placa....nu?..parca asa suna....
E decizie de sus....asa ca..fa-te ca nu vezi

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Alynutza sectiunea Miresele nu este contorizata.

Krelia nu fi pufi ufi

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Fetelor, regimul disociat e cel in care mananci o zi legume, una fructe, una carne, una lactate? Am incercat si eu asa dar in ziua in care mancam legume ma gandeam numai la carne si invers .
Si eu as avea de slabit vreo 5 kg, dar mi se pare imposibil, daca stiu ca tin cura am toate poftele de pe lume, numai cura nu e aia.
Dya, super cursul pentru barbati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Oki doki, mersic Freia ca m-ai lamurit si pe mine cum sta treaba

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Freia

Krelia nu fi pufi ufi

iote...cum ma pandeste...okiu' soacrei ...o miscare nu poci pentru ca sa faci, fraaateeee.....
......am vrut si io sa fiu mai "plastica".....ca n-am zis-o cu rautate , sa stii...promit ca nu mai fac..ma ierti???
pliiiiiiiiizzzzz
sar'naaa

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

te iert data viitoate cand ne vedem sa sezi mai mut de 3 secunde sa ma desmeticesc si io de oama care vine si ma saluta da? pricipisi?

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Freia

te iert data viitoate cand ne vedem sa sezi mai mut de 3 secunde sa ma desmeticesc si io de oama care vine si ma saluta da? pricipisi?

NU .....
(nu-mi spune ca ne-am intalnit la targ si am trecut una pe langa alta.....

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Cri vreau si eu.....sa vad rochita!!!!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput