Miresele anului 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by cri.

ana una alta, am incercat io asa cum m-am priceput si sa vedem daca mi-a iesit ceva.....ia? sa-mi ziceti daca am reusit....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cori_neagoe/album?.dir=/bd38

Ai reusit ! Frumoasa rochita, s-o porti iubita !

Raza de soare

" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Rallu, cum ai reusit? Si eu vreau sa dau jos cateva kg pana la nunta ca sa arat super sexy (mai degraba pentru luna de miere )Ai tinut vreo cura mai speciala?

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by cri.

ana una alta, am incercat io asa cum m-am priceput si sa vedem daca mi-a iesit ceva.....ia? sa-mi ziceti daca am reusit....

Ai reusit ! Frumoasa rochita, s-o porti iubita !

Raza de soare

" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "

Foto

Stai asa....ca n-am luat-o inca....asta ziceam mai devreme, ca n-am curaj sa o iau cu 7 luni inainte...

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Aha, am tinut-o si eu pe asta!! Dar nu stiu daca as mai rezista sa o mai tin odata!!! Toate tineti aceeasi cura ????????/Ceva mai usurel nu aveti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

care-i frate disociata asta?? e cumva aia care se intinde pe 13 sau 14 zile??...cu spanac??
daca e aia..mai bine mananc rabdari prajite..ca io d'ala nu pun in gura...

chiar asa...ceva mai usor..n-aveti....ceva de genu'...te culci ... te scoli

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Pai am zis deja cum am slabit de la 75 la 55 kg: cu 2 cure...1. ciorba de varza...2. alimente disociate.

E adevarat ca m-am mai ingrasat de atunci (acum aproape 9 ani)...dar destul de putin, adica n-am mai depasit niciodata 60 kg.

Acum iar am ajunsesem pe la 59 asa ca m-am pus la cura...deja sunt la 56...si in scadere.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Dya am ras de m-am tinut cu mainile de burta......super tare... sa va zic un banc pe care l-am primit pe mail de la o prietena " Ce regreta femeia dupa casatorie?....Ca pentru un carnat a trebuit sa ia tot porcu`"

Mergi la inceput

Cura cu ciorba de varza am tinut-o si eu si n-a avut nici un efect. Ceva cura care sa functioneze pentru 2-3 kg nu exista oare? In afara de cea chinezeasca/japoneza (o zi iaurt, o zi orez fiert, o zi carne de pui fiarta), ca de la aia mi s-a facut rau ultima data, am lesinat in baie...

Mergi la inceput

Spunem bancuri? Am si eu unul fain: O femeie avea 3 fete de maritat.

Cand s-a casatorit cea mai mare si s-a mutat la sot, maica-sa a rugat-o sa-i scrie despre viata ei intima.Peste 2 zile primeshte scrisoare cu un singur cuvant: Nescafe.Maica-sa nu a inteles faza,dar din intamplare a vazut reclama de la Nescafe intr-un ziar:"Satisfactie pana la ultima picatura" si s-a bucurat mult.

A urmat randul celei de a doua.Peste o saptamana a primit o scrisoare cu textul: Benson & Hedges. Maica-sa a cautat in ziar reclama respectivelor tigari:"Extra Long, King size" si iar s-a bucurat.

In sfarsit se marita si cea mai mica, iar dupa o luna ii trimite maica-sii scrisoarea de rigoare: British Airways.Maica-sa vede la TV reclama de la renumita companie aeriana si lesina: "De 3 ori pe zi, 7 zile pe saptamana, in toate directiile"

By the way, fetele, ce se intampla cu contorizarea mesajelor? Pe alte forumuri se contorizeaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Rallu, Oana, Tigrutzfelicitari pt kg date jos, tineti-o tot asa!!!!voi cam ce mancati? tin si eu cura de la inceputul anului, am dat jis 5 kg dar mai trebuie vreo 5-6 kg, si nu mai stiu ce sa mananc...poftesc la orice...dar incerc sa ma abtin sa ma incapa rochita. Celor care isi fac rochitele la Creal cdum sunt cei de acolo, imi fac si eu rochita la ei prin aprilie-mai, sunt draguti?au rabdare? eu m-am saturat sa tot deranjez lumea, spre ex vineri am fost dupa verighete si asa le deranjam pe tinerele vanzatoare, ca m-au apucat toate cele, intr-un magazinas am intrat ii spun ca vreau sa vad modelele de verighete la care tipa imi spune: uitati-va in raft, raftul care era mai departe si io cum sunt mai chioara ce sa vad? nu mi se pare normal sa nu-ti arate modelele, sa nu ti le dea sa le masori, sa vezxi lucratura; la alt magazin erau superbe ca model dar aveau o groaza de defecte...asa ca va rog sa-mi dati detalii despre Creal, macar sa stiu la ce sa ma astept.

Mergi la inceput