Miresele anului 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Aoleu!!! De ce apare mesajul meu la inceput de cap.?
Krelia nu am deschis nici un cap., n-am nici o vina. Nu stiu ce s-a intamplat. eu am scrois la cap. vechi.

Deci 4 pahare trebuie. Ok. Va multumesc fetelor.
4800 Ron o rochie Demetrios? Sa o poarte ei atunci.

Ralu ma bucur ca ati rezolvat atatea intr-un timp asa de scurt. Felicitari!!!

Mama mi-a platit azi biserica. deci in 19 aug, la ora 18 ne vom casatori la catedrala. vom avea si cor si totul va fi ok,- cel putina sa speram.
Clau a refacut azi calculele pt. nunta si am ajuns la 11000 euro, ca.. deh.. au crescut preturile.

Eu acum ma omor cu cautatul modelului pt. invitatia de botez si a textului.

va si ne auzim pe maine.
o sapt. buna va doresc!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Buna

Am si eu intrebare pentru fetele care au fost la targul de nunti...erau si rochii pentru nasha?... ca in iulie voi fi nasica si din pacate nu am reusit sa ajung. Vreau sa merg la celelalte..dar totusi sa nu pierd timpul de pomana... mai ale ca nu prea am cu cine lasa fata.
Multumesc!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by Danutza_s

am fost si eu sambata la targ...probabil ca v-am vazut pe acolo,dar cum nu va cunosc...am auzit in treacat un "moko" pe langa mine,dar era atata ingramadeala incat n-am vazut cine a zis....
Danutza

eu am fost doar vineri la targ...daca tu ai auzit un "moko" pe langa tine, eu nu pot fi decat incantata ca cineva vorbea despre minela fete si o saptamana buna sa avetzi!!!

cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Neata! pe mine iar ma dor toate cele de dimineata. nu am chef de nimic. mai ales de munca.

sa aveti o saptamana frumoasa.

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
Vad ca aproape toate ati fost la targ.... Si parerile sunt diferite. Felicitari celor care si-au cxumparat rochite.
Razucoooooooo pe unde esti?

12+
Mai am 19 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

quote:
Initial creeata de Giova

Pahare personalizate se iau doar pt. miri, sau si pt. nasi?

eu stiu ca doar pentru miri. Ca doar ei sparg paharele dupa ce beau sampanie, nu si nasii. Cel putin asa e aici.

12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
abia am reusit sa citesc ce a-ti scris in weekend
PisOi - CASA DE PIATRA
eu la targ n-am fost pt ca deja sunt posesoare de rochita si am zis sa nu mai intru in nici un magazin cu astfel de articole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

am pus poze de sambata de la targ

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,
Incep asha:
Gio sa va traiasca voinicul sanatos si voios! LA MULTI ANI, BB MARCO! pt prima ta luna!
In al doilea rand...Felicitari Rallu si Kateryna pt rochite! Sa le purtati fericite si iubite!
Felicitari voua tuturor care ati rezolvat multe lucruri pt nunta! Sa aveti spor in toate!
p.s. si noi am avut pahare impodobite si pt nashi! dupa nunta le-am oferit paharele lor si noi le-am luat pe ale noastre!
Va pup si ne mai auzim!

Mergi la inceput

Gio sa va traiasca piticul. LA MULTI ANI!!! si din partea mea.

12+
POZE

Mergi la inceput