Miresele anului 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

MADAME IONESCO, pisoi_turbat, am citi mesajul tau catre noi, si iti raspund aici ca sa nu acaparam topul cu restaurante: felicitari pentru petrecerea reusita pe care ai avut-o, felicitari pentru flori, cadouri si pentru faptul ca totul a iesit asa cum ti-ai dorit. Asteptam pozeeeeeeeeeeeeeee! Sa vedem si noi tanara Duoamna! Si sa vedem: coafura, tinuta, buchetul, pantofii, florile primite si....pe ginerica:))
sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bucurii si realizari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Buuuunaaa feeetelooor! fata pe toate, ca mi-a fost asa de dooooor de voi! Dar am avut o perioada infernala la scarbici. Nici la toaleta nu reuseam sa ma duc o zi intreaga. Dar acum gata. S-a terminat cu nebunia si pot sa stau cu voi . Nici macar nu indraznesc sa citesc ce ati mai scris pt ca-mi va lua o luna si pierd ce scrieti de azi inainte

Deci ... am fost la targ sambata cu prietenele mele si duminica cu nashii ( fara pui sa nu ma vada proband ). M-am invartit sambata vreo 2 ore fara sa vad nimic interesant ( nici macar cele de la Deme nu mi s-au parut stralucite - parerea mea, gusturile mele ) . Si dupa ce am trecut pe langa Creal de 2 ori, a treia oara am vazut-o pe un manechin pe ... EA!!! Rochitza care mi-a zis "imbraca-ma!". Serios, exact asta am simtit: ca-mi cere s-o probez. Si am probat-o! Prima rochie de mireasa probata de mine in toata viata mea si ... singura si ... ultima. Pt ca am luat-o fetelor!!! Am rochitaaa!!!
Trebuie doar sa ma duc la atelier sa mi-o scuteze putin in fatza ( ca in spate nu e cazul ). In rest venea turnata - deci alt semn ca era PT MINE acolo!
Am mai rezolvat si cu invitatziile. Am facut comanda la TBZ. Super-finutze si ... super-ieftine ( cu tot cu scris 21000 ). Rezonabil, avand in vedere pretzurile lor.
Duminica am fost cu nashii sa-mi vada rochitza, dar nu mai era acolo, o dusesera deja la atelier. Dar macar s-a rezolvat nasha: si-a luat o toaleta BESTIALA!!! Si la fel a fost si la ea: voiam sa plecam, cand ... a zis nashul: " dar hai si aici, ca aici nu am fost". Nu ne-a sarit nimic in ochi prima data, dar am vazut eu "ceva portocaliu" undeva ... pe un umeras, mi-am facut loc din coate sa ajung la ea si ... AIA ERA! Era a ei!!! Era singurul model si ii venea "turnat"!
Asa ca o sa am o nasha super-sexoasa

Atat ... deocamdata Ma duc sa-mi beau cafeaua si vb mai incolo cand vreau sa vad cat de "dashteapta" sunt sa pun si io un link cu rochitza MEA sa ma laud la cucuiete.

Pupa fata pa toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Buna dimineata la fete. O zi si o saptamana cat mai bune.
Fetelor, peste fix 3 luni ma marit!

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

kateryna Cate melodii ai reusit sa descarci pana la urma? Pe mail am trimis 4. Dar de pe yahoo?

12+
Mai am 19 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hello everybody!

De curand am descoperit acest forum si pot sa spun ca mi-a fost de folos si abia am asteptat sa primesc ok-ul ca sa pot sa vorbesc si eu cu voi. Voi fi si eu miresica anul asta in 15 iulie si bineinteles ca ma framant si eu cu tot felul de griji si intrebari... de fapt, stiti si voi cum e. Felicitari pentru toate miresicile care si-au luat rochitze. Din pacate, la noi la Cluj, targul de nunti se tine abia in aprilie. Eu am fost si anul trecut (m-a dus iubi, si asta era inainte sa ma ceara), insa am fost cam dezamagita.
Daca se poate, am si eu o intrebare: ati tot vorbit voi de pahare "personalizate"... La ce folosesc astea? La un moment dat mi s-a parut ca inteleg, pe la noi cand sosesc mirii la restaurant sunt asteptati cu 2 pahare de sampanie pe care trebuie sa le bea si sa le sparga dupa aceea, dup-aia m-am pierdut din nou... Poate ma lamuriti si pe mine. Mersic frumos.
Va pup pe toate.

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Hello everybody!
De curand am descoperit acest forum si pot sa spun ca mi-a fost de folos si abia am asteptat sa primesc ok-ul ca sa pot sa vorbesc si eu cu voi. Voi fi si eu miresica anul asta in 15 iulie si bineinteles ca ma framant si eu cu tot felul de griji si intrebari... de fapt, stiti si voi cum e. Felicitari pentru toate miresicile care si-au luat rochitze. Din pacate, la noi la Cluj, targul de nunti se tine abia in aprilie. Eu am fost si anul trecut (m-a dus iubi, si asta era inainte sa ma ceara), insa am fost cam dezamagita.
Daca se poate, am si eu o intrebare: ati tot vorbit voi de pahare "personalizate"... La ce folosesc astea? La un moment dat mi s-a parut ca inteleg, pe la noi cand sosesc mirii la restaurant sunt asteptati cu 2 pahare de sampanie pe care trebuie sa le bea si sa le sparga dupa aceea, dup-aia m-am pierdut din nou... Poate ma lamuriti si pe mine. Mersic frumos.
Va pup pe toate.

Miresica de 15 iulie 2006

Bine ai venit la mirese 2006, si spor la pregatiri.
Paharele despre care vorbesti sunt cele pe care mirii le sparg laintrarea in restaurant, dupa ce se bea sampania. Ele pot fi personalizate sau nu. dar mai nou se poarta cele personalizate, sau impodobite, sau cum vrei tu.

12+
Mai am 19 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Alynutza bine ai venit!!!"CASA DE PIATRA"

Gio sa va traiasca bb Marco-La Multi Ani!!! pt 1 luna.

Pisoi-D-na IONESCU CASA DE PIATRA!!! sa fiti fericitzi si sa va iubiti muuuult!!!Astept(am) cu nerabdare poze

Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Fetelor...neata'...si mi-a fost dor rau de voi!

Am stat acasa 10 zile fiind ca am fost racita rau de tot...si cand m-am intors azi dimineata...harnicute...ca de obicei 4 capitole..o sa o iau incet si cu rabdare sa citesc tot sa nu pierd nimic!

Gasca din Bucuresti ce face? M-am gandit la voi...ca mergeti la targ...eu am avzut doar ce au aratat la stiri si de fiecare data m-am uitat atent poate poate va vedeam pe careva pe acolo!

M-am uitat la poze voastre de la targ...sunfrumoase!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Alynutza bine ai venit printre noi!
Paharele despre care se vorbeste sunt impodobite sau pur si simplu "altfel" decat ale invitatilor! In principiu acestea nu se sparg, ci se pastreaza! Puteti sparge alte pahare, ca sa va aduca noroc!
Succes si spor la pregatiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Gio, Krelia, Ralu, Raza....ce mai faceti...chiar mi-a fost dor de voi!

...si eu asteptam la capitolul anterior si nu intelegeam de ce nu pot raspunde la subiect si de ce nu scrie nimeni....pana v-am descoperit aici!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput